Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.371 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.028 μηνύματα σε 105.716 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 343 άτομα.
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8.475 μηνύματα.
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.081 μηνύματα.
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 8.475 μηνύματα.
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.379 μηνύματα.
Εγώ φταίω κύριος που θα σου έδιωχνα και τον ενοχλητικό γείτονα που βάζει μπρος το αυτοκίνητο σε ανύποπτες ώρες!!
Είστε αχάριστος κύριε!!
Αλλά δεν πειράζει, εγώ σε συγχωρώ!
Ε, αφού όπως και να το κάνουμε, βλέπουν εδώ τι καλά που περνάμε και θέλουν όλοι να μπουν, κακό δεν είναι!!
Είμαστε και τραβηχτικοί άνθρωποι.
Αφού όμως όταν σταλούν τα πιμιά επιβεβαίωσης μπορεί να μην θέλουν όλοι...
ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Δες τι θα σου τραγουδάω!!! Τι άλλο θες????
- Προσοχή τι θα πείτε το κομμάτι είναι το αγαπημένο μου από Πυξ Λαξ..-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.081 μηνύματα.
Εστάλη πιμί και αναμένομεν απάντησην...
Με τον ιδιαίτερο τόνο μας, εξηγήσαμε στον κο Γιώργο την επιθυμία μας να ξεκινήσουμε ΤΩΡΑ
Χωρίς ωστόσο να του βάζουμε και το μαχαίρι στο λαιμό!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έτσι... Στο κάτω κάτω, αν χρειαστεί λίγη φοβέρα έχουμε και την αστυνομική αρχή στο πλευρό μας!
Μία μέρα κρατητήριο και σου λέω εγώ για πότε ξεκινάμε!
Έτσι αστυνόμε??
Γιατί ως γνωστόν, και ο Άγιος, φοβέρα θέλει!
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.