Συμμετοχές για το Παλέρμο #26

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ποτε αρχιζει το παλερμο 26?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ξυπνήσει ο Γιώργος.:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:eek:

ε οχι και φανταρος χαχα!
με τον γιαννη? :P

Φυσικά!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:
Έλα στην παρέα μας φαντάρε.....
Αλλά να ξέρεις εγώ μένω δίπλα στο Γιάννη...:D
εχω αρχισει και γεμιζω θαυμαστριες ή το κανετε για να μενετε Ροδο τζαπα στα διαλα:P

αντε να αρχισουμε πριν τον σεπτεμβρη! πριν τα σχολεια....:P

στο τελος θα σημμετασχουν καμια 30αρια ατομα γιατι ολοι δηλωνουν συμμετοχη και το παιχνιδι δεν αρχιζει...:mad::hmm:

ποτε αρχιζει το παλερμο 26?

Μπορούμε να το ξεκινήσουμε και αυτή την εβδομάδα (να μιλήσει κάποιος όμως με τον Γιώργο) ή όταν με το καλό γυρίσει ο Φόκος...
Εσείς αποφασίζετε!:)

εχω αρχισει και γεμιζω θαυμαστριες ή το κανετε για να μενετε Ροδο τζαπα στα διαλα:P
Εγώ φταίω κύριος που θα σου έδιωχνα και τον ενοχλητικό γείτονα που βάζει μπρος το αυτοκίνητο σε ανύποπτες ώρες!!
Είστε αχάριστος κύριε!!:cry_x:
Αλλά δεν πειράζει, εγώ σε συγχωρώ!:redface:

στο τελος θα σημμετασχουν καμια 30αρια ατομα γιατι ολοι δηλωνουν συμμετοχη και το παιχνιδι δεν αρχιζει...:mad::hmm:
Ε, αφού όπως και να το κάνουμε, βλέπουν εδώ τι καλά που περνάμε και θέλουν όλοι να μπουν, κακό δεν είναι!!
Είμαστε και τραβηχτικοί άνθρωποι:D.
Αφού όμως όταν σταλούν τα πιμιά επιβεβαίωσης μπορεί να μην θέλουν όλοι...;)

ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Δες τι θα σου τραγουδάω!!! Τι άλλο θες????:P

- Προσοχή τι θα πείτε το κομμάτι είναι το αγαπημένο μου από Πυξ Λαξ..:P-

Άντε βρε. Να τις εκατοστήσετε! (τις μέρες αναμονής):redface:

Καλείτε ο Δήμαρχος σιδ να κάνει κάτι για την έναρξη του πολυαναμενόμενου αυτού παιχνιδιού!!!
Άντε γιατί όλο θα
θα
θα
είστε κύριος!!!:P

αντε ρε παιδια να ξεκινησουμε καποια στιγμη.....!:P

Εστάλη πιμί και αναμένομεν απάντησην...
Με τον ιδιαίτερο τόνο μας, εξηγήσαμε στον κο Γιώργο την επιθυμία μας να ξεκινήσουμε ΤΩΡΑ:mad::mad::mad:
Χωρίς ωστόσο να του βάζουμε και το μαχαίρι στο λαιμό!!:D

Τελευταία επεξεργασία:
ετσι μπραβο σε θελω δυναμικη και τολμηρη χωρις ομως να τους τρομοκρατουμε ή να τους πιεζουμε κιολας:whistle::P

ετσι μπραβο σε θελω δυναμικη και τολμηρη χωρις ομως να τους τρομοκρατουμε ή να τους πιεζουμε κιολας:whistle::P

Έτσι... Στο κάτω κάτω, αν χρειαστεί λίγη φοβέρα έχουμε και την αστυνομική αρχή στο πλευρό μας!:P
Μία μέρα κρατητήριο και σου λέω εγώ για πότε ξεκινάμε!:P
Έτσι αστυνόμε??

Γιατί ως γνωστόν, και ο Άγιος, φοβέρα θέλει!:redface:

xaxaxa θα συμφωνησω αγαπητη μου ..το πολυ πολυ να καταργησουμε τους κανονες και να δολοφονησουμε οποιον λαχει :P
ξεκινωντας απο τους μοντς :whistle:

εδω ο ροζ πανθηρας (για να μην ξεχνιομαστε):P

Καλοκαιριάτικα βρήκαν δουλειά οι μοντς:D Άφηστε να παιδιά να κάνουν διακοπές και ξεκινάτε από Σεπτέμβρη:P

Μην μου δίνετε σημασία. Ζηλεύω που δεν θα παίξω στο Ροδίτικο Παλέρμο.:redface:

χαχαχαχα αη μαρη
απο Σεπτεμβρη εχει διαβασμα και παλι διαβασμα:P

Άννα πάντα θα έχεις μία θέση τόσο στην καρδιά μας, όσο και στο Ροδίτικο Παλέρμο!!
Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!:bigarmhug

χαχαχαχα αη μαρη
απο Σεπτεμβρη εχει διαβασμα και παλι διαβασμα:P
Mαίρη τι θα κάνουμε το χειμώνα? Θύμισέ μου γιατί ξεχνάω πουλόπομ:P

Άννα πάντα θα έχεις μία θέση τόσο στην καρδιά μας, όσο και στο Ροδίτικο Παλέρμο!!
Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες!:bigarmhug
Συγκινούμαι:redface:
Δεν πειράζει:P Εσείς θα ξεροψήνεστε να βρείτε ποιος σκοτώνει ποιον(το οποίο έχει τη γλύκα του, δεν λέω:D) και γω θα κάνω βουτίτσες:whistle: Τζιζ:clapup:

Mαίρη τι θα κάνουμε το χειμώνα? Θύμισέ μου γιατί ξεχνάω πουλόπομ:P

θα λιωσουμε στο διαβασμα μαρη....δεν θα σηκωσουμε κωλο απο την καρεκλα στα διαλα:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back