Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:43 Η Φωτεινη Τζα.: #61 24-11-21 23:43 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Καλά κάτσε να μάθουμε πρώτα αν μας θέλει Click για ανάπτυξη... Το έχουν να σε δοκιμάζουν λιγο η αλήθεια είναι Ο @SOx τα λέει πολύ καλά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:48 Η Pak έγραψε: #62 24-11-21 23:48 Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Isida έγραψε: #63 24-11-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:59 Η Pak έγραψε: #64 24-11-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:00 Η Isida έγραψε: #65 25-11-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:03 Η Pak έγραψε: #66 25-11-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:04 Η Isida έγραψε: #67 25-11-21 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου. Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isida: Καλά κάτσε να μάθουμε πρώτα αν μας θέλει Click για ανάπτυξη... Το έχουν να σε δοκιμάζουν λιγο η αλήθεια είναι Ο @SOx τα λέει πολύ καλά
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:48 Η Pak έγραψε: #62 24-11-21 23:48 Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Isida έγραψε: #63 24-11-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:59 Η Pak έγραψε: #64 24-11-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:00 Η Isida έγραψε: #65 25-11-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:03 Η Pak έγραψε: #66 25-11-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:04 Η Isida έγραψε: #67 25-11-21 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου. Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:54 Η Isida έγραψε: #63 24-11-21 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:59 Η Pak έγραψε: #64 24-11-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:00 Η Isida έγραψε: #65 25-11-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:03 Η Pak έγραψε: #66 25-11-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:04 Η Isida έγραψε: #67 25-11-21 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου. Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2021 στις 23:59 Η Pak έγραψε: #64 24-11-21 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:00 Η Isida έγραψε: #65 25-11-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:03 Η Pak έγραψε: #66 25-11-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:04 Η Isida έγραψε: #67 25-11-21 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου. Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isida: Πακ ζεις εσύ μας οδηγείς. Αλλά εμφανώς δε σε συμπαθούμε. Click για ανάπτυξη... Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια
Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:00 Η Isida έγραψε: #65 25-11-21 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:03 Η Pak έγραψε: #66 25-11-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:04 Η Isida έγραψε: #67 25-11-21 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου. Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ζηλεύετε, δεν είχατε την τυχη να γεννηθειτε λιονταράκια. Υπηρετη μου, κερνα σφηνακια ξυδι τα παιδια Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:03 Η Pak έγραψε: #66 25-11-21 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:04 Η Isida έγραψε: #67 25-11-21 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου. Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isida: Δε μπορώ ρε με αυτή την κουιναρα. Η ταπεινή φτωχή κοινή θνητή ψυχή μου γίνεται κομματάκια. Click για ανάπτυξη... Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως
Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 00:04 Η Isida έγραψε: #67 25-11-21 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου. Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Να φερω να τα τσιμεντοσουμε; Υπηρέτη φερε γρηγορα τσιμεντο ταχείας πηξεως Click για ανάπτυξη... Ναι ναι υπηρέτη... δύο κιλά τσιμέντο ένα για την ψυχή μου και ένα για την καρδιά μου.
Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 07:19 Η Φωτεινη Τζα.: #68 25-11-21 07:19 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγάπες μου δεν μου έβγαλε ειδοποίηση οτι μιλάτε, σορρυ Γύρισε η Βασίλισσα Click για ανάπτυξη... Συγχώρεσε την κοινή θνητή την επόμενη άμεση ειδοποίηση
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:27 Η Pak έγραψε: #69 25-11-21 15:27 Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό)
Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:34 Η Φωτεινη Τζα.: #70 25-11-21 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αγαπημένοι κάτοικοι του βασιλείου μου, εχω να σας κανω μια σημαντική ανακοίνωση. Η τσιμεντένια καρδιά της βασίλισσας, ισως, ξαναλέω ισως κινδυνεύει. Η βασίλισσα νιώθει καποιο είδος εντόμου στο στομάχι της, ανάλογο συναισθημα δεν έχει ξανανιώσει. Λαε μου, τα λιοντάρια πως ξεπερνάνε τον ερωτα πριν καν τον νιώσουν; Η βασίλισσα σας χρειάζεται ! (@Isida μαλλον μου έκανες κακό) Click για ανάπτυξη... Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Pak έγραψε: #71 25-11-21 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Βασίλισσα, πρέπει να σε συγχαρώ η ανακοίνωση σου είναι ευχάριστη Αλλά επειδή εδώ είμαστε παρεα δεν θα αφήσουμε να κινδυνεύσει η τσιμεντανια καρδούλα σου Ιδού ομως και η απορία! Ο γλυκια απειλη επικαλείτο έρωτας τι ζωδιακι ειναι; Click για ανάπτυξη... Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα
Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:36 Η Isida έγραψε: #72 25-11-21 15:36 @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Pak έγραψε: #73 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isida: @Pak Τρελαιιιιιινομαι!!!! Πόση χαρά να αντέξω σήμερα η κοινή θνητή; Click για ανάπτυξη... Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας
Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:38 Η Φωτεινη Τζα.: #74 25-11-21 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Αχ καλο μου ζυγακι, δεν ξερω. Κεραυνός με βάρεσε και παραλίγο να μου πέσει κι η κορώνα Click για ανάπτυξη... Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:40 Η Pak έγραψε: #75 25-11-21 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Φωτεινη Τζα.: Κεραυνός να έπεσε και να βάρεσε μόνο έναν δεν είναι δυνατόν Click για ανάπτυξη... Εχεις δικιο καλο μου. Μισο να σας εξιστορησω
Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:41 Η Φωτεινη Τζα.: #76 25-11-21 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Μη χαίρεστε κατώτερα ζωδιακια μου. Αν και το υποψήφιο θύμα μου έδειξε ενδιαφέρον, τολμω να πω οτι το βάρεσε επίσης κεραυνός, δεν πρόκειται να γίνει κατι μεταξυ μας Click για ανάπτυξη... Μην είσαι αρνητική Λεονταρισια Κορώνα! Επειδή το καλο το παλικάρι ξερει και άλλο μονοπάτι ελπιζω να με διαφωτίσεις με ημερομηνία γενεθλίων και το βρήκαμε στο πι και φι
Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:43 Η Isida έγραψε: #77 25-11-21 15:43 Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.207 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Pak έγραψε: #78 25-11-21 15:46 Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Aiwnia nikgel Scandal Dreamer_SW Isida sugarr Φωτεινη Τζα. Nikos 7 giannhs2001 Memetchi Libertus SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πηγα που λετε στο κτηνιατρείο του βασιλείου μας. Αν και βασίλισσα στο κτηνιατρειο δεν εκμεταλλεύτηκα το στάτους μου για να παρω προτεραιότητα αλλα περίμενα καρτερικά στο χωρο αναμονής με το μικρο γατάκι μου. Εχω παει πολλες φορες στον συγκεκριμένο ιατρό αλλα σήμερα ανακάλυψα οτι είχε και καινούργιο βοηθό. Και που λετε ξάφνου ενω περίμενα βγηκε ο βοηθός και με κοιτάει στα μάτια και σκαλωνει. Ε παιδιά μου και η βασίλισσα σας σκάλωσε, λεξη δεν αρθρωσαμε μέχρι που... Μπηκε η μητερα της βασίλισσας που τοση ωρα πάρκαρε το αυτοκίνητο και τοτε χαλασε η σιωπή. Μπορεί η βασίλισσα σας να ειναι τολμηρή αλλα μπροστά στη μανα της δεν φλερτάρει. Δυστυχώς το ραντεβού στο γιατρό έκλεισε με καρφωτες ματιές και ενα γλυκο χαμογελαστό αντιο. Η ηλικια του υποψήφιου θύματος γυρω στα 25 και ειναι επίσης κτηνίατρος. Και θα το δω παλι το απόγευμα αλλα για τελευταία φορα. Λαεεε πιάσε το τσιμέντο
Φωτεινη Τζα. Νεοφερμένο μέλος Η Φωτεινη Τζα. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 88 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:46 Η Φωτεινη Τζα.: #79 25-11-21 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω) Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 59 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Isida: Ειμαι όλη αφτιααααα θα φτιάξω και καφέ Click για ανάπτυξη... Μαζί σου, Περιμένουμε περιμένουμε
Isida Εκκολαπτόμενο μέλος Η Isida αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 327 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2021 στις 15:50 Η Isida έγραψε: #80 25-11-21 15:50 Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω)
Ρε Κουίν δε θέλω τέτοια. Ότι είναι γραφτό θα πω εγώ. Στην ανάγκη πάρε πολλά γατάκια, να πηγαίνεις κάθε βδομάδα (εγώ τουλάχιστον το ξέρετε πλέον ότι είμαι ικανή να το κάνω)