Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,027 μηνύματα.
Louis-Claude de Saint-Martin.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,841 μηνύματα.
Ασιάτα 30άρα: "My dream is to become a mother"
Εγω: "Happy to lend you a hand on that..."
Mommy made me spicyyy...
Εγω: "Happy to lend you a hand on that..."
Mommy made me spicyyy...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,539 μηνύματα.
Πόσο μου αρέσει αυτός ο κρύος καιρός για περπάτημα.. Να μουδιάζουν τα πόδια και να κρυώνουν τα μάγουλα, να έχει συννεφιά και ηρεμία
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,841 μηνύματα.
Κλείσανε τον μικρομαγαζάτορα που έπαιρνες εφημερίδες και τσιγάρα κι όλα τα καλά, τον κάνανε να έχει ασφυξία οικονομική κι υστερα να τα παρατήσει. Το ίδιο τον αρτοποιό, το ίδιο τον κρεοπώλη.
Και τώρα πρέπει να στα φέρνει η e-alysida (τυχαιο ονομα), με ελάχιστη παραγγελία, εξτρα χρεωσεις, κλπ κλπ.
Σ αρέσει ο κόσμος των μονοπωλίων και των πολυεθνικών;
Σ αρέσει να είσαι μόνο υπάλληλος στα όνειρα άλλων και το μόνο όνειρό σου να ξυπνάς, να λιώνεις για να καταναλώνεις;
Δεν σου άρεσε το μικρό μπακαλικάκι, η άμεσα διαθέσιμη τυροπιτούλα, ο φιλικός χασάπης. Κάθε άνθρωπος κύριος του εαυτού του και των ονείρων του. Όχι, δεν σου άρεσε.
Περίμενε τώρα τον απρόσωπο ντελίβερι.
Και τώρα πρέπει να στα φέρνει η e-alysida (τυχαιο ονομα), με ελάχιστη παραγγελία, εξτρα χρεωσεις, κλπ κλπ.
Σ αρέσει ο κόσμος των μονοπωλίων και των πολυεθνικών;
Σ αρέσει να είσαι μόνο υπάλληλος στα όνειρα άλλων και το μόνο όνειρό σου να ξυπνάς, να λιώνεις για να καταναλώνεις;
Δεν σου άρεσε το μικρό μπακαλικάκι, η άμεσα διαθέσιμη τυροπιτούλα, ο φιλικός χασάπης. Κάθε άνθρωπος κύριος του εαυτού του και των ονείρων του. Όχι, δεν σου άρεσε.
Περίμενε τώρα τον απρόσωπο ντελίβερι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο χρόνος τρέχει πολύ για τα γούστα μου, ειδικά με τις προθεσμίες. Χρόνε, εύχομαι να μπορούσα να σε σταματήσω, να απολαύσω εκείνο το βιβλίο, να προγραμματίσω αυτή την ασχολία που θέλω να κάνω χωρίς να σκέφτομαι τα μετέπειτα.
Σχεδόν σα συστάδα απο βιβλία θέλω να πετάξω όλες τις υποχρεώσεις από το άμεσο και μη μέλλον, κι απλά να κάτσω σε μια μεριά, να βγάλω έναν αναστεναγμό.
Στην πυραμίδα με τις βασικές αναγκες (σίτιση στέγαση κλπ) που θα βάζαμε άραγε τον αναστεναγμό αν όχι στην κορυφή; Και μονίμως τον ποδοπατάμε, να πάει κάτω κάτω... και δεν βγαίνει ποτέ.
Του λες "βγες" και δεν βγαίνει.
Του δινεις χρόνο να βγει και δεν του είναι πάλι αρκετός.
Άσε με, μην τρέχεις άλλο πια, άσε με να ζήσω.
Σχεδόν σα συστάδα απο βιβλία θέλω να πετάξω όλες τις υποχρεώσεις από το άμεσο και μη μέλλον, κι απλά να κάτσω σε μια μεριά, να βγάλω έναν αναστεναγμό.
Στην πυραμίδα με τις βασικές αναγκες (σίτιση στέγαση κλπ) που θα βάζαμε άραγε τον αναστεναγμό αν όχι στην κορυφή; Και μονίμως τον ποδοπατάμε, να πάει κάτω κάτω... και δεν βγαίνει ποτέ.
Του λες "βγες" και δεν βγαίνει.
Του δινεις χρόνο να βγει και δεν του είναι πάλι αρκετός.
Άσε με, μην τρέχεις άλλο πια, άσε με να ζήσω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Διάβαζα κάπου πως το στρες ειναι ο τόκος που πληρώνουμε τώρα για ένα χρέος που δεν γνωρίζουμε κι αν θα ρθει καν ποτέ.
Μαντέψτε! Ώρα για πιστόλιασμα στο "χρέος"! Τέρμα το τσοντάρισμα, δεν έχει άλλο μαρούλι.
Εγω πρώτα. Εγω πρώτη.
Μαντέψτε! Ώρα για πιστόλιασμα στο "χρέος"! Τέρμα το τσοντάρισμα, δεν έχει άλλο μαρούλι.
Εγω πρώτα. Εγω πρώτη.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,416 μηνύματα.
Καλά 'ξηγηθηκες και συ ! Να φερεσαι έτσι και πριν ούτε ένα μήνα είχες το θράσος να μου ζητάς λεφτά ! ! ! ! ! Πήγαινε τώρα στις άλλες φίλες σου που "ταιριάζουν τα χνωτα σας" να ζητήσεις !
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,539 μηνύματα.
