Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.891 μηνύματα. 20 Απριλίου 2022 στις 02:44 Η Aleksa έγραψε: #2.201 20-04-22 02:44 Καληνύχτα μπουμπουκάκια μου. Σας αγαπώ (Μαρία Αλιφέρη) Spoiler Ωραία περάσαμε κι απόψε- πρήζοντας τον Βαλ Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2022 στις 10:48 Ο Guest 709611: #2.202 20-04-22 10:48 Εμείς...οι τρεις, χθες βράδυ... Your browser is not able to display this video. Πωπω ντροπή...Του βγάλαμε την ψυχή.... Μόνο που δεν μας είπε την λέξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2022 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:13 Η rafaela11: #2.203 17-01-25 12:13 Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:25 Η Υδροχόος έγραψε: #2.204 17-01-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:30 Η Reader έγραψε: #2.205 17-01-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μέσα είμαι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.206 17-01-25 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κι εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η Eclipse έγραψε: #2.207 17-01-25 21:38 Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνύχτα μπουμπουκάκια μου. Σας αγαπώ (Μαρία Αλιφέρη) Spoiler Ωραία περάσαμε κι απόψε- πρήζοντας τον Βαλ
Guest 709611 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Απριλίου 2022 στις 10:48 Ο Guest 709611: #2.202 20-04-22 10:48 Εμείς...οι τρεις, χθες βράδυ... Your browser is not able to display this video. Πωπω ντροπή...Του βγάλαμε την ψυχή.... Μόνο που δεν μας είπε την λέξη... Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Απριλίου 2022 rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:13 Η rafaela11: #2.203 17-01-25 12:13 Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:25 Η Υδροχόος έγραψε: #2.204 17-01-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:30 Η Reader έγραψε: #2.205 17-01-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μέσα είμαι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.206 17-01-25 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κι εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η Eclipse έγραψε: #2.207 17-01-25 21:38 Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς...οι τρεις, χθες βράδυ... Your browser is not able to display this video. Πωπω ντροπή...Του βγάλαμε την ψυχή.... Μόνο που δεν μας είπε την λέξη...
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.843 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:13 Η rafaela11: #2.203 17-01-25 12:13 Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:25 Η Υδροχόος έγραψε: #2.204 17-01-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:30 Η Reader έγραψε: #2.205 17-01-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μέσα είμαι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.206 17-01-25 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κι εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η Eclipse έγραψε: #2.207 17-01-25 21:38 Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 12:25 Η Υδροχόος έγραψε: #2.204 17-01-25 12:25 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:30 Η Reader έγραψε: #2.205 17-01-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μέσα είμαι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.206 17-01-25 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κι εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η Eclipse έγραψε: #2.207 17-01-25 21:38 Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"...
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:30 Η Reader έγραψε: #2.205 17-01-25 20:30 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μέσα είμαι! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.206 17-01-25 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κι εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η Eclipse έγραψε: #2.207 17-01-25 21:38 Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Εγώ ψήνομαι πάντως @Υδροχόος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Κι εγώ ψήνομαι !! Για την ακρίβεια καίγομαι, αλλά δεν είναι της παρούσης... Όποτε το κανονίσετε, "είμαι μέσα"... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μέσα είμαι!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 20:40 Η Υδροχόος έγραψε: #2.206 17-01-25 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κι εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η Eclipse έγραψε: #2.207 17-01-25 21:38 Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Κι εγώ μέσα είμαι! Click για ανάπτυξη... Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι...
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:38 Η Eclipse έγραψε: #2.207 17-01-25 21:38 Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:46 Ο Memetchi έγραψε: #2.208 17-01-25 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Μια χαρά !!! @Memetchi, θα μας κάνεις κι εσύ την τιμή, καμιά φορά, έτσι ; Δεν είναι μαφιόζικο παιχνίδι. Δεν έχει μπλόφες (δυστυχώς...). Αν αυτό σε ανησυχεί... Ίσα - ίσα, το επιδιωκόμενο είναι να βοηθήσεις τον άλλον, όσο περισσότερο μπορείς... Ωραία θα είναι να μαζευτούμε πάλι... Click για ανάπτυξη... Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος;
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.499 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:47 Η Kate1914 έγραψε: #2.209 17-01-25 21:47 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 A350 charmander Kate1914 Memetchi jellojina giannhs2001 Joji Aiwnia American Economist sugarr meowmeow προσωπομπουκ globglogabgalab Nikos 7 harry akritas Εχέμυθη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Δεν έχω παίξει ποτέ ταμπού παιδιά Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.530 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2025 στις 21:53 Η Υδροχόος έγραψε: #2.210 17-01-25 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό... Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 109 110 111 First Προηγούμενη 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 111 από 111 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Είναι σαν το επιτραπέζιο; Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει μόνο να βρίσκουμε τη λέξη που περιγράφει κάποιος; Click για ανάπτυξη... Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Εύκολο είναι. Σου δίνεται μια λέξη που πρέπει να περιγράψεις στην ομάδα σου, και πρέπει να το βρουν χωρίς να αναφερθείς σε 5 απαγορευμένες λέξεις που θα σου δοθούν. Και όλα αυτά συνήθως εντός προκαθορισμένου χρόνου, αν και στο στέκι αυτόν τον κανόνα μάλλον τον παραβλέπουμε. Για παράδειγμα, έχεις να πεις τη λέξη τραπέζι. Και οι απαγορευμένες λέξεις είναι καρέκλα, κάθομαι κλπ. Και απαγορεύονται οι λέξεις που έχουν ίδια ρίζα, πχ δεν μπορείς να πεις τραπεζαρία στην περίπτωση που σου περιέγραψα. Κάτι σαν το Ρουκ Ζουκ ένα πράγμα. Τέσπα, δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το παίξουμε εδώ μέσα, αλλά υπολογίστε και εμένα. Click για ανάπτυξη... Αυτό με το...απαγορευμένες, δε νομίζω να ίσχυε. Τουλάχιστον έτσι όπως το παίζαμε...Αν π.χ. κάποιος βάλει : καρέκλα, μαξιλάρια, μαχαίρι, πιρούνι...η λέξη θα είναι το "τραπέζι"... Μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν υπάρχει λόγος, γιατί θα είναι πάρα πολύ εύκολο (ή και όχι, γίνονται και εκπλήξεις...)... Σκοπός είναι να παιδευτεί λίγο το κοινό...
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.765 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2025 στις 17:49 Ο Memetchi έγραψε: #2.211 18-01-25 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Ναι. Κάποιος περιγράφει με 4 λέξεις (έτσι το παίζαμε...) αυτό που θέλει και οι υπόλοιποι προσπαθούν να μαντέψουν... Αλλά πέφτει γέλιο, γενικά... Click για ανάπτυξη... Εντάξει αν είναι τόσο απλό όταν αρχίσετε αν μπορώ θα μπω στις μαντεψιές