rafaela11
Διάσημο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,537 μηνύματα.
18-12-24
13:26
Θέλω φουλ να δω @Πουπουλίνα στο Παλέρμο
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
18-12-24
17:47
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ούλτρα τέλειοΤα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!
Εμείς να δειςΘέλω φουλ να δω @Πουπουλίνα στο Παλέρμο
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.
18-12-24
19:57
Για αυτό τελευταία βρίσκω στις πόρτες 🫠Τα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,373 μηνύματα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συνάντησα τη @Reader πολλά χρόνια μετά τις τελευταίες μεγάλες εξελίξεις στο Παλέρμο· από τότε που εκείνη ήταν Μάγισσα κι εγώ ήμουν Πόρνη είχα να τη δω. Τώρα ήμασταν και οι δύο φαντάσματα, που βλέπαμε και πάλι τη Μαφία να απλώνει τα δίχτυα της στην όμορφη ιταλική πόλη.
"Πρέπει να αναλάβουμε δράση", μου είπε. "Ξέρω το παρελθόν σου, αλλά από τη θέση που είμαστε πρέπει να ξυπνήσουμε τους πολίτες. Πρέπει να αρχίσουν να προσπαθούν να βρίσκουν τους μαφιόζους ανάμεσά τους".
"Ας είναι", απάντησα μάλλον απρόθυμα. "Αλλά να ξέρεις, εγώ κατά βάθος πολύ θα το ευχαριστηθώ αν τους φάνε λάχανο τους πολίτες. Εγώ πιστεύω στην @Kate1914, θα βγάλει ασπροπρόσωπη τη Μαφία, της οποίας διατελεί κι εκείνη αιώνιο μέλος. Τι στο καλό; Μια του νοικοκύρη, δυο του νοικοκύρη, τρεις και του κλέφτη"!
"Καλά, κάνε όνειρα. Πρέπει να αρχίσουμε να το οργανώνουμε. Κοίτα πόσο όμορφο είναι το Παλέρμο στολισμένο. Θα είναι η ωραιότερη καταδίωξη που έχουμε δει", αποκρίθηκε.
Συμφώνησα μαζί της και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε ένα Παλέρμο χριστουγεννιάτικο, γεμάτο καρυοθραύστες, λαμπάκια και δώρα.
Μέχρι που...
"Ξεχάστε αυτά που σχεδιάζετε" ακούστηκε μία φωνή από το βάθος.
"Ποιος είναι;" είπαμε με μια φωνή.
"Αφήστε τα χριστουγεννιάτικα Παλέρμο στην άκρη. Φέτος έχω μια υπέροχη, απαίσια ιδέα: Θα κλέψω τα Χριστούγεννά τους. Όλα τα στολίδια, όλες τις διακοσμήσεις, όλα τα δώρα και τις γιρλάντες τους! Όταν ξυπνήσουν και δουν ότι όλα έχουν χαθεί, τότε θα χαθούν μαζί όλη η χαρά και η ευτυχία τους", είπε η πράσινη φιγούρα καθώς έμπαινε στο στρατηγείο μας.
"The-the-the..." είπαμε και πάλι ταυτόχρονα.
"The Grinch!" μας συστήθηκε· όχι ότι δεν τον είχαμε καταλάβει.
Η Reader του απευθύνθηκε αμέσως: "Μα έτσι βοηθάς τη Μαφία! Είναι ευκαιρία μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων να διώξουν τη Μαφία"...
Ο Grinch της απάντησε: "Υποθέτω μπορούν να περιμένουν λίγους μήνες ακόμα. Λυπάμαι, αλλά μαζί με τα Χριστούγεννα θα πρέπει να κλέψω και το φιλόδοξο σχέδιό σας. Το έχετε κάνει τόσο απαίσια χριστουγεννιάτικο. Ακούω Παλέρμο και παίζει ξαφνικά στα αυτιά μου το Last Christmas".
