tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Να σου πω... Ολους σας εχω μαθει ακομα... Αλλα η Ζωη σιγουρα... Κι αυριο που θα ναι σε παραλληρημα απο την ελλειψη καφεινης τοτε να δεις!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Να σου πω... Ολους σας εχω μαθει ακομα... Αλλα η Ζωη σιγουρα... Κι αυριο που θα ναι σε παραλληρημα απο την ελλειψη καφεινης τοτε να δεις!!!!
Είμαι εγώ βίαιη???? Τέτοιες συκοφαντίες διαδίδεις παντού!!!
Και γιατί λες ότι είμαι βίαιη?? Επειδή έτυχε να πηδήξω πάνω σου για να πάρω ένα μπουκάλι κόκα-κόλας που ήθελα εγώ το ανοίξω??????
Είχα ιερό σκοπό!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Είμαι εγώ βίαιη???? Τέτοιες συκοφαντίες διαδίδεις παντού!!!
Και γιατί λες ότι είμαι βίαιη?? Επειδή έτυχε να πηδήξω πάνω σου για να πάρω ένα μπουκάλι κόκα-κόλας που ήθελα εγώ το ανοίξω??????
Είχα ιερό σκοπό!!!!
Ετυχε??? Ετυχε??? Ο ιερος σκοπος ηταν να χυθει η κοκα-κολα απο το κουνημενο μπουκαλι πανω στον καναπε??? (Btw κι εγω να το ανοιξω πηγαινε...
ΥΓ. Τι ωραιος αυτος ο καφες...
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Αρα περιμενουμε κανενα νεο οταν επιστρεψει ο Fockos...
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Και σπαμαρουμε ανελλιπως
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Ετυχε??? Ετυχε??? Ο ιερος σκοπος ηταν να χυθει η κοκα-κολα απο το κουνημενο μπουκαλι πανω στον καναπε??? (Btw κι εγω να το ανοιξω πηγαινε...
ΥΓ. Τι ωραιος αυτος ο καφες...
Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ποιον θα ψηφίσω για δολοφόνο μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι!!!!!
Με τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς??
(ναι, αλλά τα δικά μου χέρια κάνουν πιο λεπτές και προσεγμένες κινήσεις!! Εσύ είσαι ατσούμπαλος!!)
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΠΑΜ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ψηφισε με αν θες... Και προλαβεις...Νομίζω ότι καταλαβαίνεις ποιον θα ψηφίσω για δολοφόνο μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι!!!!!
Με τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς??
(ναι, αλλά τα δικά μου χέρια κάνουν πιο λεπτές και προσεγμένες κινήσεις!! Εσύ είσαι ατσούμπαλος!!)
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΠΑΜ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε οχι ατσουμπαλος... Μην τα παρω τωρα...
Πες μας τωρα οτι σε χαλαμε σαν φιλοι...
Σε πειραξε μηπως το υστερογραφο??
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Ψηφισε με αν θες... Και προλαβεις...
Ε οχι ατσουμπαλος... Μην τα παρω τωρα...
Πες μας τωρα οτι σε χαλαμε σαν φιλοι...
Σε πειραξε μηπως το υστερογραφο??
Με ξέρεις αρκετά καλά για να απαντήσεις μόνος σου αυτή την ερώτηση!!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Με ξέρεις αρκετά καλά για να απαντήσεις μόνος σου αυτή την ερώτηση!!!
Στην φανερη ξερω την απαντηση... Αυτο που θελω να μαθω πραγματικα ειναι στην αλλη που δεν φαινεται οτι ειναι ερωτηση.... Πιστευω οτι με καταλαβαινεις...
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Δε με λες ρε sid... Για βοηθεια του κοινου σε φεραμε??
Βοήθεια???????
Τόσο πολύ με υποτιμάτε κύριε Βούλη??????
Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια για να σας κρατάω μούτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Βοήθεια???????
Τόσο πολύ με υποτιμάτε κύριε Βούλη??????
Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια για να σας κρατάω μούτρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καθε αλλο παρα σε υποτιμω καλη μου... Πρωτον το ειπα διοτι πιστευω οτι και εισαι αρκετα εξυπνη και με ξερεις πολυ καλα ωστε να καταλαβαινεις τι εννοω...
Και μου εχεις αποδειξει στο παρελθον οτι μπορεις πολυ καλα να μου κρατας μουτρα...
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Καθε αλλο παρα σε υποτιμω καλη μου... Πρωτον το ειπα διοτι πιστευω οτι και εισαι αρκετα εξυπνη και με ξερεις πολυ καλα ωστε να καταλαβαινεις τι εννοω...
Και μου εχεις αποδειξει στο παρελθον οτι μπορεις πολυ καλα να μου κρατας μουτρα...
Πώς με τουμπάρεις τόσο εύκολα????????????????????
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Πώς με τουμπάρεις τόσο εύκολα????????????????????
Ειναι γενετικο θα στο εξηγησω καποια στιγμη...
Αλλα δεν προσπαθησα να σε τουμπαρω... Ειπα αυτο που πραγματικα πιστευω...
fockos
Επιφανές μέλος
2. kleop
3. Goseithor
4.gianniskeeper
5. Rewial
6. Κλεοπάτρα
7. JaneWin
8. roseberry
9.athene
10.z0itCa
11. tsarachaf
12.foreverfreak
13. moonlight
14. Misskit
15. Morelo
16.yozerehs
17. mariza_93
ακόμα δεν άρχισε το παλερμο... αύριο θα στείλω σε δολοφόνους, τσιράκι, κατάσκοπο και νοσοκόμα τους ρόλους τους και θέλω pm επιβεβαίωσης. Σε όποιον δεν στειλω να ξέρει ότι είναι πολίτης....
Όσοι θέλουν να συμμετάσχουνε και δεν είναι στην λίστα να με ενημερώσουνε με ποστ στο θέμα.
Ευχαριστώ
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Σε ευχαριστούμε Φόκε!!!!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.