Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
01-04-22
22:54
Εγω με αυτην ποτέ.-Συμφωνώ με το match αυτό.
@Valder το βάρος της σωτηρίας της ανθρωπότητας πέφτει στους ώμους σου.
Μην μας απογοητεύσεις, αλλιώς θα σε βρούμε, και θα στην επιστρέψουμε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,209 μηνύματα.
01-04-22
22:55
Μόνο ένας ; Πολλοί.Οι ιεροσυλοι ματσαραν τον γαλλοφωνο αδερφο Μεμετσιο με αλλο μελος. Εδω κολλαει ανετα ενας Χίος.
Ο Μεμε είναι soulm8 σου. Δεν δεχόμαστε να τον δούμε να τον ταιριάζουν με οποιονδήποτε άλλο.
Συγκινήθηκες ;Θα απαντήσω όταν μπορέσω να δω καθαρά γιατί το μάτι μου με εγκαταλείπει
Αλλά πιο πιθανό να κόβεις κρεμμύδια .
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
01-04-22
22:56
Κόβω πολλά πολλά κρεμμυδάκια αυτή τη στιγμήΣυγκινήθηκες ;
Αλλά πιο πιθανό να κόβεις κρεμμύδια .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,092 μηνύματα.
01-04-22
22:57
Άχρηστη γνωση της ημέρας για όσους σας ενδιαφέρει στο μαγείρεμα. Μην κοβετε το "μάτι" του κρεμμυδιου κάθετα και δεν θα κλαίτε.Αλλά πιο πιθανό να κόβεις κρεμμύδια .
Ορίστε δεν ειμαι μονο για π**τσοχάμπερα δω χάμω λεω και τιποτα χρήσιμο.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,881 μηνύματα.
01-04-22
22:58
Είσαστε και οι δυο γλυκουλιδες.Τώρα αυτό πως σου ήρθε ??? Χαχαχ
Μόνο που @Wonderkid μου να ξέρεις οτι αυτή δαγκώνει που και που
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,209 μηνύματα.
01-04-22
Τα καλύτερα Valder μου ξεκινάνε με αυτά τα ποτέ...Εγω με αυτην ποτέ.-
01-04-22
bitch you're my soulmateΚόβω πολλά πολλά κρεμμυδάκια αυτή τη στιγμή
01-04-22
Που να με αντέξει ο άνθρωπος.Είσαστε και οι δυο γλυκουλιδες.
Μόνο που @Wonderkid μου να ξέρεις οτι αυτή δαγκώνει που και που
Φυσιολογικός και ήσυχος φαίνεται.
01-04-22
αυτο ηδη το εχω μαθει απο το τικτοκΆχρηστη γνωση της ημέρας για όσους σας ενδιαφέρει στο μαγείρεμα. Μην κοβετε το "μάτι" του κρεμμυδιου κάθετα και δεν θα κλαίτε.
Ορίστε δεν ειμαι μονο για π**τσοχάμπερα δω χάμω λεω και τιποτα χρήσιμο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
01-04-22
22:59
Με εχει κερδίσει η Αυτοκρατορία εμένα. Δεν διατίθεμαι, αν και σεξυ καραφλοδαίμων.Τα καλύτερα Valder μου ξεκινάνε με αυτά τα ποτέ...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
01-04-22
23:02
Μόλις φτάσει στο 4ο έτος θα έχει αλλάξει αυτό μην ανησυχείς .Που να με αντέξει ο άνθρωπος.
Φυσιολογικός και ήσυχος φαίνεται.
Και εκείνη μια αυτοκρατορία είναι εαν το καλοσκεφτείς. Και εσύ φαντάσου οτι είσαι ένα είδος στρατιώτη σε ιδιωτικό στρατό .Με εχει κερδίσει η Αυτοκρατορία εμένα. Δεν διατίθεμαι, αν και σεξυ καραφλοδαίμων.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,700 μηνύματα.
01-04-22
23:03
Χαχαχααχα ήδη τείνω προς τα εκεί...Μόλις φτάσει στο 4ο έτος θα έχει αλλάξει αυτό μην ανησυχείς .
01-04-22
23:05
Εντάξει τότεΧαχαχααχα ήδη τείνω προς τα εκεί...
jk
01-04-22
23:05
σε εχω ακουσει πολλες φορες να λες ποτε...Εγω με αυτην ποτέ.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
01-04-22
23:13
Αυτό το ποτέ είναι πιο μόνιμο κι από Δημόσιο Υπάλληλο στον ΟΤΕ το 1985 επί ΠΑΣΟΚ.σε εχω ακουσει πολλες φορες να λες ποτε...
Trust me.
02-04-22
01:37
Εγώ δεν φορτώνω, πιο πολύ θα στεναχωρηθώ παρά να πω ότι θα πρέπει να ελέγξω τα νεύρα μου , δηλαδή αν είναι θα ελέγξω να μην κλάψω .Νεύρα έχω για άσχετους λόγους πχ ο γείτονας που βάζει μπλακεντέκερ .Κάθομαι και κοιτάω και φορτώνω, εξαιρετικά αργά . Usually το shitshow τελειώνει πριν το ποτήρι ξεχειλίσει, διότι έχω υπομονή γαϊδάρου. Οπότε στην σπάνια περίπτωση που το ποτήρι ξεχειλίσει, αλλάζω απο ζεν σε autodestructive mode. Ευτυχώς έχει συμβεί το πολύ 1-2 φορές στην ζωή μου και επίσης ευτυχώς υπήρχαν τα κατάλληλα άτομα δίπλα μου για να με ξεθολώσουν και να σταματήσει το chain reaction πριν έχουμε Χιροσίμα #2 .
Αν και τώρα επειδή λέμε και για ζευγάρια είναι ένα θέμα αν εσύ είσαι της κλάψας και ο άλλος φορτώνει για ψύλλου πήδημα και σε κάνει σκουπίδι ή αν πρέπει να είστε και δυο εκρηκτικοί χαρακτήρες και να τα κάνετε όλα λαμπόγυαλο στο σπίτι , δηλαδή είναι και οι δυο συνδυασμοί κάπως
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,049 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
02-04-22
01:42
Άστο ρε παιδί μου, αφού δεν το χεις με τα ρετρό, άστο στην Alte Garde:
Joji
Επιφανές μέλος
02-04-22
01:44
ΕΧΩ ΔΑΚΡΥΣΕΙΆστο ρε παιδί μου, αφού δεν το χεις με τα ρετρό, άστο στην Alte Garde:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.