Συμμετοχές για το Palermo #50

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,973 μηνύματα.
Θα 'ναι λίγο ζόρικη, γυρνώ και γράφω διαγωνίσματα στις 3 και στις 4. Δε θα είμαι πολύ ενεργός φοβούμαι
Αν μπορούσα...θα σε έβγαζα εκτός, εσένα ειδικά !!

Έχεις πολύ απλωμένο τραχανά, μωρέ...

Ξε-δηλώσου...

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,269 μηνύματα.
Αχ θα παίξουμε τελικά;
Δε θα μπορούσατε να μας κάνετε καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ρε παιδιά, μπράβο!

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,838 μηνύματα.
Δεν είχαμε καμία αμφιβολία <3
Η απάντηση έχει δοθεί νωρίτερα και ταιριάζει καταπληκτικά :
Βρες δικές σου εξυπνάδες τουλάχιστον, μην χρησιμοποιείς τα δικά μου. :P

Αν παιξει ο @ultraviolence παιζω και εγω
Δε μπορεί χωρίς εμένα, τα βλέπετε.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.
Βρες δικές σου εξυπνάδες τουλάχιστον, μην χρησιμοποιείς τα δικά μου. :P
Θα έβρισκα, αλλά δεν θα άκουγε εμένα :bleh:
Αχ θα παίξουμε τελικά;
Δε θα μπορούσατε να μας κάνετε καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ρε παιδιά, μπράβο!
Κι εγώ την ίδια έκπληξη με σένα ένιωσα μπαίνοντας στο θρεντ, μην νομίζεις.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,374 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το είχα κηδεύσει στο μυαλό μου το Παλέρμο. Χριστούγεννα γιορτάζουμε αύριο στον υπόλοιπο κόσμο, για Ανάσταση το πάμε στο Παλέρμο. :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια