Συμμετοχές για το Palermo #50

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,084 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,633 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,987 μηνύματα.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,221 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,084 μηνύματα.
Προτείνω σήμερα για να έχουμε χρόνο να σχολιάζουμε μέχρι αύριο βράδυ που ουσιαστικά θα είναι και η πρώτη ψηφοφορία

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,201 μηνύματα.
@Kate1914
@Ion.
@nearos
@Ουριήλ
@giannhs2001
@Memetchi
@Υδροχόος
@ultraviolence
@Micro

Θέλετε να ξεκινήσουμε σήμερα κατά τις 20:00 ή αύριο το πρωί;
Και στις δύο περιπτώσεις, η πρώτη ψηφοφορία θα γίνει αύριο, 28 Δεκεμβρίου, στις 20:00.
Εγώ δεν έχω θέμα. Να μας πει αν θέλει ο φαντάρος και ο μαθητής των πανελληνίων που φαντάζομαι θα έχουν τα πιο δύσκολα προγράμματα

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,987 μηνύματα.
Εμένα το ίδιο μου κάνει, αλλά θα ήταν λίγο καλύτερα σήμερα, μιας και αύριο δε θα έχω πολύ χρόνο μέσα στη μέρα.
Αλλά ό,τι θέλετε εσείς.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,678 μηνύματα.
1735316009030.png

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,534 μηνύματα.
Εγώ δεν έχω θέμα. Να μας πει αν θέλει ο φαντάρος και ο μαθητής των πανελληνίων που φαντάζομαι θα έχουν τα πιο δύσκολα προγράμματα
Ας ξεκινήσουμε σήμερα αλλά δεν θα είμαι τρομερά ενεργός.

Υπηρεσία σήμερα και αυστηρός ΑΥΔΜ= Κινητό γιοκ το βράδυ.

Άσε που έχει έρθει ένας ΕΠΟΠ δεκανέας επάνδρωση τρελαμενος με ιστορία και αράζουμε στο ΚΨΜ βλέποντας ταινίες σχετικές με τους παγκόσμιους πολέμους :lol: . Τώρα με περιμένει να ξεκινήσουμε την σειρά Man in High Castle.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2,201 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,633 μηνύματα.
Καταλαβα, μόνο την πορνη θα κατηγορήσεις πρώτη μέρα. Και φυσικά πρώτη ψήφος σε εμένα να μας λένε ότι συνεργαζόμαστε
Εγώ έχω μια ελαφρά ανακούφιση σε αυτό το παιχνίδι που ο Γιάννης δεν θα εκθέσει από την πρώτη μέρα τον ρόλο μου, ομολογώ.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,534 μηνύματα.
Εγώ έχω μια ελαφρά ανακούφιση σε αυτό το παιχνίδι που ο Γιάννης δεν θα εκθέσει από την πρώτη μέρα τον ρόλο μου, ομολογώ.
Το ότι σε έχω 2/2 ως τώρα από τη πρώτη μέρα παιχνιδιού ρε μλκ είναι μεγαλύτερο μιμ από το ότι καταφέρνουμε πάντα με την Reader να βρίσκουμε ένοχο ο ένας τον άλλον. Όπως και το ότι πάντα καταλήγω ισοψηφία στη πρώτη ψηφοφορία να βγαίνω στο τακο και να σώζομαι χδ.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,221 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Η μάχη Πολιτών και Μαφίας θα ξεκινήσει εκτάκτως σήμερα στις 20:00.
Είναι οι τελευταίες στιγμές που το βλέμμα του διπλανού σας είναι σίγουρα αθώο.
Να είστε σε επαγρύπνηση.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ανοιχτά τα προσωπικά σας μηνύματα!

Παράκληση εκ της Συντονιστικής Επιτροπής:
Δεδομένου ότι κάποια μέλη δεν έχουν απαντήσει για τη διαθεσιμότητά τους
για σήμερα, και επειδή ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να ξεκινήσουμε αύριο,
προσπαθήστε να δείξετε μία κάποια επιείκεια με όσους πιθανώς δεν έχουν
ήδη τοποθετηθεί για τη χρονική αυτή μετάθεση.
Από αύριο, σκοτωθείτε συζητήστε ελεύθερα!
@Kate1914
@Ion.
@nearos
@Ουριήλ
@giannhs2001
@Memetchi
@Υδροχόος
@ultraviolence
@Micro

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια