Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
01-04-22
22:14
Δεν έχω ΙΔΕΑ τι θα κάνω με τόσο όγκο ύλης. Jump off a balcony and hope for the best.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
01-04-22
22:15
Εδω ματσαρουμε αλλού αυτάΔεν έχω ΙΔΕΑ τι θα κάνω με τόσο όγκο ύλης. Jump off a balcony and hope for the best.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,211 μηνύματα.
01-04-22
22:15
Όχι, έτσι μπορείς μόνο να αποκλείσεις άμεσα τον άλλο, όχι όμως και να αποφανθείς οτι σου ταιριάζει .Αν πεις συμφωνω βγαίνεις και δεύτερο ραντεβού. Καλά δε λεω Σαμ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ταυτόχρονα ή όχι ;Εδω ματσαρουμε αλλού αυτά
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
01-04-22
22:18
Ναι βρε βουκεφαλα θα κάνεις και ανάλυση δε θα πεις ενα ξερό συμφωνω. Και ξέρω και ακριβώς τι πρέπει να πω, τα εχω ακούσει απο κάποιον συγκεκριμένοΌχι, έτσι μπορείς μόνο να αποκλείσεις άμεσα τον άλλο, όχι όμως και να αποφανθείς οτι σου ταιριάζει .
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
01-04-22
22:18
Καλέ τι αιμομιξία; Εγω ακούω να λέγεται* οτι είναι το ίδιο πρόσωπο, οπότε μιλάμε για αυνανισμό... Oopsies
(* Βέβαια το τι λεγεται και το τι πραγματικά ισχύει το εχω νιώσει στο πετσί μου )
Τους έχω δει ταυτόχρονα σε zoom οπότε μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι δύο ξεχωριστές οντότητες
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,211 μηνύματα.
01-04-22
22:19
Do i look like a guy who just "...agree" ?Ναι βρε βουκεφαλα θα κάνεις και ανάλυση δε θα πεις ενα ξερό συμφωνω. Και ξέρω και ακριβώς τι πρέπει να πω, τα εχω ακούσει απο κάποιον συγκεκριμένο
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
22:20
Ξεκάθαρα οχι. Απλώνεις μπουγαδεςDo i look like a guy who just "...agree" ?
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
01-04-22
22:21
Δεν μπορώ να σε ψυχολογήσω εντωμεταξύ. Νιώθω ότι σε τσακωμό αντί να φωνάζεις, θα έπειθες τον άλλον ότι είναι τρελός μέχρι να παραιτηθεί.Do i look like a guy who just "...agree" ?
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
22:21
Οχι, είναι δοκιμασμένο. Απλα είναι σε φάση "όχι", "εγώ; ", "πότε;", " "Δεν μπορώ να σε ψυχολογήσω εντωμεταξύ. Νιώθω ότι σε τσακωμό αντί να φωνάζεις, θα έπειθες τον άλλον ότι είναι τρελός μέχρι να παραιτηθεί.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
01-04-22
22:26
Δεν φωνάζω σε τσακωμούς. Εαν το κάνω τότε σημαίνει οτι ο άλλος ξεπέρασε κάποιο όριο που δεν έπρεπε.Δεν μπορώ να σε ψυχολογήσω εντωμεταξύ. Νιώθω ότι σε τσακωμό αντί να φωνάζεις, θα έπειθες τον άλλον ότι είναι τρελός μέχρι να παραιτηθεί.
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-22
22:26
@charmander @Memetchi
Λόγω του username του ενός και άβαταρ του δεύτερου
Ναι είναι να σε πατήσουν εκεί που πονάειΔεν φωνάζω σε τσακωμούς. Εαν το κάνω τότε σημαίνει οτι ο άλλος ξεπέρασε κάποιο όριο που δεν έπρεπε.
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
22:29
Ελα κάνεις καλά match. Πλην obviously του Σαμ και εμου@charmander @Memetchi
Ναι είναι να σε πατήσουν εκεί που πονάει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,116 μηνύματα.
01-04-22
22:29
Εγω δεν σου κανω καλα ματς περιστερούλα μου;Ελα κάνεις καλά match. Πλην obviously του Σαμ και εμου
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-22
22:30
Είμαι καλή προξενήτρα, what can I doΕλα κάνεις καλά match. Πλην obviously του Σαμ και εμου
Pak
Επιφανές μέλος
01-04-22
22:30
Μου έχεις βάλει τρεις τυπάδες απλα επειδή τους μιλαω μωρ φοράδαΕγω δεν σου κανω καλα ματς περιστερούλα μου;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,116 μηνύματα.
01-04-22
22:34
Τρεις παραπάνω απ' όσους αξίζεις με τετοια διαγωγή απέναντι στον Αυτοκράτορα. Αμ πήρες τρεις, αμ σκούζεις τσικίτα μου.Μου έχεις βάλει τρεις τυπάδες απλα και μονο επειδή τους μιλαω μωρ φοράδα
Samael
Τιμώμενο Μέλος
01-04-22
22:38
@Memetchi @Zukov εννοείς .@charmander @Memetchi
Μπα δεν με θυμώνει αυτό,ακόμα και τότε ήρεμα μιλάω.Με ενοχλεί π.χ. το να μου φωνάζει ο άλλος ενώ του μιλάω ήρεμα. Θέλω την ηρεμία μου .Ναι είναι να σε πατήσουν εκεί που πονάει
Valder
Τιμώμενο Μέλος
01-04-22
22:40
Εαν είχες ακουσει εμενα πως αντιδρώ όταν μου φωνάζουν ή μου πατάνε τον κάλο, θα ειχες φέρει μητροπολιτη να μου κανει αφορισμό με αυτά που ξεστομίζω. Και δεν υπερβάλλω. Λογικά θα παω στην κόλαση μονο και μονο για τις βρισιές που ριχνω στα νευρα μου.Μπα δεν με θυμώνει αυτό,ακόμα και τότε ήρεμα μιλάω.Με ενοχλεί π.χ. το να μου φωνάζει ο άλλος ενώ του μιλάω ήρεμα. Θέλω την ηρεμία μου .
Ελα να σε κανω σακο του μποξ μπιζουδάκι μου
Joji
Επιφανές μέλος
01-04-22
22:43
no dear, i wouldnt hold that against youI assume, it's due to the fact that you're still holding grudges against me for pairing you up with Fast, that you decided to (poorly) strike back.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.