18-12-24

13:26
Θέλω φουλ να δω @Πουπουλίνα στο Παλέρμο
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,366 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,413 μηνύματα σε 105,699 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 452 άτομα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ούλτρα τέλειοΤα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!
Εμείς να δειςΘέλω φουλ να δω @Πουπουλίνα στο Παλέρμο
Για αυτό τελευταία βρίσκω στις πόρτες 🫠Τα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!
Ένας Γιάννης που με το όπλο τα ξημερώματα θα καθόταν να ψάχνει στοιχεία. Καταλάβατε τι ωραία μας φυλάνε παιδιά.Αλλά ναι δεν έχω θέμα. Ας το πάμε.
Όχι τίποτα άλλο, από εκεί που είναι τώρα μπορεί να έβλεπε ακόμα περισσότερες Πόρνες!Ένας Γιάννης που με το όπλο τα ξημερώματα θα καθόταν να ψάχνει στοιχεία. Καταλάβατε τι ωραία μας φυλάνε παιδιά.
Παρότι είσαι εξέχουσα προσωπικότητα, δυστυχώς δεν πιάνεις για 3.Ήμουν έτοιμος να σας πω ότι θα μπω και εγώ αλλά από ο,τι καταλαβαίνω δεν θα γινόταν έτσι και αλλιώς
Δυο κουινάρες λείπουν να φωνάξει ο ΓιάννηςΠαρότι είσαι εξέχουσα προσωπικότητα, δυστυχώς δεν πιάνεις για 3.![]()
Η αρχική στόχευση ήταν για 26/12, με την προϋπόθεση ότι θα είχαμε ήδη τα άτομα και θα είχαμε χρόνο να το ετοιμάσουμε.Πότε το ξεκινάτε, με το καλό ;
Θα είναι και ο @Memetchi ;; Πάντα θα θυμάμαι τ' απανωτά εγκεφαλικά που μου έδωσε (μέχρι να πεισθεί...). Αλησμόνητα μου έμειναν...Η αρχική στόχευση ήταν για 26/12, με την προϋπόθεση ότι θα είχαμε ήδη τα άτομα και θα είχαμε χρόνο να το ετοιμάσουμε.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον τελικά για να πραγματοποιηθεί, θα το συζητήσουμε με τη @Reader και θα σας πούμε πότε είναι εφικτό να ξεκινήσει. Θα προσπαθήσουμε να είναι το συντομότερο δυνατόν.
Αυτή τη στιγμή έχουμε:
1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @nearos
4) @Ουριήλ
5) @giannhs2001
6) @Memetchi
7) ;
8) @ultraviolence (αν υπάρξει ο 7ος)
Αν δεν είναι 26 (γιατί για να είναι 26 πρέπει να το οργανώσουμε όλο σήμερα και κυρίως αύριο) θα είναι 1-2 μέρες μετά, αλλά δεν μπορώ να σας το απαντήσω μόνος μου προτού μπει η συνάδελφος.Θα είναι και ο...@Memetchi ;; Πάντα θα θυμάμαι τ' απανωτά εγκεφαλικά που μου έδωσε (μέχρι να πεισθεί...). Αλησμόνητα μου έμειναν...
Αν είναι για 26...οκ. Είμαι "μέσα". Έχω αρκετές μέρες άδεια...
Αλλά δε θυμάμαι, σχεδόν τίποτα...
Αυτό είναι το ιδανικότερο. Το 2 μέρες μετά, εννοώ. Και για εσάς που θα το οργανώσετε και για εμάς...Αν δεν είναι 26 (γιατί για να είναι 26 πρέπει να το οργανώσουμε όλο σήμερα και κυρίως αύριο) θα είναι 1-2 μέρες μετά, αλλά δεν μπορώ να σας το απαντήσω μόνος μου προτού μπει η συνάδελφος.Να σε υπολογίζουμε;
Ούτως ή άλλως δεν θα κρατήσει και πολλές ημέρες.
Οι κανόνες πάνω κάτω θα είναι αυτοί που ήταν και στο 2ο Παλέρμο που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο, με τις αναγκαίες προσαρμογές στους ρόλους που θα προκύψουν από τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων.
Εντάξει, το διορθωσα!αλλά δεν μπορώ να σας το απαντήσω μόνος μου προτού μπει ησυνάδελφοςσύντροφος![]()
Και το συμπέρασμα θα είναι πάντα το ίδιο. Η Reader είναι ύποπτη ακόμα και σαν ΣΟ!Ένας Γιάννης που με το όπλο τα ξημερώματα θα καθόταν να ψάχνει στοιχεία. Καταλάβατε τι ωραία μας φυλάνε παιδιά.
Δεν είχαμε καμία αμφιβολίαΑν παιξει ο @ultraviolence παιζω και εγω
Τα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!