Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
18-04-22
17:03
Ναι, πες τη μας, κιόλας, σε slang γλώσσα...**μουμπλε-μουμπλε**
Όλη η φράση σου είναι ακατάλυπτη, όπως κι αν την γράψει κανείς...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
18-04-22
17:16
Ναι, πες τη μας, κιόλας, σε slang γλώσσα...
Όλη η φράση σου είναι ακατάλυπτη, όπως κι αν την γράψει κανείς...
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
17:22
Υπέροχο αυτό !!! Εντυπωσιακότατο !!!
Εισαγωγή κειμένου (text)...στην εικόνα έκανες ;;
Θα το ξεσηκώσω. Μου άρεσε, τα μάλα...
Guest 709611
Επισκέπτης
18-04-22
21:35
Ναι, έχει ενδιαφέρον. Δεν ήξερα τίποτα. Ούτε καν ό,τι έχω...Ουρανό, Δία και Σελήνη στο ζώδιό μου...Είναι πιο φιλοσοφιζέ αστρολογία, έχει ενδιαφέρον. Δεν είναι αστρολογία προβλέψεων αλλά ιχνηλάτησης. Αν ψάξεις θα βρεις πολλές πηγές.
Θα ριχτώ στο διάβασμα. Είναι ωραία και ενδιαφέροντα. Κάποιες πηγές δε, συσχετίζουν αυτού του είδους την αστρολογία με τη φιλοσοφία (κουμπώνει με το...φιλοσοφιζέ που αναφέρεις...)...
Θα δούμε, πού θα μας βγάλει ο δρόμος...
Και πάλι ευχαριστώ. Δεν έτυχε ποτέ ν' ακούσω, τίποτα απ' όλα αυτά...
19-04-22
14:45
Καρκίνος με Τοξότη, να ελπίζω σε τίποτα καλό;
19-04-22
14:47
Εγώ που είμαι Τοξότης έχει τύχει να ταιριάξω με καρκίνους (φιλικά μόνο ) αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις την ελπίδα σου στα ζώδια...Καρκίνος με Τοξότη, να ελπίζω σε τίποτα καλό;
19-04-22
14:52
χαχ συμφωνώ μαζί σουΕγώ που είμαι Τοξότης έχει τύχει να ταιριάξω με καρκίνους (φιλικά μόνο ) αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να στηρίξεις την ελπίδα σου στα ζώδια...
Εννοώ όμως είμαι καρκίνος με ωροσκόπο τοξότη, αν προβλέπουν τίποτα καλό τα άστρα..
19-04-22
14:54
Αααα δεν ξέρω ειδικά τις προβλέψεις δεν τις πιστεύω χαχαχαχ συμφωνώ μαζί σου
Εννοώ όμως είμαι καρκίνος με ωροσκόπο τοξότη, αν προβλέπουν τίποτα καλό τα άστρα..
Πάντως απ'.οσο έχω δει σε πρωινές εκπομπές όταν κάνουν τις προβλέψεις δεν αναφέρονται στον ωροσκόπο.
19-04-22
14:58
Μήπως γι αυτό δεν πετυχαίνουν ποτέ τίποτα σωστό λολΑααα δεν ξέρω ειδικά τις προβλέψεις δεν τις πιστεύω χαχα
Πάντως απ'.οσο έχω δει σε πρωινές εκπομπές όταν κάνουν τις προβλέψεις δεν αναφέρονται στον ωροσκόπο.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
19-04-22
18:29
Γεια σου και καλωσόρισες, συν-..."ζωδιότισσα"!Καρκίνος με Τοξότη, να ελπίζω σε τίποτα καλό;
Καρκινάκι κι εγώ μόνο που τον Τοξότη τον έχω στη Σελήνη και στον ωροσκόπο είναι ο Κριός (στοιχεία πύρινα και τα δυο).
Φωτιά και νερό μαζί στον γενέθλιο ωροσκόπο μας ...Τι να λέμε τώρα...
Στοιχεία ασύμβατα μεταξύ τους, καθότι αν το νερό είναι πάνω από τη φωτιά θα βράσει και θα εξατμιστεί
αν είναι κάτω, θα το σβήσει η φωτιά. Καταστροφή, στάχτη και μπούρμπερη ένα πράμα...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,084 μηνύματα.
