Subject to change
e-steki.gr Founder
Έχουμε και λέμε:
Τελευταίες τάξεις του δημοτικού: Κτηνίατρος
Πρώτη γυμνασίου: Αρχιτέκτονας
Δευτέρα γυμνασίου μέχρι τρίτη γυμνασίου: Προγραμματίστρια
Πρώτη λυκείου: Διαιτολόγος
Δευτέρα λυκείου μέχρι μέσα τρίτης: Μαθηματικός
Μέσα τρίτης μέχρι πρώτο έτος: Ηλεκτρολόγος μηχανικός
Δεύτερο έτος: Γραφίστρια
Φθινόπωρο που μας πέρασε μέχρι αρχές του 2007: Αρχιτέκτονας
Τώρα: Επιχειρηματίας με σπουδές αρχιτεκτονικής
Άντε να δουμε του χρόνου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος
ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
..πέρα από την πλάκα, είχαμε πάει ένα ταξίδι στους Δελφούς όταν ήμουν γύρω στα 8-9 και είδα τον Ηνίοχο και τον "ερωτεύτηκα". Κι από τότε έλεγα πως θα γίνω αρχαιολόγος...
Τελικά σπούδασα φωτογραφία ...και δουλεύω σε ένα λογιστήριο...άτιμη κενωνία!
zanin
Διάσημο μέλος
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Έτσι στην αρχή έλεγα θα γίνω αστροναύτης...
μεγάλωσα, το σκέφτηκα καλύτερα και είπα πιλότος μαχητικού, όμως το πρόβλημα στα πόδια μου δε θα μου επέτρεπε ποτέ κανένα από τα 2 όνειρα. Εκεί πρέπει να είσαι αστέρι στο σώμα, για να φτάσεις δηλαδή στ' αστέρια ή έστω να τα δείς από πιό κοντά απ' ότι όταν είσαι στη Γη.
Λεω δεν πειράζει, αφού δε θα πάμε με το σώμα ας πάμε με το μυαλό και βάλθηκα να γίνω αστροφυσικός που αργότερα το "ξέχασα" γιατί η δουλειά δεν έχει μέλλον εδώ συν τον βαρβάτο δρόμο για να φτάσω να γίνω ένας τέτοιος επιστήμονας.
Επειδή όμως είχα φτάσει Γυμνάσιο ήδη και έπρεπε να αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά και επιπλέον είχα μια πολύ καλή επαφή με τους υπολογιστές, έλεγα να γίνω ΗΜΜΥτης.
Έγινα και το μετάνιωσα στα 3 χρόνια σπουδών! Και ξέρετε ποιό είναι το τραγικό;
Έχω έναν παππού που παλιά ήταν καταξιωμένο άτομο στον οικονομικό τομέα και μου έλεγε από παλιά "Επιθυμία μου είναι κάποιος να ακολουθήσει το δρόμο το δικό μου" αφηγούμενος συνέχεια ιστορίες του για τράπεζες και περιστατικά κλπ, όπως επίσης και για το πως ξεκίνησε και που έφτασε.
Ο ίδιος άνθρωπος που θεωρητικά φέρει μεγάλη ευθύνη για το ότι έμεινα στη Γη, ο ίδιος άνθρωπος που περπάτησε βαρβάτο δρόμο στη ζωή του και πέτυχε, αυτός ο ίδιος άνθρωπος με αγαπάει πάρα πολύ και μου έδειξε πως ο δρόμος για την επιτυχία, δεν είναι μόνο στ' αστέρια αλλά και στη Γη, ίσως σε κάποια μεγάλη τράπεζα! Τώρα πια το όνειρό του (να δεί κάποιον διάδοχο στο δρόμο του), έγινε και δικό μου εντελώς ξαφνικά. Είμαι στην ΑΣΟΕΕ, κοντεύω να τελειώσω και τα πάω πολύ καλά, ελπίζω μόνο να με δεί σε τράπεζα πρίν το τέλος!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Γιάννης Ωνάσης, το χαμένο παιδί!
Γιαννάκη καλά τα πας τώρα τελευταία με τα αστεία! Μπράβο!
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
chica_loca
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγω ηθελα να γινω δασκαλα, αγαπαω γενικα τα παιδια και ακομα και τωρα εχω πολυ καλες σχεσεις μαζι τους !!
Κατελειξα ομως στα μπουτρουμια του πολυτεχνειου και τελειωνω με το καλο Πολιτικος Μηχανικος !!
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να γίνω ποτέ και σκεφτόμουν να γίνω αρχαιολόγος (ήμουν σε μια φάση στο γυμνάσιο που είχα ψιλοκολλήσει με την παλαιοντολογία συγκεκριμένα).
Στο Λύκειο όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ήθελα είτε να ασχοληθώ με Η/Υ, είτε να κάνω κάτι που να μπορώ να βοηθώ κόσμο να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του. Σκεφτόμουν ειδικός παιδαγωγός, ψυχολόγος ή κοινωνικός λειτουργός.
Ε, από όλα αυτά κατέληξα ψυχολόγος. Είναι αβέβαιο όμως αν τελικά θα γίνω εφαρμοσμένος ψυχολόγος με γραφείο, καθώς με βλέπω για ακαδημαϊκή καριέρα, αν τελικά πάω στο μεταπτυχιακό που με πήραν...
Ότι να 'ναι!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Γιαννάκη καλά τα πας τώρα τελευταία με τα αστεία! Μπράβο!
Να' σαι καλά! Σε ευχαριστώ!
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
anyparktos
Νεοφερμένος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Πλέον, αυτό που λέω κάθε μέρα είναι : Θεε μου, μακάρι να με είχες κάνει μέτρια. Και προσπαθώ να γίνω όσο πιο πολύ μπορώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.