Συμμετοχές για το Παλέρμο #39 - Extreme

• Thread starter Thread starter Guest 781029
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όταν θα σου λένε το η ζωή εν τάφο στα Ιταλικά να δεις.:whistle::P
Και΄γω περιμένω.:redface:

Χα! Σε τσάκισα! Εν τάφω γιατί είναι δοτική όχι εν τάφο! :devil: :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λατρεύω την αγωνία σας νεούδια. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην κοροϊδεύεις εμάς τους νουμπς :sly:

Εγώ δεν κοροϊδεύω, απλά μου αρέσει που το έχετε δει ζεστά το θέμα! Σημαίνει ότι θα έχουμε καλό παιχνίδι :flowers:

Εγώ δεν κοροϊδεύω, απλά μου αρέσει που το έχετε δει ζεστά το θέμα! Σημαίνει ότι θα έχουμε καλό παιχνίδι :flowers:

Μέχρι να αρχίσουν οι πανελλήνιες τουλάχιστον :look:

Τι ώρα θα πέσουν τα πμ από την ΣΕ; :sly:
Απογευματάκι...
Μεσημέρι δε σας τα δίνω που να σκάσετε! :P
Απογευματάκι θα τελειώσω με τη Βιολογία και θα μπω μετά να σας τα μοιράσω.
Θα τα μοιράσω όλα εγώ οπότε θα χρειαστεί πολύ υπομονή κι απ εσάς αλλά κυρίως απ μένα! :D
Όταν τελειώσουμε με τα πμ, θα ανοίξει το νήμα για το παιχνίδι!

Μέχρι να αρχίσουν οι πανελλήνιες τουλάχιστον :look:

Καλά παιδί μου, δεν θα κρατήσει τόσο :hehe:

Δημήτρη εσύ θα μοιράσεις τις κάρτες; Ένας κοινός προδότης :P

Δημήτρη εσύ θα μοιράσεις τις κάρτες; Ένας κοινός προδότης :P
Γιατί προδότης; Εγώ τη δουλειά μου έκανα, εσύ δεν πρόσεχες... :P
Και, ναι, εγώ θα τα μοιράσω όλα... :hypno:

Γιατί προδότης; Εγώ τη δουλειά μου έκανα, εσύ δεν πρόσεχες... :P
Και, ναι, εγώ θα τα μοιράσω όλα... :hypno:

Προδότης είσαι, αλλά ήταν αργά να το φωνάξω στους άλλους. :P

Παιδια αργουν πολυυυυ αντε σημερα απο το πρωι ειμαι μεσα στην αγωνια... Μην αργησεις Δημητρη bitteeeee

Άντε σε λίγο θα έρθει το απόγευμα τι τώρα τι σε κάτι ωρούλες ελάτε μίστερ Τζιμ:P:D

Επειδή βλέπω ότι καίγεστε πολύ, σας αφήνω αυτό κι αν δε γεμίσει με ένα σοβαρό ποσό, οι ρόλοι θα δοθούν αργά τη νύχτα. Όσο πιο πολύ γεμίζει, τόσο πιο γρήγορα θα πάρετε ρόλους...

Edit: Τα νομίσματα δε γίνονται δεκτά.

MO784253hd-1.jpg

Επειδή βλέπω ότι καίγεστε πολύ, σας αφήνω αυτό κι αν δε γεμίσει με ένα σοβαρό ποσό, οι ρόλοι θα δοθούν αργά τη νύχτα.
Όσο πιο πολύ γεμίζει, τόσο πιο γρήγορα θα πάρετε ρόλους...

Edit: Τα νομίσματα δε γίνονται δεκτά.

MO784253hd-1.jpg

Tωρα μας δουλευεις ετσι;:confused::eek::worry::eek: παραθετω ενα μικρο ποσο απο την γιαγια μου. 50 ευρω απο εμενα:P
50euroR.gif

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ψάχνεις ευκαιρία για να βγάλεις λεφτά με την αγωνία του άλλου :pfff:

δεν πιστευα ποτε οτι θα μας εκβιαζαν ετσι :( να παρε... :( καιι που εισαιιι τους ρολους γρηγορα :(
stoibes_eurothumblarge-1.jpg

μας τρολαρουν ετσι ωστε να περασει η ωρα :P δεν δινω λεφτα την ιδια ωρα θα τα δωσουν :P

ψάχνεις ευκαιρία για να βγάλεις λεφτά με την αγωνία του άλλου :pfff:
Γενικά ψάχνω ευκαιρία να βγάλω λεφτά... Δεν είδες και τις υπόλοιπες προσφορές σε πιο παλιά ποστ; :P

μας τρολαρουν ετσι ωστε να περασει η ωρα :P δεν δινω λεφτα την ιδια ωρα θα τα δωσουν :P
Πας στοίχημα;

Γενικά ψάχνω ευκαιρία να βγάλω λεφτά... Δεν είδες και τις υπόλοιπες προσφορές σε πιο παλιά ποστ; :P

Πας στοίχημα;

δεν ξερω :hmm: ισως :P

Δημήτρη πώς γίνεται να μην σε πετυχαίνω πουθενά στο forum και να σκας μπαμ πάντα στο Παλέρμο; :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back