25-11-21
18:14
Ο,τι λεει το ζωδιοΈχασα κάποια επεισόδια και δεν αναγνωρίζω το άλλο Π. Διαφώτισε με γλυκια μου @Isida
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πολυ δυναμικότητα βρε παιδί μου ελπιζω να πέφτω και μεσα
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
25-11-21
19:38
Update
Η βασίλισσα πήρε ονομα και τηλέφωνο.
Τώρα τι θα κάνω δεν ξέρω
Τώρα τι θα κάνω δεν ξέρω
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα.
25-11-21
21:15
Όταν εγώ ειπα το όρμα κατι ήξερα! Ανταπέδωσες έτσι;;Update
Τώρα τι θα κάνω δεν ξέρω
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,889 μηνύματα.
25-11-21
21:26
Αυτος μου ορμηξε, η αλήθεια είναιΌταν εγώ ειπα το όρμα κατι ήξερα! Ανταπέδωσες έτσι;;
Εχω αφήσει και τον @dum dum boy άφωνο με αυτα που διαβάζει .
Εκανες το λάθος και μπήκες εδω
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
25-11-21
22:00
όχι ρε συ. νταξ. μη μασάς! τι κυνηγός είσαι; χτύπα τον!
οι θηλυκές λέαινες κυνηγούν. οι αρσενικοί αράζουν.
Pak
Επιφανές μέλος
25-11-21
22:03
Η αλήθεια ειναι αν και ειμαι γενικά κυνηγός, εδω αυτος με έπιασεόχι ρε συ. νταξ. μη μασάς! τι κυνηγός είσαι; χτύπα τον!
Απο ζώδια, λεμε τα ερωτικά της βασίλισσας. Ποιος το περίμενε;
Η βασίλισσα με την τσιμεντένια καρδιά ένιωσε πεταλούδες
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,512 μηνύματα.
25-11-21
22:06
Η αλήθεια ειναι αν και ειμαι γενικά κυνηγός, εδω αυτος με έπιασε
ε και οι κυνηγοί καμιά φορά πιάνονται. με το κατάλληλο δόλωμα.
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
25-11-21
22:06
Εχω μείνει άναυδη ακόμα καλύτεραΑυτος μου ορμηξε, η αλήθεια είναι
Άσε να περάσουν λίγες μερούλες και θα δεις τηλέφωνο στην χειρότερη που είναι λαϊκός τυπάκος φολλου στο ινσταγκραμ και μηνυμαΑυτος μου ορμηξε, η αλήθεια είναι
Pak
Επιφανές μέλος
25-11-21
22:14
Μελέτησα ινστα και μετα απο τρομερή ερευνα ,απο φωτο φίλου που την ειχαν βγάλει στα 20 έμαθα ηλικια και ζωδιο.Εχω μείνει άναυδη ακόμα καλύτερα
Άσε να περάσουν λίγες μερούλες και θα δεις τηλέφωνο στην χειρότερη που είναι λαϊκός τυπάκος φολλου στο ινσταγκραμ και μηνυμα
25 ετων 22 Ιανουαρίου γεν αρα Υδροχόος
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
25-11-21
22:15
Ε τσιμεντένια καρδιά στα τσιμέντα, η κατάσταση χρήζει βασίλισσα με πεταλούδες σκετο!Η αλήθεια ειναι αν και ειμαι γενικά κυνηγός, εδω αυτος με έπιασε
Απο ζώδια, λεμε τα ερωτικά της βασίλισσας. Ποιος το περίμενε;
Η βασίλισσα με την τσιμεντένια καρδιά ένιωσε πεταλούδες
Σε αγάπησα γλυκια μου να το ξέρειςΜελέτησα ινστα και μετα απο τρομερή ερευνα ,απο φωτο φίλου που την ειχαν βγάλει στα 20 έμαθα ηλικια και ζωδιο.
25 ετων 22 Ιανουαρίου γεν αρα Υδροχόος
Δυναμικό ζωδιακι, τολμηρο και με αυτοπεποίθηση φάνηκε το υποψήφιο θύμα
Pak
Επιφανές μέλος
25-11-21
22:19
Σε ευχαριστώΣε αγάπησα γλυκια μου να το ξέρεις
Δυναμικό ζωδιακι, τολμηρο και με αυτοπεποίθηση φάνηκε το υποψήφιο θύμα
Pak
Επιφανές μέλος
25-11-21
23:04
25-11-21
23:57
Δυστυχώς αποκλείστηκε.
Pak
Επιφανές μέλος
26-11-21
00:01
Ναι το ειδα πριν απο λιγο, αλλα σε ευχαριστώΔυστυχώς αποκλείστηκε.
Pak
Επιφανές μέλος
26-11-21
01:32
ΠΡΟΣΟΧΗ
Επειδη καποιοι διάβασαν τα κείμενα μου και τα πηραν σοβαρά. Ειχα γράψει στην αρχη οτι ο λογος μου ειναι κυριως χιουμοριστικος και υποδυομαι μια περσόνα σε αυτο το θεμα.
Οποτε αυτα που διαβάσατε ειναι τραβηγμένα απο τα μαλλιά.
Τα μπετα, οι πεταλούδες, οι κορώνες κτλ ολα αυτα τα έβαζα για να γίνεται πιο ενδιαφέρον το κείμενο.
Ελπίζω να αποφευχθεί ο επιπλέον διασυρμός μου
Επειδη καποιοι διάβασαν τα κείμενα μου και τα πηραν σοβαρά. Ειχα γράψει στην αρχη οτι ο λογος μου ειναι κυριως χιουμοριστικος και υποδυομαι μια περσόνα σε αυτο το θεμα.
Τα μπετα, οι πεταλούδες, οι κορώνες κτλ ολα αυτα τα έβαζα για να γίνεται πιο ενδιαφέρον το κείμενο.
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
26-11-21
07:18
Οπα εχω χάσει κάποια επεισόδια τι έγινε ρε παιδιά;ΠΡΟΣΟΧΗ
Pak
Επιφανές μέλος
26-11-21
07:50
Δεν είναι κάτι το σημαντικό αλλα κάποιοι νόμιζαν οτι μίλαγα 100%κυριολεκτικά.Οπα εχω χάσει κάποια επεισόδια τι έγινε ρε παιδιά;
Αλλα εντάξει ηταν τραβηγμένα.
Αυτο για την τσιμεντένια καρδιά, τις πεταλούδες, οτι εχασα τη γη κάτω απο γα πόδια μου.
Απλα έκανα το κείμενο πιο ενδιαφέρον γιατι ειχα πει οτι αυτο θα κανω σε αυτό το θεμα
Φωτεινη Τζα.
Νεοφερμένος
26-11-21
21:07
Καλά μου ζωδιάκια σήμερα έπεσε ησυχία και ανυσηχω
Pak
Επιφανές μέλος
26-11-21
21:29
Εγω δεν εχω κάτι να πω, γι'αυτό ειμαι ήσυχη σήμερα.Καλά μου ζωδιάκια σήμερα έπεσε ησυχία και ανυσηχω
26-11-21
22:03
Ασυνήθιστο θα 'λεγα.Εγω δεν εχω κάτι να πω, γι'αυτό ειμαι ήσυχη σήμερα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.