Τότε εγώ, ίσως ενδόμυχα χαρούμενος που η Μαφία θα έχει λίγο χρόνο ακόμα να πουλάει προστασία και να συνεχίζει το κοινωφελές της έργο στο Παλέρμο, είπα κάπως υποκριτικά: "Εντάξει, Reader, τι να κάνουμε. Τον άκουσες τον συμπαθητικό κύριο. Είμαι κι εγώ συνετριμμένος, αλλά απ' ό,τι φαίνεται θα πρέπει να αφήσουμε τη Μαφία να δράσει ανενόχλητη λίγους μήνες ακόμα. Θα δοθεί άλλη ευκαιρία να τη διώξουμε, να είσαι σίγουρη"!
Ο Grinch έφυγε από το στρατηγείο. Το επόμενο πρωί η ψυχή του Παλέρμο είχε φύγει. Δεν είχε μείνει κανένα λαμπάκι, κανένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το μόνο που βρήκαμε ήταν ένα σημείωμα έξω από την πόρτα μας:
"Μια άλλη φορά, φαντασματάκια. Σε αυτό το ημίχρονο χάσατε.
(Υπογραφή) Η Μαφία".
Όπως καταλάβατε, το Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο ματαιώνεται λόγω της παρέμβασης του Grinch (ίσως έπαιξε έναν ρόλο και η χαμηλή συμμετοχή).
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι εκφράσατε ενδιαφέρον για να παίξετε!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,050 μηνύματα.
Ήμουν έτοιμος να σας πω ότι θα μπω και εγώ αλλά από ο,τι καταλαβαίνω δεν θα γινόταν έτσι και αλλιώς
Ένας Γιάννης που με το όπλο τα ξημερώματα θα καθόταν να ψάχνει στοιχεία. Καταλάβατε τι ωραία μας φυλάνε παιδιά.Αλλά ναι δεν έχω θέμα. Ας το πάμε.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,373 μηνύματα.
Όχι τίποτα άλλο, από εκεί που είναι τώρα μπορεί να έβλεπε ακόμα περισσότερες Πόρνες!Ένας Γιάννης που με το όπλο τα ξημερώματα θα καθόταν να ψάχνει στοιχεία. Καταλάβατε τι ωραία μας φυλάνε παιδιά.
Παρότι είσαι εξέχουσα προσωπικότητα, δυστυχώς δεν πιάνεις για 3.Ήμουν έτοιμος να σας πω ότι θα μπω και εγώ αλλά από ο,τι καταλαβαίνω δεν θα γινόταν έτσι και αλλιώς
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,050 μηνύματα.
Δυο κουινάρες λείπουν να φωνάξει ο ΓιάννηςΠαρότι είσαι εξέχουσα προσωπικότητα, δυστυχώς δεν πιάνεις για 3.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,838 μηνύματα.
Αν βρεθεί άλλος ένας, για να μαζευτεί ο ελάχιστος αριθμός, μπαίνω κι εγώ απλά να ξέρετε δεν έχω ιδιαίτερο χρόνο.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,971 μηνύματα.
Πότε το ξεκινάτε, με το καλό ;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Η αρχική στόχευση ήταν για 26/12, με την προϋπόθεση ότι θα είχαμε ήδη τα άτομα και θα είχαμε χρόνο να το ετοιμάσουμε.Πότε το ξεκινάτε, με το καλό ;
Αν υπάρχει ενδιαφέρον τελικά για να πραγματοποιηθεί, θα το συζητήσουμε με τη @Reader και θα σας πούμε πότε είναι εφικτό να ξεκινήσει. Θα προσπαθήσουμε να είναι το συντομότερο δυνατόν.
Αυτή τη στιγμή έχουμε:
1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @nearos
4) @Ουριήλ
5) @giannhs2001
6) @Memetchi
7) ;
8) @ultraviolence (αν υπάρξει ο 7ος)
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Θα είναι και ο @Memetchi ;; Πάντα θα θυμάμαι τ' απανωτά εγκεφαλικά που μου έδωσε (μέχρι να πεισθεί...). Αλησμόνητα μου έμειναν...Η αρχική στόχευση ήταν για 26/12, με την προϋπόθεση ότι θα είχαμε ήδη τα άτομα και θα είχαμε χρόνο να το ετοιμάσουμε.
Αν υπάρχει ενδιαφέρον τελικά για να πραγματοποιηθεί, θα το συζητήσουμε με τη @Reader και θα σας πούμε πότε είναι εφικτό να ξεκινήσει. Θα προσπαθήσουμε να είναι το συντομότερο δυνατόν.
