Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 18:42 Η Eileen έγραψε: #241 09-08-10 18:42 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω ειμαι χρησιμο παιδι... Κι ας τους τους αλλους να με κακολογουν... Τα λενε επειδη δεν εχουν την ομορφια μου... Click για ανάπτυξη... Που κολλάει η χρησιμότητα με την ομορφιά ρε ψιψίνε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο tsarachaf: #242 09-08-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Που κολλάει η χρησιμότητα με την ομορφιά ρε ψιψίνε?? Click για ανάπτυξη... Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια.... Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου... Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:05 Η Eileen έγραψε: #243 09-08-10 19:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια.... Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου... Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #244 09-08-10 19:06 Τελος.... αρχίζουμεεεεεεεεεεεεεε :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Εγω ειμαι χρησιμο παιδι... Κι ας τους τους αλλους να με κακολογουν... Τα λενε επειδη δεν εχουν την ομορφια μου... Click για ανάπτυξη... Που κολλάει η χρησιμότητα με την ομορφιά ρε ψιψίνε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:04 Ο tsarachaf: #242 09-08-10 19:04 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Που κολλάει η χρησιμότητα με την ομορφιά ρε ψιψίνε?? Click για ανάπτυξη... Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια.... Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου... Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:05 Η Eileen έγραψε: #243 09-08-10 19:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια.... Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου... Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #244 09-08-10 19:06 Τελος.... αρχίζουμεεεεεεεεεεεεεε :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Που κολλάει η χρησιμότητα με την ομορφιά ρε ψιψίνε?? Click για ανάπτυξη... Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια.... Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου... Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:05 Η Eileen έγραψε: #243 09-08-10 19:05 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια.... Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου... Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #244 09-08-10 19:06 Τελος.... αρχίζουμεεεεεεεεεεεεεε :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια.... Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου... Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2010 στις 19:06 Ο fockos έγραψε: #244 09-08-10 19:06 Τελος.... αρχίζουμεεεεεεεεεεεεεε :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελος.... αρχίζουμεεεεεεεεεεεεεε :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.