Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:37 Ο Γιάννης έγραψε: #1 12-07-05 14:37 Έχεις το σπρεί στο χέρι και έναν μεγάλο τοίχο. Τι είναι αυτό που γράφεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:42 Η kleftra έγραψε: #2 12-07-05 14:42 Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:45 Ο Γιάννης έγραψε: #3 12-07-05 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; ) Click για ανάπτυξη... Γράψε ελεύθερα στον τοίχο και καθαρίζεται και δεν σε πιάνουν, και ότι άλλο θές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:52 Η kleftra έγραψε: #4 12-07-05 14:52 Γουστάρω Πολύ μ αρέσει ο νοητός σου τοίχος!Θα τον λερώνω κάθε μέρα(ή τουλάχιστον όταν έχω έμπνευση). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:54 Η gilie έγραψε: #5 12-07-05 14:54 αν και δεν βλεπω ποτε ποδοσφαιρο ενα συνθημα που ακουσα τον Χειμωνα και μ'αρεσε πολυ: ΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας 4 στον τελικο δεν εφαγε κανενας! χαχαχα συνθημα με αποθημενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:55 Η Κακή Επιρροή: #6 12-07-05 14:55 Η Ζωή είναι πουτ*να... γιαυτό γουστάρω την Ελπίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:57 Η crazyhelen: #7 12-07-05 14:57 Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις το σπρεί στο χέρι και έναν μεγάλο τοίχο. Τι είναι αυτό που γράφεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:42 Η kleftra έγραψε: #2 12-07-05 14:42 Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:45 Ο Γιάννης έγραψε: #3 12-07-05 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; ) Click για ανάπτυξη... Γράψε ελεύθερα στον τοίχο και καθαρίζεται και δεν σε πιάνουν, και ότι άλλο θές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:52 Η kleftra έγραψε: #4 12-07-05 14:52 Γουστάρω Πολύ μ αρέσει ο νοητός σου τοίχος!Θα τον λερώνω κάθε μέρα(ή τουλάχιστον όταν έχω έμπνευση). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:54 Η gilie έγραψε: #5 12-07-05 14:54 αν και δεν βλεπω ποτε ποδοσφαιρο ενα συνθημα που ακουσα τον Χειμωνα και μ'αρεσε πολυ: ΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας 4 στον τελικο δεν εφαγε κανενας! χαχαχα συνθημα με αποθημενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:55 Η Κακή Επιρροή: #6 12-07-05 14:55 Η Ζωή είναι πουτ*να... γιαυτό γουστάρω την Ελπίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:57 Η crazyhelen: #7 12-07-05 14:57 Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:45 Ο Γιάννης έγραψε: #3 12-07-05 14:45 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; ) Click για ανάπτυξη... Γράψε ελεύθερα στον τοίχο και καθαρίζεται και δεν σε πιάνουν, και ότι άλλο θές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:52 Η kleftra έγραψε: #4 12-07-05 14:52 Γουστάρω Πολύ μ αρέσει ο νοητός σου τοίχος!Θα τον λερώνω κάθε μέρα(ή τουλάχιστον όταν έχω έμπνευση). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:54 Η gilie έγραψε: #5 12-07-05 14:54 αν και δεν βλεπω ποτε ποδοσφαιρο ενα συνθημα που ακουσα τον Χειμωνα και μ'αρεσε πολυ: ΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας 4 στον τελικο δεν εφαγε κανενας! χαχαχα συνθημα με αποθημενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:55 Η Κακή Επιρροή: #6 12-07-05 14:55 Η Ζωή είναι πουτ*να... γιαυτό γουστάρω την Ελπίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:57 Η crazyhelen: #7 12-07-05 14:57 Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; ) Click για ανάπτυξη... Γράψε ελεύθερα στον τοίχο και καθαρίζεται και δεν σε πιάνουν, και ότι άλλο θές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:52 Η kleftra έγραψε: #4 12-07-05 14:52 Γουστάρω Πολύ μ αρέσει ο νοητός σου τοίχος!Θα τον λερώνω κάθε μέρα(ή τουλάχιστον όταν έχω έμπνευση). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:54 Η gilie έγραψε: #5 12-07-05 14:54 αν και δεν βλεπω ποτε ποδοσφαιρο ενα συνθημα που ακουσα τον Χειμωνα και μ'αρεσε πολυ: ΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας 4 στον τελικο δεν εφαγε κανενας! χαχαχα συνθημα με αποθημενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:55 Η Κακή Επιρροή: #6 12-07-05 14:55 Η Ζωή είναι πουτ*να... γιαυτό γουστάρω την Ελπίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:57 Η crazyhelen: #7 12-07-05 14:57 Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γουστάρω Πολύ μ αρέσει ο νοητός σου τοίχος!