Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-03-22
12:35
Καιρό έχω...
Αυτό είναι το ευάλωτο σημείο σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Γιατί όλοι κάπου... πάσχουν
www.astrology.gr
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
23-03-22
12:48
Ανάλογα την περίσταση
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
23-03-22
12:49
ΛΕΩΝ
Θέλεις το ενδιαφέρον και η προσοχή των γύρω σου να στρέφονται πάντα σε εσένα. Είσαι δυναμικός και ισχυρογνώμων και σου αρέσει να εκφράζεις ανοιχτά τις απόψεις σου. Όταν, λοιπόν, κάποιος δείχνει να αδιαφορεί για εσένα ή τη γνώμη σου, νιώθεις πληγωμένος. Δεν σου αρέσει να περνάς απαρατήρητος και αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.Ω,ναι!
23-03-22
13:09
Άντε, να 'μαι πιο επιεικής αυτή τη φορά...*
Υ.Γ. *Γράψε λάθος.
✓ Σωστά.ΛΕΩΝ
Δε θέλεις το ενδιαφέρον και η προσοχή των γύρω σου να στρέφονται πάντα σε εσένα.
✓ Right.Δεν είσαι δυναμικός και ισχυρογνώμωνκαι σου αρέσει, παρόλα αυτάναεκφράζεις ανοιχτά τις απόψεις σου.
✓ Correctamente.Όταν, λοιπόν, κάποιος δείχνει να αδιαφορεί για εσένα ή τη γνώμη σου,νιώθεις πληγωμένοςαδιαφορείς κι εσύ.
✓ Recte.ΔενΣου αρέσει να περνάς απαρατήρητος και αυτόμπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλοδεν αποτελεί κανένα απολύτως πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Υ.Γ. *Γράψε λάθος.
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-03-22
13:16
Σκληροπυρηνικός...επέστρεψες, πουλάκι μου...Υ.Γ. *Γράψε λάθος.
Επιείκεια υπό το 0...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
23-03-22
13:25
ΛΕΩΝ
Όταν, λοιπόν, κάποιος δείχνει να αδιαφορεί για εσένα ή τη γνώμη σου, νιώθεις πληγωμένος. Δεν σου αρέσει να περνάς απαρατήρητος
ΥΓ: Ηταν Λιονταρίνα, έπρεπε να της το κάνω. I hate lions with a passion.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4,733 μηνύματα.
23-03-22
13:50
Φίλτατε, με όλο το σεβασμό που σου έχω, θα μου επιτρέψεις να σου πω: Οι λιονταρίνες σας αφήνουν στίγματα και πάντα κάτι θα υπάρχει που θα σας τις θυμίζει
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
23-03-22
14:19
Ναι όντως τους αφήνουμε...Φίλτατε, με όλο το σεβασμό που σου έχω, θα μου επιτρέψεις να σου πω: Οι λιονταρίνες σας αφήνουν στίγματα και πάντα κάτι θα υπάρχει που θα σας τις θυμίζει
Απο μένα ο Βαλ κονομησε το στίγμα της φοράδας
Υ. Γ @Valder για σένα μιλάω πάλι αλόγα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
23-03-22
14:29
Να σου το απαντήσω άλλη στιγμή αυτό; Αλλά να ξέρεις, θα στενοχωρηθείς.Φίλτατε, με όλο το σεβασμό που σου έχω, θα μου επιτρέψεις να σου πω: Οι λιονταρίνες σας αφήνουν στίγματα και πάντα κάτι θα υπάρχει που θα σας τις θυμίζει
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
23-03-22
23:25
Είτε είναι καλό, είτε είναι κακό πάντα τους θυμόμαστε τους ανθρώπους (και ναι, δεν αναφέρομαι μόνο στο δικό μας ζώδιο, αλλά γενικά). Τους μεν με νοσταλγία, τους δε προς παράδειγμα για αποφυγήΝαι όντως τους αφήνουμε...
Απο μένα ο Βαλ κονομησε το στίγμα της φοράδας
Όπως αγαπάς.Να σου το απαντήσω άλλη στιγμή αυτό; Αλλά να ξέρεις, θα στενοχωρηθείς.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
23-03-22
23:34
Ωχ... Ψυχρό.. Αγρίεψε...Όπως αγαπάς.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
23-03-22
23:49
χαχαχαχαχαΩχ... Ψυχρό.. Αγρίεψε...
