Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,311 εγγεγραμμένα μέλη και 3,546,421 μηνύματα σε 105,450 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 276 άτομα.
Εσύ την βρήκες πρώτος τη λέξη δικιά σου η νίκη.
Τώρα αν θέλεις πολύ να το χαρίσεις εντάξει το δέχομαι δε χαλάω χατηρι
Ευχαριστώ!!!!!!
Και την @Υδροχόος για τις απίστευτες λέξεις και την συμπαίκτρια @Aleksa !!!!!!
Όχι, συμφωνώ με τη...συντρόφισσα @Aleksa . Τα βραβεία δεν είναι μπύρα να την μοιραστείς...Ο καθένας θα παίρνει το δικό του και θα το βάζει στο ράφι του...Και στο τέλος θα μετρήσουμε πόσα έχει ο καθένας...
Όχι, συμφωνώ με τη...συντρόφισσα @Aleksa . Τα βραβεία δεν είναι μπύρα να την μοιραστείς...Ο καθένας θα παίρνει το δικό του και θα το βάζει στο ράφι του...Και στο τέλος θα μετρήσουμε πόσα έχει ο καθένας...
Να στα πω κι εσενα συντρόφισσα, όχι τόσο για να ειμαι δίκαιη αλλα γιατι δεν μπορω να βλέπω το στεναχωρο φατσάκι του Τζώνι. Εσύ το αρχισες αυτο με τις παραχωρήσεις. χε,χε,χε
Αλλα οκ , σας αγαπώ ολους,
Μαρία Αλιφέρη, κλπ
Ναι, έτσι όπως το θέτεις...δεν μιλήσαμε ποτέ για βραβείο...
Μου την βγήκες από δεξιά...και δεν έχω να πω τίποτα !!!
Από την άλλη...όποιος κερδίζει...δεν μπορεί να "μεταφέρει" τη νίκη. Οπότε ούτε το βραβείο (που εμείς επινοήσαμε...)...
Στην περίπτωση, όμως, που οι νικητές είναι δύο...τότε και μόνο τότε...οι νίκες (και τα αντίστοιχα βραβεία...) μοιράζονται. Σε αυτή την περίπτωση, και μόνο, λοιπόν...
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.