Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
09-08-10
18:42
Εγω ειμαι χρησιμο παιδι... Κι ας τους τους αλλους να με κακολογουν... Τα λενε επειδη δεν εχουν την ομορφια μου...
Που κολλάει η χρησιμότητα με την ομορφιά ρε ψιψίνε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
09-08-10
19:04
Που κολλάει η χρησιμότητα με την ομορφιά ρε ψιψίνε??
Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια....
Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου...
Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
09-08-10
19:05
Ψιψινα... Η ομορφια κολλαει με την ζηλεια....
Η χρησιμοτητα φυσικα και δεν κολλαει απλα συνδυαζεται τελεια και με την ομορφια μου...
Γκκκκκκκρ.... Με θυμωσες τωρα... Φευγω....
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,173 μηνύματα.
09-08-10
19:06
Τελος....
αρχίζουμεεεεεεεεεεεεεε :d
αρχίζουμεεεεεεεεεεεεεε :d
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...