Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,973 μηνύματα.
Αν μπορούσα...θα σε έβγαζα εκτός, εσένα ειδικά !!Θα 'ναι λίγο ζόρικη, γυρνώ και γράφω διαγωνίσματα στις 3 και στις 4. Δε θα είμαι πολύ ενεργός φοβούμαι
Έχεις πολύ απλωμένο τραχανά, μωρέ...
Ξε-δηλώσου...
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.
Συμμετοχές :
1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @nearos
4) @Ουριήλ
5) @giannhs2001
6) @Memetchi
7) @Υδροχόος
8) @ultraviolence
9) @Micro
@Υδροχόος καλώς όρισες πίσω!
1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @nearos
4) @Ουριήλ
5) @giannhs2001
6) @Memetchi
7) @Υδροχόος
8) @ultraviolence
9) @Micro
@Υδροχόος καλώς όρισες πίσω!
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,269 μηνύματα.
Αχ θα παίξουμε τελικά;
Δε θα μπορούσατε να μας κάνετε καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ρε παιδιά, μπράβο!
Δε θα μπορούσατε να μας κάνετε καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο ρε παιδιά, μπράβο!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,838 μηνύματα.
Βρες δικές σου εξυπνάδες τουλάχιστον, μην χρησιμοποιείς τα δικά μου.Δεν είχαμε καμία αμφιβολία
Η απάντηση έχει δοθεί νωρίτερα και ταιριάζει καταπληκτικά :
Δε μπορεί χωρίς εμένα, τα βλέπετε.Αν παιξει ο @ultraviolence παιζω και εγω
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,538 μηνύματα.
Θα έβρισκα, αλλά δεν θα άκουγε εμέναΒρες δικές σου εξυπνάδες τουλάχιστον, μην χρησιμοποιείς τα δικά μου.
Κι εγώ την ίδια έκπληξη με σένα ένιωσα μπαίνοντας στο θρεντ, μην νομίζεις.Αχ θα παίξουμε τελικά;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,374 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το είχα κηδεύσει στο μυαλό μου το Παλέρμο. Χριστούγεννα γιορτάζουμε αύριο στον υπόλοιπο κόσμο, για Ανάσταση το πάμε στο Παλέρμο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...