Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,758 μηνύματα.
20-02-22
11:45
..
ας ακούσουμε τραγουδάκια
μόνοι/η/ος ή με παρέα δεν εχει σημασία.. αμέ
https://www.neopolis.gr/zodio-tragoudi-krevati/
Παρθένος
Τέτοια λένε και μας βγαίνει το όνομα..
Ελα τώρα --->
Συμφωνώ και επαυξάνω ( στα καλά πάντα συμφωνούμε)
Υγ. Ας ακούσω και το άσμα μιας και δε το έχω ξανά ακούσει
Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο τραγούδι σου ταιριάζει στο κρεβάτι!
(κοκκινίζω φυσικά και ντρέπομαι αλλά πρέπει να αφήσω και εγώ κάτι ..ας ακούσουμε τραγουδάκια
μόνοι/η/ος ή με παρέα δεν εχει σημασία.. αμέ
https://www.neopolis.gr/zodio-tragoudi-krevati/
Παρθένος
Leave the Door Open – Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic
..Μας πήραν χαμπάρι και εδώ.Τάξις και ηθική, ή αλλιώς Παρθένος. ‘My house clean, I just shaved’ λέει το κομμάτι, ε και δε γίνεται να μη σου έρθει στο μυαλό αυτό το ζώδιο, που λατρεύει τις μικρές (καθαρές πάντα) απολαύσεις της ζωής,
ενώ οι απανωτές ερωτήσεις τύπου ‘what you are doing, where you at?’, ταιριάζουν γάντι στο ζηλιάρη χαρακτήρα του.
Τέτοια λένε και μας βγαίνει το όνομα..
Ρομαντικό και περιποιητικό ζώδιο, θα σ’ το δείξει και στο κρεβάτι, όπου θα σε προσκαλέσει με τον τρόπο του.
Ελα τώρα --->
Συμφωνώ και επαυξάνω ( στα καλά πάντα συμφωνούμε)
Υγ. Ας ακούσω και το άσμα μιας και δε το έχω ξανά ακούσει
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,226 μηνύματα.
20-02-22
12:26
Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε ποιο τραγούδι σου ταιριάζει στο κρεβάτι!
(κοκκινίζω φυσικά και ντρέπομαι αλλά πρέπει να αφήσω και εγώ κάτι ..
Λέων – My Neck, My Back
Το δικό μου δεν μου αρέσει καθόλου.Λοιπόν έχω γίνει ο ωροσκόπος μου, σίγουρα! Αυτό μάλιστα...
Ο Σκορπιός ήταν ανέκαθεν το καλύτερο ζώδιο στο κρεβάτι, που προσφέρει μία μοναδική σεξουαλική εμπειρία. Δε λένε τυχαία ότι αν δεν έχεις πάει με Σκορπιό, είναι σαν να μην έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου πραγματικό σεξ. Μπορεί να νιώσεις τόσο απίθανα, που θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι εάν σου ‘χει κάνει κάποιου είδους ξόρκι ή μαύρη μαγεία. Που δεν το λες κι απίθανο για το συγκεκριμένο ζώδιο!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Που είναι αυτό το νησί;( Αν περιμενεις γιορτες τοτε χεσε μεσα οπως λενε και στο νησι μου )
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
21-02-22
11:20
✓ Μπα, θιχτήκατε για τα καλά απ' το προηγούμενο κράξιμο και φιλοτιμηθήκατε να μας παινέψετε;Λέων: «Δεν θα ερωτευτώ ξανά, δεν θέλω … θα αφοσιωθώ στην δουλειά μου και θα αφήσω πλέον τους άλλους να με ερωτεύονται, εγώ έκλεισα»! Ο Λέοντας γίνεται χωρίς έρωτα;;; Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση!
✓ Και όχι μόνο. Γι' αυτό, προσέξτε καλά τα λεγόμενά σας, διότι ο εκρηκτικός μας μηχανισμός δε θέλει και πολύ σκάλισμα για να ενεργοποιηθεί.Όταν όμως έχει πληγωθείο Λιονταρίσιος εγωισμός του, προσπαθεί να πείσει και τον εαυτό του ότι δεντον νοιάζουντου αξίζουν οι έρωτες και οι σχέσεις… Μέσα του όμωςφλέγεται«μπουρλοτιάζει» από πάθος!
Κι άμα ενεργοποιηθεί, θα πυροδοτηθεί.
Κι άμα πυροδοτηθεί, ΤΗ ΒΑΨΑΤΕ!
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,758 μηνύματα.
