Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Ανάλογα με τη διάθεση μου κάθε μέρα θα άλλαζα και το σύνθημα.Θα ήθελα να έχω ως μότο "ʼδραξε τη μέρα" αλλά δεν μου προκύπτει.Οπότε για σήμερα διαλέγω"Καλημέρα μα**κα η ζωή έχει πλάκα" 8)Αύριο ίσως γράψω κάτι σοβαρότερο.(Υποθέτω ότι ο τοίχος θα αυτοκαθαρίζεται κάθε βράδυ ώστε να γράφω και κάτι διαφορετικό κάθε μέρα κι ότι επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να με συλλάβουν για βανδαλισμό έτσι; )
Γράψε ελεύθερα στον τοίχο και καθαρίζεται και δεν σε πιάνουν, και ότι άλλο θές.
kleftra
Διάσημο μέλος
ΠΑΟΚ σ'αγαπω ΠΑΟΚ εισαι ενας
4 στον τελικο δεν εφαγε κανενας!
χαχαχα συνθημα με αποθημενο!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μαλάκα ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέαΑρχική Δημοσίευση από crazyhelen :Πειράζει αντί να γράψω νοητά επάνω στον τοίχο, να γράψω νοητά επάνω στο αυτοκίνητο κάποιου ότι είναι πολύ μ@λ@κ@ς?
kleftra
Διάσημο μέλος
Eπίσης νοητά πάντα ένα πλύσιμο με remover(καταστρέφει το χρώμα του αυτοκινήτου)είναι καλή ιδέα.Η μια μικρή φωτίτσα..... Μήπως να αλλάζαμε το thread απο συνθήματα σε εγκλήματα;Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο! Και ένα καρφί στα πίσω λάστιχα δεν είναι κακή ιδέα
crazyhelen
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Γράψε νοητά στον τοιχο και πάρε τον υαλοκαθαριστήρα του μ****α ενθύμιο!
Λέω να πάρω και το σηματάκι της μάρκας και να το κολλήσω στον τοίχο!
Vkey
Επιφανές μέλος
Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17:
kleftra
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Βρε παιδία ιδέες για εγκληματικότητα δίνουμε εδώ 8)
Εγώ ένα θα έγραφα: Γ@μώτο την γραφειοκρατία μου μέσα > :mad17:
Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις;
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από kleftra :Γιατί καλέ τι έπαθες;Ή έτσι το γράφεις;
Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey :Γιατί το αγαπητό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αδυνατεί να εκσυγχρονιστεί κι έχω πνιγεί σε χαρτιά, βεβαιώσεις, επικυρώσεις, αντίγραφα φακέλους, υπογραφές,διευθύνσεις κλπ για έναν διορισμό ως αναπληρώτρια!Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα μηχανογραφικό σύστημα και μέσω μιας πρωτοβάθμιας να στέλνει την αίτηση για πρόσληψη αφού έχω πάει όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά που χρειάζεται; Έλεος πια!
Τα πήρε η Vkey!
Vkey
Επιφανές μέλος
Μα όχι έχω άδικο; :mad17:
katerina21
Νεοφερμένος
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Vkey :ʼσε...με αυτά μαζοχίζομαι
Μα όχι έχω άδικο; :mad17:
Σε ότι αφορά το δημόσιο σου δίνψ χίλια δίκια!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από katerina21 :Δημητρη Σαγαπαωωωωω !!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΟΛΟΙ!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.