Από προσωπική εμπειρία (και σας παρακαλώ μη με παρεξηγήσετε

: )
Κριοί: το πιο σέξι ζώδιο, ειδικά οι άντρες: γοητευτικοί, μα άστατοι. Γυναίκες κριοί, μου φτιάχνουν τη διάθεση.
Ταύροι: άντρες με ροπή στις σαρκικές απολαύσεις, δεν κάνω καλό match μαζί τους. Γυναίκες, συμπαθητικές, καλές φίλες.
Δίδυμοι: άντρες και γυναίκες, μαζί τους δεν πλήττει κανείς ποτέ.
Καρκίνοι: ούδετεροι, ως προς το ταίρασμα μαζί μου (αν και ανήκω σ'αυτό το ζώδιο). Συμπαθητικά ατομάκια πάντως.
Λέοντες: οι "βασιλιάδες" του ζωδιακού. Ζεστοί, φιλικοί, ερωτεύσιμοι, αρκεί να νιώθουν πως τους θαυμάζεις (με προσελκύουν και τους προσελκύω).
Παρθένοι: προσγειωμένοι (δεν πολυ-ταιριάζω, καθότι θέλω και λίγη τρέλα να υπάρχει).
Ζυγοί: άντρες, οι καλύτεροί μου φίλοι. Αριστοι συζητητές, με ενσυναίσθηση και κατανόηση. Οι πιο όμορφες γυναίκες τυγχάνει να είναι ζυγοί. Το πλέον "ευγενικό" ζώδιο.
Σκορπιοί: μυστηριώδεις, ευαίσθητοι, απόλυτοι, εσωστρεφείς (και σίγουρα όχι τόσο μνησίκακοι, όσο κάποιοι θέλουν να τους παρουσιάζουν).
Τοξότες: οι άντρες λίγο "άτακτοι", μα καλά παιδιά. Οι γυναίκες, εξίσου "άτακτες", μα και λογικές μαζί.
Αιγόκεροι: γενικά με τα ζώδια της γης δεν τα πάω τόσο καλά. Πολύ "λογική" και καθόλου "όνειρο".
Υδροχόοι: Άντρες εσωστρεφείς, ουδέτεροι. Γυναίκες πολύ πρόσχαρες και κοινωνικές.
Ιχθείς: Λίγο "ρευστοί", σαν ψάρια που είναι. Οι γυναίκες, αρκετό συναίσθημα και σεξουαλικότητα. Ενίοτε ρέπουν προς τις καταχρήσεις.