21-02-22
11:37
Που είναι αυτό το νησί;
Παρθένος: «Όχι ρε συ δεν αγχώνομαι, δεν με ξέρεις εμένα πάντα χαλαρά τα αντιμετωπίζω» λέει ο Παρθένος και αυτομάτως τον πιάνει η δύσπνοια του άγχους και αλείφεται με αντισηπτικό! Πολύ θα θελε να τα αντιμετωπίζει χαλαρά, κάνει όμως τη προσπάθειά του να τα αντιμετωπίζει συγκροτημένα και αυτή η αυστηρή συγκρότηση είναι που τον κάνει τελικά να αγχώνεται!
Να και κάτι σωστό..
Guest 709611
Επισκέπτης
21-02-22
11:55
Όταν μιλάμε έτσι έχουμε κάνει στραβή και το γνωρίζουμε. Τρελή υπακοή, για λίγο, και βλέπουμε...Αύριο ξημερώνει καινούρια μέρα...Υδροχόος: «Έχεις δίκιο σε όλα, δεν μπορώ να φέρω καμία αντίρρηση, από εδώ και στο εξής θα σε ακούω σε όλα» !
Ναι, φτιάχνει ωραία...χωριάτικη. Περιποιημένη...Μωρέ, δεν μας παρατάτε ;;Λέει σαν δαρμένο σκυλί ο Υδροχόος και όταν την επόμενη ημέρα του πεις κάτι, αντιδρά, επαναστατεί, τα έχει ξεχάσει όλα και κάνει πάντα του κεφαλιού του, γιατί ο Υδροχόος ξέρει πολύ καλά πώς να τα κάνει σαλάτα και πως να είναι επαναστάτης χωρίς αιτία…
Εδώ, ένα δίκιο το ΄χετε...Εξάλλου δεν τον νοιάζει καν αν τον παρεξηγήσεις!
Ψιλο-εγκρίνεται, λοιπόν...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
21-02-22
11:58
Drunk in Love – Beyoncé ft. Jay Z
Οι Καρκίνοι μπορεί φαινομενικά να είναι ντροπαλοί και κλειστοί άνθρωποι, όμως στο κρεβάτι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τους λες κι πολύ επιρρεπείς σε καταχρήσεις ή εθισμούς, με το αλκοόλ να είναι ένας από αυτούς. Τους βοηθάει να ξεδιπλώσουν πιο άνετα τον εαυτό τους και να μην έχουν καμία αναστολή στο κρεβάτι. Σίγουρα πάντως το σεξ με έναν Καρκίνο είναι σαν ένα καλό μεθύσι που μένει αξέχαστο και το ζητάς συνέχεια!
Όσο γι αυτό..https://www.oroskopos.gr/nea/megala-logia-poy-leei-kathe-zodio-alla-den-ta-ennoei-25379
Η αλήθεια είναι οτι άπαξ και τελειώσει μια ερωτική σχέση, τελείωσε, άσχετα αν μετά αλλάξει μορφή και γίνει καθαρά φιλική.Καρκίνος: «Δεν ασχολούμαι πλέον με το παρελθόν αυτή την σχέση τη έχω ξεπεράσει ήδη»! Το λέει για να το ακούσει ο ίδιος μπας και το πιστέψει, δεν το εννοεί στην πραγματικότητα! Ο Καρκίνος κάνει την προσπάθειά του να πείσει και τον εαυτό του και τους άλλους ότι θα ξεκολλήσει από το παρελθόν, όταν όμως ακούσει ένα τραγούδι, δει μία φωτογραφία, ή βρεθεί μπροστά του κάτι που θα του θυμίσει το χτες, τον βλέπεις και πάλι να βουρκώνει!
Κι αν κάποτε κοιτάξω αντικείμενα του παρελθόντος, ίσως συγκινηθώ - γιατί νοστάλγησα όχι το ίδιο το άτομο που το μοιραστήκαμε, αλλά το "τότε" συναίσθημά μου. Όχι όμως και να βουρκώσω!
Ποιος είναι αρμόδιος εδώ για τις εγκρίσεις (για να κάνω, αν χρειαστεί, τα παράπονά μου);Ψιλο-εγκρίνεται, λοιπόν...
Guest 709611
Επισκέπτης
21-02-22
12:01
Θα σου έλεγα...η υποφαινόμενη, αλλά δεν το ρισκάρω...Ποιος είναι αρμόδιος εδώ για τις εγκρίσεις (για να κάνω, αν χρειαστεί, τα παράπονά μου);
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
21-02-22
12:05
Ανεπίσημα όμως ...Θα σου έλεγα...η υποφαινόμενη, αλλά δεν το ρισκάρω...
Guest 709611
Επισκέπτης
21-02-22
12:08
Ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα...Δεν το ΄χω...Ανεπίσημα όμως ...
Μπορώ να μιλώ μόνο εξ ονόματος των Υδροχόων...
