Guest 278211
Επισκέπτης
Γενικά ψάχνω ευκαιρία να βγάλω λεφτά... Δεν είδες και τις υπόλοιπες προσφορές σε πιο παλιά ποστ;
τις είδα τις είδα!! τις θεώρησα ως στιγμιαίο λάθος...
Πας στοίχημα;
αντε πάλι, δεν τελείωσε να μαζεύει λεφτά από το ένα, ξεκίνησε το άλλο... θα σε καταγγείλουμε στην εφορία για φοροδιαφυγή!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Ωραία, αφού πας, θα είσαι ο τελευταίος που θα στείλω τον ρόλο του...δεν ξερω ισως
Ποιος σου είπε πως γράφω και στο υπόλοιπο forum;Δημήτρη πώς γίνεται να μην σε πετυχαίνω πουθενά στο forum και να σκας μπαμ πάντα στο Παλέρμο;
Τους φόρους μια χαρά τους πληρώνω στον Παναγιώτη...αντε πάλι, δεν τελείωσε να μαζεύει λεφτά από το ένα, ξεκίνησε το άλλο... θα σε καταγγείλουμε στην εφορία για φοροδιαφυγή!!
ps. Κάνε κι ένα merge που βγάζεις και γλώσσα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
θα παρω τουλαχιστον καποτε τον ρολο μου
Καααποτε. Τι σημερα τι αυριο τι τωρα
Παντως οφηλω να σε ευχαριστησω που μυ μιλησες για το παιχνιδι
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
ps. Κάνε κι ένα merge που βγάζεις και γλώσσα!
Τόσο δύσκολο είναι να πατήσεις επεξεργασία.
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
Καααποτε. Τι σημερα τι αυριο τι τωρα
Παντως οφηλω να σε ευχαριστησω που μυ μιλησες για το παιχνιδι
για τι ειναι οι φιλοι ?
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ποιος σου είπε πως γράφω και στο υπόλοιπο forum;
Είναι μαγικό αυτό το πράγμα Λες και σε καλεί το Παλέρμο
Guest 278211: Τι θα περίμενες από έναν κερδοσκόπο; Όλο το συμφέρον του κοιτάει
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
για τι ειναι οι φιλοι ?
αχου το
dimijim
Διάσημο μέλος
Τι σημερα τι αυριο τι τωρα
Κι αν εν τω μεταξύ γράψει κανένας άλλος απ κάτω; Γιατί να μη δει κι εκείνος το edit που έχω κάνει;Τόσο δύσκολο είναι να πατήσεις επεξεργασία.
Και στο κάτω-κάτω πώς θα κουράσουμε λίγο την Guest 278211 που διαφωνεί με τις πολιτικές μου;
Αλλά βρήκες κι εσύ στιγμή να το παίξεις gentleman...
Guest 278211
Επισκέπτης
Guest 278211: Τι θα περίμενες από έναν κερδοσκόπο; Όλο το συμφέρον του κοιτάει
γι' αυτό είναι πάντα με το μέρος των μαφιόζων!
Κι αν εν τω μεταξύ γράψει κανένας άλλος απ κάτω; Γιατί να μη δει κι εκείνος το edit που έχω κάνει;
Και στο κάτω-κάτω πώς θα κουράσουμε λίγο την Guest 278211 που διαφωνεί με τις πολιτικές μου;
Ψήνεσαι ακόμη να ανακοινώνω τις δολοφονίες με 4α θέματα Χημείας και με Ολοκληρώματα;
ήθελες να με κουράσεις εεεε;;; καλά...
Loreley
Περιβόητο μέλος
Επειδή βλέπω ότι καίγεστε πολύ, σας αφήνω αυτό κι αν δε γεμίσει με ένα σοβαρό ποσό, οι ρόλοι θα δοθούν αργά τη νύχτα. Όσο πιο πολύ γεμίζει, τόσο πιο γρήγορα θα πάρετε ρόλους...
Edit: Τα νομίσματα δε γίνονται δεκτά.
Άμα σου βρω νύφη με προίκα συμβιβάζεσαι;
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ρε σε ποιον τα πουλάς αυτά.Κι αν εν τω μεταξύ γράψει κανένας άλλος απ κάτω; Γιατί να μη δει κι εκείνος το edit που έχω κάνει;
Ψήνεσαι ακόμη να ανακοινώνω τις δολοφονίες με 4α θέματα Χημείας και με Ολοκληρώματα;
Φυσικά και ψίνομαι.
σ' ευχαριστώ Ιορδάνη για την υποστήριξη!
Αλίμονο.
dimijim
Διάσημο μέλος
Σε κάποιον Ιορδάνη;Ρε σε ποιον τα πουλάς αυτά.
Ορίστε ένα (εύκολο) παράδειγμα.Φυσικά και ψίνομαι.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Σε κάποιον Ιορδάνη;
Ορίστε ένα (εύκολο) παράδειγμα.
Ένα μεγάλο σοκ περίμενε σήμερα τους πολίτες του Παλέρμο. Ένας απ αυτούς βρέθηκε νεκρός. Βρέθηκε στον πάτο μιας δεξαμενής απιονισμένου νερού, στους 25 βαθμούς Celsius, με μια τεράστια πέτρα φτιαγμένη από NaCl δεμένη στο λαιμό του. Η οροφή της δεξαμενής ήταν κλειστή κι ο καημένος βρήκε φρικτό θάνατο από ασφυξία. Το νούμερό του στη λίσταήταν όσοκαι το phτου νερού της δεξαμενής.
πως το σκεφτηκες; ειναι τελειο! Αλλα μη ξεχνας και τους ρολους μας!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Εν+δοτική.Χα! Σε τσάκισα! Εν τάφω γιατί είναι δοτική όχι εν τάφο!
Διορθώθηκε.
Τα υπόλοιπα ορθογραφικά που είναι και πιο πεταχτά ούτε λέξη;
Άντε να χαθείς νεογνό.Λατρεύω την αγωνία σας νεούδια.
Εγώ λέω να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι και να τους πάρουμε τα .....[]Μην κοροϊδεύεις εμάς τους νουμπς
Για να δούμε.Εγώ δεν κοροϊδεύω, απλά μου αρέσει που το έχετε δει ζεστά το θέμα! Σημαίνει ότι θα έχουμε καλό παιχνίδι
Αργούν.Μέχρι να αρχίσουν οι πανελλήνιες τουλάχιστον
Θάνατος στη Βιολογία.Απογευματάκι...
Μεσημέρι δε σας τα δίνω που να σκάσετε!
Απογευματάκι θα τελειώσω με τη Βιολογία και θα μπω μετά να σας τα μοιράσω.
Θα τα μοιράσω όλα εγώ οπότε θα χρειαστεί πολύ υπομονή κι απ εσάς αλλά κυρίως απ μένα!
Όταν τελειώσουμε με τα πμ, θα ανοίξει το νήμα για το παιχνίδι!
Το Παλέρμο μπάχαλο και τα νεύρα των παλιών και της ΣΕ ζαρτιέρες.ξερεις τι θα κανουν τα νεουδια???
Να τιμωρηθεί.ψάχνεις ευκαιρία για να βγάλεις λεφτά με την αγωνία του άλλου
Δείτε τι κάνει.
Τι μισάνθρωπος Θεέ μου!Τόσο δύσκολο είναι να πατήσεις επεξεργασία.
Έλεος.
Σε πρόλαβε η Ντόιτς.Άμα σου βρω νύφη με προίκα συμβιβάζεσαι;
Ορίστε ένα (εύκολο) παράδειγμα.
Ένα μεγάλο σοκ περίμενε σήμερα τους πολίτες του Παλέρμο. Ένας απ αυτούς βρέθηκε νεκρός. Βρέθηκε στον πάτο μιας δεξαμενής απιονισμένου νερού, στους 25 βαθμούς Celsius, με μια τεράστια πέτρα φτιαγμένη από NaCl δεμένη στο λαιμό του. Η οροφή της δεξαμενής ήταν κλειστή κι ο καημένος βρήκε φρικτό θάνατο από ασφυξία. Το νούμερό του στη λίσταήταν όσοκαι το phτου νερού της δεξαμενής.
Δε νομίζω να σε συμφέρει.
Guest 781029
Επισκέπτης
Ευχαριστώ
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Να πάθεις.Παρακαλείται η ΣΕ να μας δώσει τους ρόλους προτού πάθω νευρικό κλονισμό.
Ευχαριστώ
dimijim
Διάσημο μέλος
Αν σου έλεγα όμως ότι πνίγηκε σε διάλυμα 0.01Μ HF/0.1Μ NaF, θα με κοιτούσες περίεργα...πως το σκεφτηκες; ειναι τελειο!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Αν σου έλεγα όμως ότι πνίγηκε σε διάλυμα 0.01Μ HF/0.1Μ NaF, θα με κοιτούσες περίεργα...
Δίνονται: Ka: HF=10^(-6), το διάλυμα βρίσκεται στους 25 βαθμούς Celsius, η μαφία φρόντισε να επιτρέψει τις προσεγγίσεις.
Να το λυσεις εσυ αυτο τωρα
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Δώστε γρήγορα τους ρόλους πριν πάθω νευρικό κλονισμό.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.