19-04-22
18:39
Επιστήμη όχι μαλακίες, ζώδια φτιάνς' ή φουφού για να βράσεις τη σούπα;Στοιχεία ασύμβατα μεταξύ τους, καθότι αν το νερό είναι πάνω από τη φωτιά θα βράσει και θα εξατμιστεί
αν είναι κάτω, θα το σβήσει η φωτιά. Καταστροφή, στάχτη και μπούρμπερη ένα πράμα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
19-04-22
21:17
Επιστήμη όχι μαλακίες, ζώδια φτιάνς' ή φουφού για να βράσεις τη σούπα;
19-04-22
21:17
Στην καλύτερη έχουμε ζεστό νερό.. Καταστροφή ή μήπως η τέλεια ισορροπία;; Δεν ξέρω, δεν ξέρω..Γεια σου και καλωσόρισες, συν-..."ζωδιότισσα"!
Καρκινάκι κι εγώ μόνο που τον Τοξότη τον έχω στη Σελήνη και στον ωροσκόπο είναι ο Κριός (στοιχεία πύρινα και τα δυο).
Φωτιά και νερό μαζί στον γενέθλιο ωροσκόπο μας ...Τι να λέμε τώρα...
Στοιχεία ασύμβατα μεταξύ τους, καθότι αν το νερό είναι πάνω από τη φωτιά θα βράσει και θα εξατμιστεί
*Ευχαριστώ κ καλώς σας βρήκα
Guest 709611
Επισκέπτης
11-05-22
11:33
Κάποιοι...έχασαν...
Τα τρία ζώδια που προτιμούν την ηρεμία και απεχθάνονται τις εντάσεις!
Keep calm, σε κάθε περίπτωση!
www.astrology.gr
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,874 μηνύματα.
11-05-22
11:56
Επιτέλους αποκαταστάθηκε η αλήθειαΚάποιοι...έχασαν...
Τα τρία ζώδια που προτιμούν την ηρεμία και απεχθάνονται τις εντάσεις!
Keep calm, σε κάθε περίπτωση!www.astrology.gr
Valder
Τιμώμενο Μέλος
11-05-22
13:16
Υδροχόοι λέει... Οκ, δε μπορώ να πω κατι εδω.
Μετά ΛΕΟΝΤΕΣ ΛΕΕΙ!
Κ...κ....και τ...τέλος....Ιχ..ιχ...ΙΧΘΥΕΣ!
Παίζετε με τα κεφάλια σας σήμερα.
Μετά ΛΕΟΝΤΕΣ ΛΕΕΙ!
Κ...κ....και τ...τέλος....Ιχ..ιχ...ΙΧΘΥΕΣ!
Παίζετε με τα κεφάλια σας σήμερα.
Guest 709611
Επισκέπτης
12-05-22
12:01
Το εκτίμησα αυτό...Υδροχόοι λέει... Οκ, δε μπορώ να πω κατι εδω.
Οπότε...
Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πόσο τυχερός είσαι;
Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι: πόσο ευνοϊκή είναι η Τύχη μαζί τους;
www.astrology.gr
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
12-05-22
12:38
Τα λιονταράκια, που είναι;;; οεο;;
Guest 709611
Επισκέπτης
13-05-22
12:06
Κι έλεγα γιατί είμαι έτσι αυτές τις μέρες, γιατί είμαι έτσι...Τα λιονταράκια, που είναι;;; οεο;;
Επηρεαζόμαστε πολύ και οι δυο μας, απ' το Ματωμένο Φεγγάρι...
Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος στον Σκορπιό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το «ματωμένο» φεγγάρι του Μαΐου 2022 - Asi Biliou
Η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος του Μαΐου μας καλεί να προχωρήσουμε μπροστά, αφού πρώτα κλείσουμε την πόρτα πίσω μας σε ό,τι μας ενοχλεί, μας ταράζει και μας
asibiliou.gr
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
13-05-22
12:11
Γλυκιά μου, Υδροχόε, μας πήρε και μας σήκωσε, επιεικώς. Τώρα εξηγήται γιατί τα νεύρα μου έφτασαν στα ουράνια, πάλι...Κι έλεγα γιατί είμαι έτσι αυτές τις μέρες, γιατί είμαι έτσι...
Επηρεαζόμαστε πολύ και οι δυο μας, απ' το Ματωμένο Φεγγάρι...
Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος στον Σκορπιό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το «ματωμένο» φεγγάρι του Μαΐου 2022 - Asi Biliou
Η Σεληνιακή έκλειψη - Πανσέληνος του Μαΐου μας καλεί να προχωρήσουμε μπροστά, αφού πρώτα κλείσουμε την πόρτα πίσω μας σε ό,τι μας ενοχλεί, μας ταράζει και μαςasibiliou.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.