Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,984 μηνύματα.
24-11-21
23:20
Έχετε γνωρίσει ποτε ζυγό σερνικο;
Ναι, λίγο...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και όχι μόνο...Αμέ...εδώ έχουμε και τον αγαπημένο @dum dum boy
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
24-11-21
23:22
Ααα ναι.. σοβαρα πρέπει να είναι ο πρώτος ζυγος σε αρσενικό που ακούω χαχαχαΑμέ...εδώ έχουμε και τον αγαπημένο @dum dum boy
24-11-21
23:22
ε δεν τα γνωρίζω τα κατατόπια όσο εσείς κυρία μουΝαι, λίγο...
Και όχι μόνο...
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
24-11-21
23:23
Το λιγο θα το πάρω ως ειρωνία και θα το αντιστρέψω ως ναι ξέρω και πολύ καλά χαχαχαΝαι, λίγο...
Και όχι μόνο...
24-11-21
23:25
Ό,τι τι; Νιώθω υποχρεωμένος να υποστηρίξω το ζώδιο μου, κι ας μην πιστεύω σε αυτά.για τα σερνικά λέμε
Καρκίνος.
24-11-21
23:26
Μίλα πες τα όλα!Ό,τι τι; Νιώθω υποχρεωμένος να υποστηρίξω το ζώδιο μου, κι ας μην πιστεύω σε αυτά.
Καρκίνος.
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
24-11-21
23:26
@Isida καινούριος στην παρεα με απειλητικό ύφος
24-11-21
23:28
Ρε παιδιά κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι να το κάνουμε το καρκινακι
24-11-21
23:29
Κουβέντα δε θα πάρεις.Μίλα πες τα όλα!
Αμέ, βλέπεις τις δαγκάνες μου πόσο απειλητικές είναι;@Isida καινούριος στην παρεα με απειλητικό ύφος
Τίποτα να μην κάνεις, άστο στην ησυχία του. Όταν και αν έρθει η στιγμή, θα κάνει αυτό.Ρε παιδιά κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι να το κάνουμε το καρκινακι
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
24-11-21
23:29
Εξαρτάται εξαρτάταιΡε παιδιά κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι να το κάνουμε το καρκινακι
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,984 μηνύματα.
24-11-21
23:32
ε δεν τα γνωρίζω τα κατατόπια όσο εσείς κυρία μου
24-11-21
23:34
Ωωωω τι μου πε....καλέ....μη με τρελαίνεις βραδιάτικο γιατί θα αναγκαστώ να σε ακούσω.Κουβέντα δε θα πάρεις.
Αμέ, βλέπεις τις δαγκάνες μου πόσο απειλητικές είναι;
Τίποτα να μην κάνεις, άστο στην ησυχία του. Όταν και αν έρθει η στιγμή, θα κάνει αυτό.
Λέτε να χει δίκιο το καρκινακι εδώ;
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
24-11-21
23:34
Χαχαχαχ ναι αμεΑμέ, βλέπεις τις δαγκάνες μου πόσο απειλητικές είναι;
24-11-21
23:35
Εξαρτάται μου λες εξαρτάταιΕξαρτάται εξαρτάται
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-11-21
23:35
Αν δεν καταφέρεις να το βγάλεις από το καβούκι του, βράστο! Είναι εξαιρετικός μεζές.Ρε παιδιά κάποιος να μας πει υπεύθυνα τι να το κάνουμε το καρκινακι
24-11-21
23:36
Πώς θα το βγάλω θα μου πείτε; Θέλει αγάπη; Θέλει αφοσίωση; Θέλει αδιαφορία; Τι σκατα θέλει;Αν δεν καταφέρεις να το βγάλεις από το καβούκι του, βράστο! Είναι εξαιρετικός μεζές.
Πχ ο τοξότης ο μαζοχιστης θέλει και λίγο φτύσιμο. Αλλά τους αγαπώ
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
24-11-21
23:36
Τα καρκινάκια πάντα έχουν δίκιο.Ωωωω τι μου πε....καλέ....μη με τρελαίνεις βραδιάτικο γιατί θα αναγκαστώ να σε ακούσω.
Λέτε να χει δίκιο το καρκινακι εδώ;
Λίγο απ'όλα, σε λογικές αναλογίες.Πώς θα το βγάλω θα μου πείτε; Θέλει αγάπη; Θέλει αφοσίωση; Θέλει αδιαφορία; Τι σκατα θέλει;
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
24-11-21
23:39
Γλυκια μου στην δικιά μου περίπτωση ήθελε λιγο από όλα ίσως δεν βοηθαω τόσο, αλλά δείξε αγαπη και να καταλαβαίνει την αφοσίωση και χωρίς υπερβολές καψτονα και λιγο εκει στην αρχηΠώς θα το βγάλω θα μου πείτε; Θέλει αγάπη; Θέλει αφοσίωση; Θέλει αδιαφορία; Τι σκατα θέλει;
Και ο παρθένος τα ίδια θέλειΠώς θα το βγάλω θα μου πείτε; Θέλει αγάπη; Θέλει αφοσίωση; Θέλει αδιαφορία; Τι σκατα θέλει;
Πχ ο τοξότης ο μαζοχιστης θέλει και λίγο φτύσιμο. Αλλά τους αγαπώ
24-11-21
23:41
Σωστά σου λέει η Άλεξ από πάνω. Απλά θα προσθέσω, ότι δεν τους αρέσει ούτε το πολύ κρύο, ούτε η πολλή ζέστη. Δοκιμάζεις και βλέπεις αντιδράσεις. Αν πέσεις με τα μούτρα θα το μπλοκάρεις και θα εξαφανιστεί. Αν αδιαφορήσεις, θα το πληγωσεις και μετά θα αποσυρθεί μια για πάντα. Με μέτρο λοιπόν, και προσπάθησε να είσαι ένα βήμα μπροστά, και πάντα ευγενική και διακριτική. Αρέσει αυτό.Πώς θα το βγάλω θα μου πείτε; Θέλει αγάπη; Θέλει αφοσίωση; Θέλει αδιαφορία; Τι σκατα θέλει;
24-11-21
23:41
Καλά κάτσε να μάθουμε πρώτα αν μας θέλειΓλυκια μου στην δικιά μου περίπτωση ήθελε λιγο από όλα ίσως δεν βοηθαω τόσο, αλλά δείξε αγαπη και να καταλαβαίνει την αφοσίωση και χωρίς υπερβολές καψτονα και λιγο εκει στην αρχη
Και ο παρθένος τα ίδια θέλει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 27 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.