Θα τον λερώνω κάθε μέρα(ή τουλάχιστον όταν έχω έμπνευση). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:54 Η gilie έγραψε: #5 12-07-05 14:54 αν και δεν βλεπω ποτε ποδοσφαιρο ενα συνθημα που ακουσα τον Χειμωνα και μ'αρεσε πολυ: ΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας 4 στον τελικο δεν εφαγε κανενας! χαχαχα συνθημα με αποθημενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:55 Η Κακή Επιρροή: #6 12-07-05 14:55 Η Ζωή είναι πουτ*να... γιαυτό γουστάρω την Ελπίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:57 Η crazyhelen: #7 12-07-05 14:57 Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν και δεν βλεπω ποτε ποδοσφαιρο ενα συνθημα που ακουσα τον Χειμωνα και μ'αρεσε πολυ: ΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας 4 στον τελικο δεν εφαγε κανενας! χαχαχα συνθημα με αποθημενο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:55 Η Κακή Επιρροή: #6 12-07-05 14:55 Η Ζωή είναι πουτ*να... γιαυτό γουστάρω την Ελπίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:57 Η crazyhelen: #7 12-07-05 14:57 Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ζωή είναι πουτ*να... γιαυτό γουστάρω την Ελπίδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 14:57 Η crazyhelen: #7 12-07-05 14:57 Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:02 Ο Γιάννης έγραψε: #8 12-07-05 15:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen : Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς? Click για ανάπτυξη... Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:05 Η kleftra έγραψε: #9 12-07-05 15:05 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα Click για ανάπτυξη... Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:50 Η crazyhelen: #10 12-07-05 15:50 Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από yiannis : Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Click για ανάπτυξη... Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 15:57 Η Vkey έγραψε: #11 12-07-05 15:57 Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra Διάσημο μέλος Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.359 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 16:58 Η kleftra έγραψε: #12 12-07-05 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8) Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17: Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:17 Ο emufear έγραψε: #13 12-07-05 17:17 Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θα έγραφα ΠΑΔΕΙΑ σαν την ελεεινή υπουργό.. :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 17:37 Η Vkey έγραψε: #14 12-07-05 17:37 Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kleftra : Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις; Click για ανάπτυξη... Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:39 Ο Γιάννης έγραψε: #15 12-07-05 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια! Click για ανάπτυξη... Τα πήρε η Vkey! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 20:56 Η Vkey έγραψε: #16 12-07-05 20:56 ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:01 Η katerina21: #17 12-07-05 21:01 Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:03 Ο Γιάννης έγραψε: #18 12-07-05 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Kate1914 charmander Isida Nikos 7 harry akritas American Economist Νηματολάγνος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vkey : ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι Μα όχι έχω άδικο; :mad17: Click για ανάπτυξη... Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 21:05 Ο Γιάννης έγραψε: #19 12-07-05 21:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina21 : Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2005 στις 22:09 Η Vkey έγραψε: #20 12-07-05 22:09 I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
I have a license to kill !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.