Αυτή τη στιγμή έχουμε:
1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @nearos
4) @Ουριήλ
5) @giannhs2001
6) @Memetchi
7) ;
8) @ultraviolence (αν υπάρξει ο 7ος)
Αν είναι για 26 και μετά...οκ. Είμαι "μέσα". Έχω αρκετές μέρες άδεια...
Αλλά δε θυμάμαι, σχεδόν τίποτα...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Αν δεν είναι 26 (γιατί για να είναι 26 πρέπει να το οργανώσουμε όλο σήμερα και κυρίως αύριο) θα είναι 1-2 μέρες μετά, αλλά δεν μπορώ να σας το απαντήσω μόνος μου προτού μπει η συνάδελφος. Να σε υπολογίζουμε;Θα είναι και ο...@Memetchi ;; Πάντα θα θυμάμαι τ' απανωτά εγκεφαλικά που μου έδωσε (μέχρι να πεισθεί...). Αλησμόνητα μου έμειναν...
Αν είναι για 26...οκ. Είμαι "μέσα". Έχω αρκετές μέρες άδεια...
Αλλά δε θυμάμαι, σχεδόν τίποτα...
Ούτως ή άλλως δεν θα κρατήσει και πολλές ημέρες.
Οι κανόνες πάνω κάτω θα είναι αυτοί που ήταν και στο 2ο Παλέρμο που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο, με τις αναγκαίες προσαρμογές στους ρόλους που θα προκύψουν από τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Αυτό είναι το ιδανικότερο. Το 2 μέρες μετά, εννοώ. Και για εσάς που θα το οργανώσετε και για εμάς...Αν δεν είναι 26 (γιατί για να είναι 26 πρέπει να το οργανώσουμε όλο σήμερα και κυρίως αύριο) θα είναι 1-2 μέρες μετά, αλλά δεν μπορώ να σας το απαντήσω μόνος μου προτού μπει η συνάδελφος. Να σε υπολογίζουμε;
Ούτως ή άλλως δεν θα κρατήσει και πολλές ημέρες.
Οι κανόνες πάνω κάτω θα είναι αυτοί που ήταν και στο 2ο Παλέρμο που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο, με τις αναγκαίες προσαρμογές στους ρόλους που θα προκύψουν από τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων.
Το 26 είναι πολύ πιεστικό...
Ναι, να με υπολογίζετε (αν με θέλετε...)...
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,838 μηνύματα.
Εντάξει, το διορθωσα!αλλά δεν μπορώ να σας το απαντήσω μόνος μου προτού μπει ησυνάδελφοςσύντροφος
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,968 μηνύματα.
Και το συμπέρασμα θα είναι πάντα το ίδιο. Η Reader είναι ύποπτη ακόμα και σαν ΣΟ!Ένας Γιάννης που με το όπλο τα ξημερώματα θα καθόταν να ψάχνει στοιχεία. Καταλάβατε τι ωραία μας φυλάνε παιδιά.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.
Μετά από συζήτηση με τον @Poirot, αποφασίσαμε ως ημερομηνία έναρξης τις 28 Δεκεμβρίου. Παραμονή και Πρωτοχρονιά εκτός. Δηλώνετε συμμετοχές μέχρι αύριο, 25 Δεκεμβρίου, 12 μ.μ.
Συμμετοχές :
1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @nearos
4) @Ουριήλ
5) @giannhs2001
6) @Memetchi
7) @Υδροχόος
8) @ultraviolence
Συμμετοχές :
1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @nearos
4) @Ουριήλ
5) @giannhs2001
6) @Memetchi
7) @Υδροχόος
8) @ultraviolence
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,498 μηνύματα.
Αν παιξει ο @ultraviolence παιζω και εγω
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,414 μηνύματα.
Θα 'ναι λίγο ζόρικη, γυρνώ και γράφω διαγωνίσματα στις 3 και στις 4. Δε θα είμαι πολύ ενεργός φοβούμαι
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.
Δεν είχαμε καμία αμφιβολίαΑν παιξει ο @ultraviolence παιζω και εγω
Η απάντηση έχει δοθεί νωρίτερα και ταιριάζει καταπληκτικά :
Τα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.