Τι επάγγελμα θέλατε να ακολουθήσετε όταν ήσαστε μικροί;

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,105 μηνύματα.
Aρχικά ήθελα να γίνω ζωγράφος :P Mετά σχεδιάστρια μόδας, μετά αρχιτέκτονας. Στο γυμνάσιο έλεγα ότι ήθελα να σπουδάσω αγγλική φιλολογία,αλλά η θεωρητική κατεύθυνση δεν με κέρδισε, οπότε επικράτησαν τα παιδικά όνειρα :D πάω για αρχιτεκτονική (και όσοι με ξέρουν από πολύ μικρή δεν απορούν!) με την ελπίδα να έχω την ευκαιρία να ασχοληθώ με τον σχεδιασμό ρούχων κάποια στιγμή και με τη ζωγραφική σίγουρα ως χόμπι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

sparkling

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 325 μηνύματα.
μικρη ηθελα να γινω δικηγορος και στο γυμνασιο που εβλεπα το greys anatomy ηθελα να γινω καδιορχειρουγος:P.τελικα στο λυκειο πηγα θεωρητικη ,για δικηγορος δεν το εχω και πολυ με το λεγειν και την πειθω, δεν εβγαλα και τα προαπαιτουμενα μορια οποτε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Blue Rose

Νεοφερμένος

Η Blue Rose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34 μηνύματα.
Δασκάλα. 8)

x_xChristine

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 190 μηνύματα.
πυροσβέστης αλλά δεν πήρα το απαραίτητο μπόι : P

Μύριαμ4

Νεοφερμένος

Η Μύριαμ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 90 μηνύματα.
Μικρή ήθελα να γίνω αστροναύτης :P

Τελευταία επεξεργασία:

DimitraKapa

Νεοφερμένος

Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Γιατρός :P

Αγάπη01

Νεοφερμένος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Όταν ήμουνα μικρή ήθελα να γίνω ή ψυχολόγος ή αρχιτέκτονας!

Τελευταία επεξεργασία:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,442 μηνύματα.
Όταν ήμουνα μικρή ήθελα να γίνω ή ψυχολόγος ή αρχιτέκτονας!

Και από ότι βλέπω στο προφίλ σου μάλλον το πέτυχες!

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,188 μηνύματα.
Ένα κουλό επάγγελμα που δεν έχω αναφέρει, είναι το οτι ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας. :P

Είχα μανία με το μπάσκετ μικρή, tho, δε με κέρδισε ούτε αυτό ούτε ο αθλητισμός γενικότερα. :hehe:

Σε 10 χρόνια θα βλέπω αυτό το θρεντ και θα γελάω με τις επιλογές μου, μα το θεό.:redface:

Zilda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,042 μηνύματα.
Αρχιτέκτονας, δασκάλα, μοντέλο, τραγουδίστρια, αστυνόμος, υπάλληλος σε γραφείο (μη με ρωτήσετε τι δεν θυμάμαι αλλά μικρή έπαιζα γραφεία και έπαιρνα και λάμβανα τηλεφωνικές παραγγελίες), πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, ιδιοκτήτρια ταβέρνας, υπεύθυνη σε ζωολογικό κήπο, παιδιατρος, αυτά τα λίγα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,366 μηνύματα.
Πάντα ήμουν παιδί που του άρεσε να μαθαίνει και να κάνει τρέλες, αλλά 4 επαγγελματα ήθελα περισσότερο απο κάθε άλλο. Χωρίς συγκεκριμένη σειρά
  • Ιατρός
  • Οδηγός τρένου
  • Ιερέας
  • Στρατηγός
:P

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,551 μηνύματα.
όταν πήρα το δίπλωμα του αυτοκινήτου στα 18, είχα μια κρυφή επιθυμία να γίνω ταξιτζής. να οδηγάω και να ακούω μουσική. πλέον η οδήγηση μου έχει γίνει κουραστική.

Ουριήλ

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1,951 μηνύματα.
Λιμενικός ή καπετάνιος. Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, συχνα πηγαίναμε μέσα στα μεγάλα καράβια με συνέπεια να τα αγαπήσω τόσο που αν δεν πήγαινα έστω μια μέρα να τα δω έκλαιγα

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 900 μηνύματα.
Ψυχολόγος.

Θεωρούσα τον εαυτό μου συναισθηματικό και ανιδιοτελή. Στην πραγματικότητα, ήθελα κάποιον να καλύψει τις συναισθηματικές μου ανάγκες. Ήμουν ο ορισμός του people's pleaser και του τέλειου θύματος μιας τοξικής σχέσης.

Τελικά, κατέληξα να γράφω γλυκανάλατα στο στέκι για να νιώθω κι εγώ καλύτερα με την πέτσα μου :P

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,609 μηνύματα.
Έψαχνα πόση ώρα να τη βρω αλλά άξιζε.
Αυτό:
Αλλά όχι με το νόημα της ορίτζιναλ φωτογραφίας, καταλάβατε

Το τραγικά αστείο είναι ότι στην πραγματικότητα, όταν ήμουν πιο μικρή, έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα ή επιστήμονας. Τώρα τι σόι επιστήμονας ακριβώς δεν ξέρω, μη με ρωτήσετε :P

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 9,366 μηνύματα.
Έψαχνα πόση ώρα να τη βρω αλλά άξιζε.
Αυτό:
Πρέπει να ήτανε πολύ έξυπνος και όμορφος αυτός που έφτιαξε την εικόνα αυτή
Το τραγικά αστείο είναι ότι στην πραγματικότητα, όταν ήμουν πιο μικρή, έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα ή επιστήμονας. Τώρα τι σόι επιστήμονας ακριβώς δεν ξέρω, μη με ρωτήσετε :P
Καλά. Εγώ πάντοτε δεν αντεχα ποτε τα παιδιά. Είχα σκεφτεί να γινω καθηγητης και εγώ, αλλά πέρασα μια γυρα απο το γυμνασιο και ητανε καταισχρο

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6,219 μηνύματα.
Μου ασκούσε μια έλξη το κομμάτι της σωματικής διαφορετικότητας. Τελικά έπρεπε να διαλέξω την ειδική αγωγή.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,026 μηνύματα.
Λιμενικός ή καπετάνιος. Λόγω της δουλειάς του πατέρα μου, συχνα πηγαίναμε μέσα στα μεγάλα καράβια με συνέπεια να τα αγαπήσω τόσο που αν δεν πήγαινα έστω μια μέρα να τα δω έκλαιγα
Τί σύμπτωση...Κι εγώ με τα καράβια ήθελα ν' ασχοληθώ. Εξαιτίας του πατέρα μου που ήταν ναυτικός. Μου άρεσε πολύ σαν μ' ανέβαζε στη "γέφυρα" και χάζευα ό,τι υπήρχε εκεί. Ήταν τεράστιο τότε στα μάτια μου όλο αυτό...

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,002 μηνύματα.
μουσικός, ηθοποιός

ο.τι θα ήθελα και τώρα δηλαδή, μετά μπέρδεψε απλά το πράγμα….

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...