Σκέψεις... III

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.129 μηνύματα.
Λαμβανω το δεμα μου κανονικά.

Απο κεινη τη μερα και μετα, 2 φορες τη μερα, η κουριερ στελνει μεηλ για να τους κανω αξιολόγηση, κι εγω σαν πεισματάρα επειδή μου έχουν πρήξει τη μουνάρα, δεν τους κάνω αξιολόγηση. Και συνεχίζουν ρε φιλε, με πάθος.

Η αποστολή σας ταδε παραδόθηκε με επιτυχία.

ΤΟ ΞΕΡΩ! ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΦΣΕ ΣΟΥ ΛΕΓΩ!

- Θα χαρούμε να ακουσουμε τη γνωμη σας
- ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗ ΔΩΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
- Θα χαρούμε...
- Θα χαρωωωωω να γαμηθείείείς, να χιλιογαμηθείςςςςς πολύυυυυυ στο κωλίιιιιι.

Να αυτο θα παω να γράψω.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.300 μηνύματα.
IMG_5287.jpeg

*hole αλλά ναι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.129 μηνύματα.
Τελευταία επεξεργασία:

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.300 μηνύματα.
Ξέχνα τον μαλάκα επιτέλους και βρες κανεναν της προκοπής να σου γεμίσει την τρυπα της καρδιάς. :bleh:

οκ σκαω! Αλλα ναι, βρες κατι καλύτερο, σου αξίζει.
Χαχαχαχχα καλά τα λες.
Τον έχω ξεπεράσει γενικά. Όμως υπάρχουν κι άλλα προβλήματα πέρα από αυτό 😪

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.068 μηνύματα.
Μιχάλη, σκάσε και δούλεψε!

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.680 μηνύματα.

Χαῖρε, ἡ πόλις τοῦ Παμβασιλέως...​

1741977179263.png

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Αξίζει να υπομένουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν, αν είναι απαραίτητα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Γιατί το "εκεί" αξίζει τον κόπο. :)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

"Life's a bitch and then you die."

Για τωρα ομως, ζούμε, και προχωράμε.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.070 μηνύματα.
Αξίζει να υπομένουμε και πράγματα που δεν μας αρέσουν, αν είναι απαραίτητα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Γιατί το "εκεί" αξίζει τον κόπο. :)
Αρκεί να ξέρουμε να διακρίνουμε ότι αυτό που δεν μας αρέσει, δεν είναι η βάση του ονείρου αλλά το στάδιο του.

γιατί αν είναι η βάση τότε φίλε μου, βρίσκεσαι σε λάθος όνειρο και λάθος μονοπάτι

Σε αυτή τη γενιά όπου όλα κινούνται γύρω από το χρήμα, μπερδεύουμε πολύ συχνά τα θέλω μας.

απλά σε ζορίζει ή είσαι όντως σε λάθος μέρος ; Το κάνεις για να ζήσεις (επιβιωσεις ) ή γιατί το γουστάρεις οντως;

τουλάχιστον εμένα μου πήρε καιρό να το καταλάβω .

Να παλεύετε όμως, συμφωνώ ❤️

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Die Menschheit ist ein monotoner Betrieb. Die meisten Menschen verbringen den größten Teil ihrer Zeit damit, zu arbeiten, um zu leben, und was übrig bleibt, macht sie so unruhig, dass sie alle Mittel ergreifen, um sich derselben zu entledigen.”

— Johann Wolfgang von Goethe, Die Leiden des jungen Werther (1774)

“The human race is a monotonous affair. Most people spend the greatest part of their time working in order to live, and what little freedom remains so fills them with fear that they seek out any and every means to be rid of it.”

— Johann Wolfgang von Goethe, The Sorrows of Young Werther (1774)

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.364 μηνύματα.
Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που νιώθουν προδομένοι από μας, αλλά και εκείνες οι ερμες οι αποφάσεις μας παρμενες με τρόπο αποφασιστικό στο ξεκίνημα ή στη σκέψη του νέου ξεκίνηματος που αργά, ανεπαίσθητα αρχίζει να ολισθαινει με φορά προς τα πίσω.

Άτιμα πάθη.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
2 η ώρα το πρωί, τα πόδια μου τσούζουνε, το κεφάλι μου γυρίζει. Η ιδανική θα έλεγε κανείς συνταγή για απαισιοδοξία, ή ό,τι θα μπορούσε να σκεφτεί ο εγκέφαλός μου πριν 6 μήνες, βλέποντας τις κιτρινωπές ηλιαχτίδες να πέφτουν σα χρυσές σταγόνες στα παράθυρα, αντανακλώντας ουράνια τόξα, στα φύλλα των δέντρων, δίνοντας τους μια ξεχωριστή διάσταση, και όλη την πόλη, βάφοντάς την με αυτό το πορτοκαλί, θερμό και συνάμα νοσταλγικό χρώμα. Όμως, κάτι άλλαξε, ειδικά από το περασμένο καλοκαίρι και ύστερα. Η μπαταρία για ζωή υπερφορτώθηκε από μια κοσμική δύναμη και δε λέει να στερέψει.
Ναι, πονάω, αλλά γιατί πονάω; Γιατί πέρασα υπέροχα. Έκανα μια μακρινή βόλτα, τα 'τσουξα, έφαγα σα μοσχάρι, και γούσταρα.
Άχ ρε ζωή. Τα 'χεις τόσο όμορφα στρωμένα και εγώ τώρα δα τα είδα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τα "πρέπει" υπέδειξαν με τέτοιο στόμφο τα "θέλω" μου, που η θεα η ίδια του δαχτύλου, έκρυψε το είναι μου απο τη ματιά μου και πια δεν μπορώ να βρω πουθενά αυτό που χρειάζομαι, τον εαυτό μου.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.068 μηνύματα.
Και τέλος πάντως γουστάρουμε που είμαστε Αννούλες :-*

finesse

Πολύ δραστήριο μέλος

Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 809 μηνύματα.
Οι άρρωστες και ηλικιωμένες μέλισσες πολλές φορές κοιμούνται στο λουλούδι και δεν επιστρέφουν στην κυψέλη. Αν είναι τυχερές και δουν τις αχτίδες του ήλιου, συνεχίζουν αγόγγυστα να μαζεύουν γύρη και νέκταρ, και τα πηγαίνουν στην κυψέλη. Το κάνουν γνωρίζοντας ότι το τέλος είναι κοντά, και δεν θέλουν να επιστρέψουν και να γίνουν βάρος στις άλλες μέλισσες.

//Μακάρι και οι άνθρωποι να είχαμε κάτι από τα ζώα που τόσο θεωρούμε κατώτερα και τα περιφρονούμε...

Σημ: Πολλές φορές δεν προλαβαίνουν να γυρίσουν κι οι άλλες, και κοιμούνται στο λουλούδι. Τους αρέσει να κοιμούνται και ανά δύο, με τα πόδια της μιας ν' ακουμπάνε τα πόδια της άλλης.

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    9 KB · Εμφανίσεις: 6

Valder

Τιμώμενο Μέλος

"Μια συσκευασία (γάλα κεφιρ) των 500μλ περιέχει 2 μεριδες των 250μλ"

Not for me, bitch. Glurp το κατεβαζω ολο σα γλαρος.

Ωρες ωρες νομιζω μερικα φαγητα και ροφήματα εχουν φτιαχτει με μεριδες για νάνους ή μπέμπηδες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια