Αερολογίες κοντολογίς. Γιατί εγω πιο πολύ για καλαμπουρτζίδικο το κόβω το θέμα και έτσι το αντιμετωπίζω, ευχάριστα. Ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο, ποιο ειναι πιο γκρινιάρικο κλπ. ότι περνάμε καλά.
Οι γενικότητες δεν είναι, απαραίτητα, αερολογίες. Οι γενικότητες είναι...λέω μέχρι εκεί που θέλω, που αισθάνομαι ασφαλής, ενώ οι αερολογίες είναι λόγια του αέρα. Μια διαφορά υπάρχει, όσο να πεις...
Ναι, περνάμε. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, αν στο παιχνίδι μας δεν μπαίνουν υπονοούμενα για... νούφαρα και πυγμή. Καθόλου δεν...αερολόγησες, σαν αναφέρθηκες σ' αυτά. Εστίασες και στόχευσες...
Δε θα διαφωνήσω. Όμως μέσα από τις χαραμάδες των γενικοτήτων ρέει το νοσταλγικό νερό του παρελθόντος, παρόλο που υποθετικά δεν αφορά κανέναν.
Εγω θα βγάλω τον πόνο μου για τους Ιχθύες, εσυ για το Σκορπιό, η Εβανς για τους Ζυγούς και πάει λέγοντας.
Εδώ συμφωνούμε, και πολύ χαίρομαι. Άσε που μιλάς ανάλαφρα και μου αρέσει...
Να κάνεις αυτό που γουστάρεις τότε. Αν βέβαια είσαι σίγουρη ότι θα μου την κάνεις χειρότερη την άποψη, μάλλον έχεις αποδεχτεί ενδόμυχα την άποψη μου στο βασικό της επίπεδο κι απλά δεν το λες ευθέως για να τηρήσεις μια επίφαση εγωισμού.
Κάνω, πάντα, αυτό που γουστάρω. Σαν δεν το κάνω είναι και γιατί δεν θέλω να πείσω κανέναν. Ή γιατί βγαίνει η τρελή μου φύση, αυτή που μου υπαγορεύει ότι δεν γουστάρω να δώσω αναφορά για τίποτα και σε κανέναν. Και ναι, θα συμφωνήσω. Αυτό έχει εγωισμό, στη βάση του...
Υδροχόος είμαι. Και αρκετά εγωιστής, σαν με στριμώχνει...με τις λέξεις, ένας Ζυγός, σαν και του λόγου σου...
Σε κάθε περίπτωση λειτουργεί μια χαρά για μένα όλο αυτό επιχειρηματολογικά. Ειτε μιλήσεις κερδίζω, είτε σωπάσεις έχω ήδη κερδίσει.
Χριστέ μου πως αυτοτυλίγεσαι...
Τα πάντα με το ζύγι, λοιπόν ; Η φύση σου, πάει πιο μπροστά από σένα...
Δεν λαμβάνω υπόψη αερολογίες.
Ως ζωδιο του...Αέρα, θα έπρεπε...
Αυτο ακριβώς κάνει ο Αέρας. Κι όμως, ο αέρας έχει βάρος. Δεν χάνω τίποτα, όλα καλώς καμωμένα τα έχω,
μην προσπαθείς να manipουλάρεις.
Αυτό κάνει ο Υδροχόος στον Ζυγό. Να που ήρθε η ώρα να το μάθεις...
Μεγάλες αλήθειες, θα ειπωθούν σήμερα...
Τα υποβάλλω, ξανά, να βρίσκονται...