Πάρ΄ το πάνω σου, φίλη μου. Γνωρίζεις πολλά...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
21-02-22
12:40
Μόνιμη κρίση ειλικρίνειας: Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι αδύνατον να πούνε ψέματα | in.gr
Και όμως υπάρχουν ζώδια που έχουν την αλήθεια στο αίμα τους
www.in.gr
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει
Guest 709611
Επισκέπτης
21-02-22
12:44
Παίνεψες και το δικό μου, στο μεταξύ. Οπότε...Μόνιμη κρίση ειλικρίνειας: Αυτά τα τέσσερα ζώδια είναι αδύνατον να πούνε ψέματα | in.gr
Και όμως υπάρχουν ζώδια που έχουν την αλήθεια στο αίμα τουςwww.in.gr
Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
21-02-22
16:45
Ψέμματα, μη τα πιστεύετε!
΄Ακου, ο τοξότης φιλαλήθης! (οκ, δυνατόν να υπάρχουν εξαιρέσεις, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα).
΄Ακου, ο τοξότης φιλαλήθης! (οκ, δυνατόν να υπάρχουν εξαιρέσεις, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα).
Guest 709611
Επισκέπτης
21-02-22
16:55
Συμφωνώ. Μαζί σου !!! Ήξεις αφήξεις, είναι. Αλλά, πολύ σωστά, υπάρχουν κι εξαιρέσεις...Ψέμματα, μη τα πιστεύετε!
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,226 μηνύματα.
21-02-22
18:57
Χαχα, Κερκυραία πωπω, ελπίζω να μην είσαι εξηνταβελόνης κι εσύ.Ρένα Βλαχοπούλου - Κέρκυρα - Κέρκυρα (Τραγούδια Κινηματογράφου)
Είχα πάει πριν 3 χρόνια Κέρκυρα, ωραίο το Αχίλλειο, το παλάτι της Σίσσυ, αλλά αυτό που μου έχει μείνει αξέχαστο ήταν όταν έκατσα να παραγγείλω μια μέρα ντόπια ζυμαρικά γκουρμέ σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι. Έδωσα κοντά στα 15 ευρώ και μου έφερε ένα πιατάκι με 4 ραβιόλια!
Ουφ...γευμάτισα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
22-02-22
12:21
..Μια χαρά κερκυραία είμαιΧαχα, Κερκυραία πωπω,
με αύρα θαλασσινη και τρέλας
αλλά αυτό που μου έχει μείνει αξέχαστο ήταν όταν έκατσα να παραγγείλω μια μέρα ντόπια ζυμαρικά γκουρμέ σε ένα παραδοσιακό ταβερνάκι. Έδωσα κοντά στα 15 ευρώ και μου έφερε ένα πιατάκι με 4 ραβιόλια!
παραφούσκωσες...Ουφ...γευμάτισα.
εμ και εσύ δεν ηξερες δεν ρώταγες?
Guest 709611
Επισκέπτης
23-02-22
11:30
Καλό είναι...
Τι... "ανάβει" το κάθε ζώδιο; - Astrology4u
Γράφει ο αστρολόγος Βάιος Αλεξανδρής Τι είναι αυτό που μας τραβάει στους ανθρώπους που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας, ακόμη…
astrology4u.gr
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,884 μηνύματα.
23-02-22
11:33
Λάθος λαθος λαθοςΚαλό είναι...
Τι... "ανάβει" το κάθε ζώδιο; - Astrology4u
Γράφει ο αστρολόγος Βάιος Αλεξανδρής Τι είναι αυτό που μας τραβάει στους ανθρώπους που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας, ακόμη…astrology4u.gr
Αμα θέλεις πραγματικά να "ανάψεις" έναν λεων πες του ψέματα, μίλα του υποτιμητικά, καν του υποδείξεις και παίξτου τον ξερόλα.
Τότε να δεις φωτιά που θα πάρει
Guest 709611
Επισκέπτης
23-02-22
11:41
Είναι εντός παρενθέσεως...το "ανάψεις". Δεν εννοεί - νομίζω - να τον ανάψεις...με την έννοια να του ανάψεις τα αίματα, να τον θυμώσεις, μα με την έννοια να τον ανάψεις, με την καλή έννοια, βρε παιδί μου...Λάθος λαθος λαθος
Αμα θέλεις πραγματικά να "ανάψεις" έναν λεων πες του ψέματα, μίλα του υποτιμητικά, καν του υποδείξεις και παίξτου τον ξερόλα.
Τότε να δεις φωτιά που θα πάρει
Pak
Επιφανές μέλος
23-02-22
11:42
Το κατάλαβα, απλά είπα να κάνω χιούμορ.Είναι εντός παρενθέσεως...το "ανάψεις". Δεν εννοεί - νομίζω - να τον ανάψεις...με την έννοια να του ανάψεις τα αίματα, να τον θυμώσεις, μα με την έννοια να τον ανάψεις, με την καλή έννοια, βρε παιδί μου...
Επίτηδες είπα αν θες πραγματικά να τον ανάψεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.