Καθόλου, είμαι με φιλειρηνική σημαία
24-03-22
01:27
Η αγάπη σε 12 γλώσσες του κόσμου
Αν αναρωτιέσαι για το πώς η αγάπη εκφράζεται σε διαφορετικές γλώσσες, εδώ έχουμε δανειστεί όμορφες λέξεις απ' όλο τον κόσμο, που περιγράφουν την αγάπη καθώς και πως μπορεί να εκφράζουν κάποιες ιδιότητες του ζωδίου σου...
www.astrology.gr
Jajaja, ¿cómo puede el Noruego ser considerado un idioma romántico, cuando solo 5 forman la lista y ellas son (por votación): Francés, Español, Portugués, Italiano e Inglés, siendo el Español se consideran con diferencia la lengua más romántica, seguido de Italiano y Francés y en menor medida el Portugués, con poca diferencia con el Inglés.Λέων:ForelsketAmor -ΝορβηγίαΙσπανία
ForelsketAmor σημαίνει:
Αυτό το συντριπτικό αίσθημα ευφορίας που βιώνεις όταν ερωτεύεσαι για πρώτη φορά.
Lol, πώς μπορεί τα Νορβηγικά να θεωρούνται ρομαντική γλώσσα, όταν μόνο 5 απαρτίζουν τη λίστα και αυτές είναι (βάσει ψηφοφορίας): Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά και Αγγλικά, με τα Ισπανικά να θεωρούνται μακράν η πιο ρομαντική γλώσσα, ακολουθούν τα Iταλικά και τα Γαλλικά και σε μικρότερο βαθμό τα Πορτογαλικά, με ελάχιστη διαφορά απ' τα Αγγλικά.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,946 μηνύματα.
24-03-22
01:44
Για τα Ισπανικά θα συμφωνήσω απόλυτα.
Έπονται τα Γαλλικά και τα Ιταλικά.
Έπονται τα Γαλλικά και τα Ιταλικά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
24-03-22
01:46
Ωραια γλωσσα τα Ισπανικά. Ηθελα πολύ να μαθω κάποτε, αλλά με κέρδισαν τα Γερμανικά προς το παρόν. Εχω το κακο οτι αμα δεν τελειωσω μια γλωσσα ως το Γ2 δεν αρχιζω άλλη.
Άσχετο με τα ζωδια απλα ηθελα να πω καπου τον πονο μου.
Άσχετο με τα ζωδια απλα ηθελα να πω καπου τον πονο μου.
24-03-22
01:50
Γαλλικά άκρως ερωτική γλώσσα .Η αγάπη σε 12 γλώσσες του κόσμου
Αν αναρωτιέσαι για το πώς η αγάπη εκφράζεται σε διαφορετικές γλώσσες, εδώ έχουμε δανειστεί όμορφες λέξεις απ' όλο τον κόσμο, που περιγράφουν την αγάπη καθώς και πως μπορεί να εκφράζουν κάποιες ιδιότητες του ζωδίου σου...www.astrology.gr
Jajaja, ¿cómo puede el Noruego ser considerado un idioma romántico, cuando solo 5 forman la lista y ellas son (por votación): Francés, Español, Portugués, Italiano e Inglés, siendo el Español se consideran con diferencia la lengua más romántica, seguido de Italiano y Francés y en menor medida el Portugués, con poca diferencia con el Inglés.
Lol, πώς μπορεί τα Νορβηγικά να θεωρούνται ρομαντική γλώσσα, όταν μόνο 5 απαρτίζουν τη λίστα και αυτές είναι (βάσει ψηφοφορίας): Γαλλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά και Αγγλικά, με τα Ισπανικά να θεωρούνται μακράν η πιο ρομαντική γλώσσα, ακολουθούν τα Iταλικά και τα Γαλλικά και σε μικρότερο βαθμό τα Πορτογαλικά, με ελάχιστη διαφορά απ' τα Αγγλικά.
Και τα ελληνικά είναι όμως . αν και δεν αναφέρθηκαν κάπου .
24-03-22
01:58
Controversial.Γαλλικά άκρως ερωτική γλώσσα .
It's possibly down the list, couldn't be mentioned along with the top ones though.Και τα ελληνικά είναι όμως . αν και δεν αναφέρθηκαν κάπου .
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
24-03-22
02:00
Θα ήταν ωραίο να είχαμε πάντως ένα thread να συζητάμε για τις γλώσσες.
24-03-22
02:04
Threads υπάρχουν, but on the other side of the forum.Θα ήταν ωραίο να είχαμε πάντως ένα thread να συζητάμε για τις γλώσσες.
Ξένες Γλώσσες
www.ischool.gr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.