Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.298 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.814 μηνύματα.

23-03-22

12:37
Πω

Σας είπε κανείς ότι είμαι Gay;;

Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9.559 μηνύματα.
Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

23-03-22

12:59
Πως με κοβεις ?
με χαπια ή χωρις ?

Μην παρεξηγηθεις εσυ Ντεβιλ κατευθειαν ,απλα ειμαι σε ηλικια πλεον που δεν μπορω να σε ακολουθησω

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.131 μηνύματα.

23-03-22

13:40
Δεν μπορώ, κωλύομαι να γράψω κειμενάκι. Δεν ξέρω αν πρέπει να πεταξω αυτούσιο σε ποστ ενα manual της Samsung ή του Iphone 13. Και παλι δεν ξερω αν πρέπει να το πάρω απο Ελβετία ή από Καναδά, από Αγγλία ή Αυστραλία.Το έκανα εικόνα και τον λυπήθηκα. Δεν είναι εδω και ο Βαλ να γραψει κανα κειμενάκι![]()
Το μονο που μου ερχόταν στο μυαλό είναι κατι σε Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων "τακ τακ τα τακούνια της Πακ" αλλά θα σε περιλάβω άλλη ώρα.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.066 μηνύματα.

23-03-22

13:41
Σαμαελακο ακούς;

(Ξέρει ότι τον πειράζω

Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

23-03-22

13:42
Ο φωτης την κανει οτι θελει την πακ ,οποτε θελει την νευριαζει ,οποτε θελει την ηρεμαει .....αυτα ειναι 

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.066 μηνύματα.

23-03-22

13:43
Τι;;;Ο φωτης την κανει οτι θελει την πακ ,οποτε θελει την νευριαζει ,οποτε θελει την ηρεμαει .....αυτα ειναι![]()

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.131 μηνύματα.

23-03-22

13:45
Αυτο θα πάει καλά...Ο φωτης την κανει οτι θελει την πακ ,οποτε θελει την νευριαζει ,οποτε θελει την ηρεμαει .....αυτα ειναι![]()
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος

23-03-22

13:48
Το αντίθετο θα γίνειΤι;;;![]()

Ορίστε έκλεισε Πακ Φώτης .
Όχι αυτό που είπες εσύ ...
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

23-03-22

13:49
Pak
Επιφανές μέλος
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.298 μηνύματα.

23-03-22

14:15
We’d hit it off. Double date, εμείς και τα σκυλιά, στην παραλίαΠες ότι έχουν και οι δύο σκύλο, ότι έχουν πράσινο φόντο ή ότι εγω είμαι ζουρλη, αλλά μου τη βάρεσε αυτός ο συνδυασμός
@Joji @Skiyo

Pak
Επιφανές μέλος

23-03-22

14:27
Εχω κι'άλλοοοο
Τους ενώνει η μεγάλη αγάπη για την πατρίδα
@Ioannidou @giannhs2001
Γιάννη, ακούς νησιωτικα; Αν όχι, ξεκίνα!
Υ. Γ Με βλέπω να φεύγω νύχτα από το φόρουμ

@Ioannidou @giannhs2001
Υ. Γ Με βλέπω να φεύγω νύχτα από το φόρουμ

Valder
Τιμώμενο Μέλος

23-03-22

14:32
Οι Βουκελλάριοι έχουν ήδη βγεί από την Χρυσή Πύλη και έρχονται να σε παλουκώσουν στης Τυρολόης τον κάμπο. (Ανατ. Θράκη).Υ. Γ Με βλέπω να φεύγω νύχτα από το φόρουμ![]()
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος

23-03-22

14:41
Τι άλλο θα δω εδώ μέσαΕχω κι'άλλοοοο
@Ioannidou @giannhs2001
Υ. Γ Με βλέπω να φεύγω νύχτα από το φόρουμ![]()

Έχω ένα καλό αλλά θα το πω το βράδυ

Joji
Επιφανές μέλος

23-03-22

14:44
Τώρα αυτό μας το είπες για να το σκεφτόμαστε όλη μέρα;Τι άλλο θα δω εδώ μέσα.
Έχω ένα καλό αλλά θα το πω το βράδυ![]()
Ρίχ’το.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος

23-03-22

14:45
Υπομονή ....Τώρα αυτό μας το είπες για να το σκεφτόμαστε όλη μέρα;
Ρίχ’το.
Ελπίζω να μη φάω ξύλο

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

23-03-22

15:04
ανάλογα για ποιους θα πεις.....πρόσεχε....Υπομονή ....
Ελπίζω να μη φάω ξύλο![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.