Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
23-01-22
15:57
Μάλλον...εεε...βασικά θέλετε όντως να το συζητήσουμε τώρα αυτό Υδροχόε μου; @Υδροχόος δηλαδή νταξ... σας απαύτωσε λίγο η πανσέληνος τώρα στις 18/1 ε;
Θα 'χει κι αυτή το μερίδιο ευθύνης της...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
23-01-22
15:57
Σαφώς και μπορώ. Το έχω, αποδεδειγμένα, πει στο παρελθόν, κάθε που βλέπω τα κόκκινα φωτάκια σου...και τις μηχανές στο φουλ...
Θα επανέλθω, Ζυγέ. Κάποια στιγμή θα το κάνω...
Και έχε στο μυαλό σου, ότι ο Υδροχόος μπορεί, με την ψυχραιμία που, ενίοτε, τον διακρίνει να λειτουργήσει υποστηρικτικά σ' έναν Ζυγό. Αρκεί, ο δεύτερος, να μην τον στήνει στον τοίχο. Όπως το συνηθίζει...
Μ αρέσει. Τι μπορώ να πω, είναι στη φύση μου.
Πάρε το χρόνο σου. Κατανοώ ότι δεν λειτουργούμε όλοι στο άψε σβήσε.Τα σέβη μου. Θα τα ξαναπούμε. Τα παραπάνω, δεν θα τ' αφήσω αναπάντητα. Θ' απαντήσω, εν ευθέτω χρόνω...
Guest 709611
Επισκέπτης
23-01-22
16:03
Έχω και στόματα να ταΐσω. Από μένα περιμένουν...Πάρε το χρόνο σου. Κατανοώ ότι δεν λειτουργούμε όλοι στο άψε σβήσε.
Ας σε μαντρώσει, κάποιος, σήμερα...
@Aleksa ..τουλάχιστον, παραδέξου ότι, έκανα ό,τι μπορούσα...αλλά έχει ζυγαριά μαζί του κι εγώ νερό...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,122 μηνύματα.
23-01-22
16:08
Τετοιο πνεύμα αντιλογίας, θέλεις να έχεις πάντα τον τελευταιο λόγο. Πήγαινε ανακάτεψε τα γιουβαρλάκια, θα κόψει η σούπα μαναμ.Έχω και στόματα να ταΐσω. Από μένα περιμένουν...
Ας σε μαντρώσει, κάποιος, σήμερα...
@Aleksa ..τουλάχιστον, παραδέξου ότι, έκανα ό,τι μπορούσα...αλλά έχει ζυγαριά μαζί του κι εγώ νερό...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
04:36
Ξεχάσαμε τον ανάδρομο Ερμή
Ανάδρομος Ερμής 2022: Οι ημερομηνίες που θα φέρουν τα πάνω-κάτω
Μεγάλα πράγματα έρχονται στο 2022. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα λείψουν οι προκλήσεις. Η πιο διαβόητη από αυτές; Ο ανάδρομος Ερμής.
www.ladylike.gr
Guest 709611
Επισκέπτης
24-01-22
15:49
@EvanescenceQ , gel buraya...
Ζόρια, για Ταύρους, Υδροχόους...
Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα
Ο ανάδρομος Ερμής ξαναχτυπά. Μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου, αυτή η ενοχλητική διέλευση θα οδηγήσει σε μια φρενίτιδα παρεξηγήσεων και αναταράξεων.
www.ladylike.gr
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
24-01-22
15:58
Γιατί όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε "Πέτα Γιώτα την κιλότα* "@EvanescenceQ , gel buraya...
Ανάδρομος Ερμής: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα
Ο ανάδρομος Ερμής ξαναχτυπά. Μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου, αυτή η ενοχλητική διέλευση θα οδηγήσει σε μια φρενίτιδα παρεξηγήσεων και αναταράξεων.www.ladylike.gr
* δεν είναι δική μου έκφραση κάπου την έχω ακούσει
Guest 709611
Επισκέπτης
24-01-22
16:00
Τί να σου πω, δεν ξέρω...
Υποθέτω, θα είστε καλύτερα, από εμάς τους 3...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 14,181 μηνύματα.
24-01-22
17:27
Σήμερα ήρθε ο Ερμής?Τί να σου πω, δεν ξέρω...
Γιατί από το πρωί είναι αναδρομος
Guest 709611
Επισκέπτης
24-01-22
19:32
Χαχαχαχααααα.... Από χθες, μη σου πω...Σήμερα ήρθε ο Ερμής?
Γιατί από το πρωί είναι αναδρομος
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
19:50
ευχαριστω απλα επιβεβαιωθηκαΧαχαχαχααααα.... Από χθες, μη σου πω...
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
24-01-22
20:16
24-01-22
20:32
Pak
Επιφανές μέλος
24-01-22
20:34
Το εγκρίνω μιας και εχω γεννηθεί και γω Αύγουστο αχαχα
Βέβαια αμα σκεφτείς τον Ιούλιο γεννιούνται λιγότεροι, μιας και είναι λιγότερες μερες, οπότε είναι πιο "σπάνιοι " και ξεχωριστοί
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
20:35
Τελειος μηνας ο Αυγουστος για μενα.
Εγω ειμαι Απριλιο μαζι με τις παπαρουνες
24-01-22
20:36
(Αναφερόμενος στα τελευταία δύο) Αυτή χάνει...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
24-01-22
20:37
θα το καταλαβει οταν θα ειναι ηδη αργα και το βαπορι θα χει φυγειιιιιιιιιιιιιιιιι(Αναφερόμενος στο τελευταίο) Αυτή χάνει...
View attachment 94583
25-01-22
12:22
Wow...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
25-01-22
12:23
Η πλάκα είναι όταν θυμώσω θυμώνω μόνο για τότε μετά από δύο μέρες μαξ το έχω ήδη ξεχάσει. Αλήθεια
Guest 709611
Επισκέπτης
25-01-22
12:26
Η γνώμη μου, για τους Σκορπιούς, επαληθεύτηκε γι' ακόμα μια φορά...
Κακιασμένα !!!
Αν και, οι Υδροχόοι, στριμμενάκια είναι...
Κακιασμένα !!!
Αν και, οι Υδροχόοι, στριμμενάκια είναι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.