Τα άστρα και τα ζώδια μας βάζουνε εμπόδια

• Thread starter Thread starter Guest 709611
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι, πες τη μας, κιόλας, σε slang γλώσσα...:upside:

Όλη η φράση σου είναι ακατάλυπτη, όπως κι αν την γράψει κανείς...:hehe:

wheel_ydroxoos.jpg

Είναι πιο φιλοσοφιζέ αστρολογία, έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι αστρολογία προβλέψεων αλλά ιχνηλάτησης. Αν ψάξεις θα βρεις πολλές πηγές.
Ναι, έχει ενδιαφέρον. Δεν ήξερα τίποτα. Ούτε καν ό,τι έχω...Ουρανό, Δία και Σελήνη στο ζώδιό μου...

Θα ριχτώ στο διάβασμα. Είναι ωραία και ενδιαφέροντα. Κάποιες πηγές δε, συσχετίζουν αυτού του είδους την αστρολογία με τη φιλοσοφία (κουμπώνει με το...φιλοσοφιζέ που αναφέρεις...)...

Θα δούμε, πού θα μας βγάλει ο δρόμος...

Και πάλι ευχαριστώ. Δεν έτυχε ποτέ ν' ακούσω, τίποτα απ' όλα αυτά...

Καρκίνος με Τοξότη, να ελπίζω σε τίποτα καλό;
Εγώ που είμαι Τοξότης έχει τύχει να ταιριάξω με καρκίνους (φιλικά μόνο ) αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις την ελπίδα σου στα ζώδια...

Εγώ που είμαι Τοξότης έχει τύχει να ταιριάξω με καρκίνους (φιλικά μόνο ) αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις την ελπίδα σου στα ζώδια...
χαχ συμφωνώ μαζί σου
Εννοώ όμως είμαι καρκίνος με ωροσκόπο τοξότη, αν προβλέπουν τίποτα καλό τα άστρα..

χαχ συμφωνώ μαζί σου
Εννοώ όμως είμαι καρκίνος με ωροσκόπο τοξότη, αν προβλέπουν τίποτα καλό τα άστρα..
Αααα δεν ξέρω ειδικά τις προβλέψεις δεν τις πιστεύω χαχα
Πάντως απ'.οσο έχω δει σε πρωινές εκπομπές όταν κάνουν τις προβλέψεις δεν αναφέρονται στον ωροσκόπο.

Αααα δεν ξέρω ειδικά τις προβλέψεις δεν τις πιστεύω χαχα
Πάντως απ'.οσο έχω δει σε πρωινές εκπομπές όταν κάνουν τις προβλέψεις δεν αναφέρονται στον ωροσκόπο.
Μήπως γι αυτό δεν πετυχαίνουν ποτέ τίποτα σωστό λολ

Καρκίνος με Τοξότη, να ελπίζω σε τίποτα καλό;
:bye:Γεια σου και καλωσόρισες, συν-..."ζωδιότισσα"!:P

Καρκινάκι κι εγώ μόνο που τον Τοξότη τον έχω στη Σελήνη και στον ωροσκόπο είναι ο Κριός (στοιχεία πύρινα και τα δυο).
Φωτιά και νερό μαζί στον γενέθλιο ωροσκόπο μας ...Τι να λέμε τώρα...
Στοιχεία ασύμβατα μεταξύ τους, καθότι αν το νερό είναι πάνω από τη φωτιά θα βράσει και θα εξατμιστεί
αν είναι κάτω, θα το σβήσει η φωτιά. Καταστροφή, στάχτη και μπούρμπερη ένα πράμα... :laugh:

Στοιχεία ασύμβατα μεταξύ τους, καθότι αν το νερό είναι πάνω από τη φωτιά θα βράσει και θα εξατμιστεί
αν είναι κάτω, θα το σβήσει η φωτιά. Καταστροφή, στάχτη και μπούρμπερη ένα πράμα... :laugh:
Επιστήμη όχι μαλακίες, ζώδια φτιάνς' ή φουφού για να βράσεις τη σούπα; :bleh:

:bye:Γεια σου και καλωσόρισες, συν-..."ζωδιότισσα"!:P

Καρκινάκι κι εγώ μόνο που τον Τοξότη τον έχω στη Σελήνη και στον ωροσκόπο είναι ο Κριός (στοιχεία πύρινα και τα δυο).
Φωτιά και νερό μαζί στον γενέθλιο ωροσκόπο μας ...Τι να λέμε τώρα...
Στην καλύτερη έχουμε ζεστό νερό.. Καταστροφή ή μήπως η τέλεια ισορροπία;; Δεν ξέρω, δεν ξέρω..
*Ευχαριστώ κ καλώς σας βρήκα

Υδροχόοι λέει... Οκ, δε μπορώ να πω κατι εδω.
Μετά ΛΕΟΝΤΕΣ ΛΕΕΙ!

Κ...κ....και τ...τέλος....Ιχ..ιχ...ΙΧΘΥΕΣ!

kill-it-with-fire-before-it-lays-eggs.jpg

Παίζετε με τα κεφάλια σας σήμερα.

Τα λιονταράκια, που είναι;;; οεο;;
Κι έλεγα γιατί είμαι έτσι αυτές τις μέρες, γιατί είμαι έτσι...:upside:

Επηρεαζόμαστε πολύ και οι δυο μας, απ' το Ματωμένο Φεγγάρι...

Κι έλεγα γιατί είμαι έτσι αυτές τις μέρες, γιατί είμαι έτσι...:upside:

Επηρεαζόμαστε πολύ και οι δυο μας, απ' το Ματωμένο Φεγγάρι...

Γλυκιά μου, Υδροχόε, μας πήρε και μας σήκωσε, επιεικώς. Τώρα εξηγήται γιατί τα νεύρα μου έφτασαν στα ουράνια, πάλι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back