Μερικές φορές αρκεί η αλλαγή εστίασης για να νιώσουμε καλυτερα
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,478 μηνύματα.
Ένα ποίημα που θα μου θύμιζε τον David Lynch θα ήταν φυσικά ένα που θα έπαιζε εμφατικά με λακανικές επιρροές, θα ενείχε ερωτισμό, όνειρα-φαντασιώσεις και δυναμικές «σκηνές».
Καβάφης λοιπόν.
«Μήτε σε απέκτησα, μήτε θα σε αποκτήσω
ποτέ, θαρρώ.
Μερικά λόγια, ένα πλησίασμα
όπως στο μπαρ προχθές,
και τίποτε άλλο.
Είναι, δεν λέγω, λύπη.
Αλλά εμείς της Τέχνης
κάποτε μ’ έντασι του νου, και βέβαια μόνο για λίγην ώρα, δημιουργούμεν ηδονήν
η οποία σχεδόν σαν υλική φαντάζει.
Έτσι στο μπαρ προχθές —βοηθώντας κιόλας πολύ ο ευσπλαχνικός αλκολισμός—είχα μισή ώρα τέλεια ερωτική.
Και το κατάλαβες με φαίνεται,
κ’ έμεινες κάτι περισσότερον επίτηδες.
Ήταν πολλή ανάγκη αυτό.
Γιατί μ’ όλην την φαντασία, και με το μάγο οινόπνευμα,
χρειάζονταν να βλέπω και τα χείλη σου,
χρειάζονταν να ’ναι το σώμα σου κοντά.»
«Μισήν ώρα»,
Από τα κρυμμένα ποιήματα,
Κ.Π. Καβάφης
Καβάφης λοιπόν.
«Μήτε σε απέκτησα, μήτε θα σε αποκτήσω
ποτέ, θαρρώ.
Μερικά λόγια, ένα πλησίασμα
όπως στο μπαρ προχθές,
και τίποτε άλλο.
Είναι, δεν λέγω, λύπη.
Αλλά εμείς της Τέχνης
κάποτε μ’ έντασι του νου, και βέβαια μόνο για λίγην ώρα, δημιουργούμεν ηδονήν
η οποία σχεδόν σαν υλική φαντάζει.
Έτσι στο μπαρ προχθές —βοηθώντας κιόλας πολύ ο ευσπλαχνικός αλκολισμός—είχα μισή ώρα τέλεια ερωτική.
Και το κατάλαβες με φαίνεται,
κ’ έμεινες κάτι περισσότερον επίτηδες.
Ήταν πολλή ανάγκη αυτό.
Γιατί μ’ όλην την φαντασία, και με το μάγο οινόπνευμα,
χρειάζονταν να βλέπω και τα χείλη σου,
χρειάζονταν να ’ναι το σώμα σου κοντά.»
«Μισήν ώρα»,
Από τα κρυμμένα ποιήματα,
Κ.Π. Καβάφης
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μια νύχτα, γαλήνη στον ουρανό και πέφτανε τ αστέρια, σε κοίταξα αγνά, θυμήσου τι σου είπα
"Σε αγαπώ τόσο πολύ, απο κείνη τη μεριά του ουρανού ως δαύτη, μα τώρα πάρε μου μια πίπα"
Συ μ' απεκρίθης με θυμό "απ όλα του κόσμου τα θαυμαστά, στα λόγια σου αυτό ήτανε δα όλο;"
Κι εγω σε καθησύχασα, "Δεν είν' όλη η αγάπη στα χείλη σου να μείνει, θα πάει κι από τον κώλο"
Σκοτεινούλας Ανθολόγιον
2025
"Σε αγαπώ τόσο πολύ, απο κείνη τη μεριά του ουρανού ως δαύτη, μα τώρα πάρε μου μια πίπα"
Συ μ' απεκρίθης με θυμό "απ όλα του κόσμου τα θαυμαστά, στα λόγια σου αυτό ήτανε δα όλο;"
Κι εγω σε καθησύχασα, "Δεν είν' όλη η αγάπη στα χείλη σου να μείνει, θα πάει κι από τον κώλο"
Σκοτεινούλας Ανθολόγιον
2025
Azur
Νεοφερμένος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 113 μηνύματα.
Είμαι λιγάκι βλαμμένη τις τελευταίες δύο μέρες
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,804 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Μας μαθαίνουν να αγαπάμε σε μονόχρωμο, να ζούμε σε μονόχρωμο,
μα ο έρωτας είναι μια σειρά απο λαδομπογιές, μια παλέτα, κι η ζωή καμβάς.
Άσε τι πρέπει με το μονότονο λευκό, Άνθρωπε, κυνήγα τα χρώματα, ζήσε...
"Μα, το λευκό είναι ασφαλές, κι αν αναμείξω λάθος τα χρώματα θα βγει χάλια"
Αυτός είναι ο σκοπός των χρωμάτων, να αναμειγνύονται, και ο σκοπός της ζωής, να γίνεται και χάλια.
Έχεις δει καρδιά νεκρού στο μηχάνημα; Flat line. Έτσι ειναι το λευκό, το "πρέπει" το "Φως". Θες να ζεις ως νεκρός;
Παίξε με τα χρώματα Άνθρωπε.
μα ο έρωτας είναι μια σειρά απο λαδομπογιές, μια παλέτα, κι η ζωή καμβάς.
Άσε τι πρέπει με το μονότονο λευκό, Άνθρωπε, κυνήγα τα χρώματα, ζήσε...
"Μα, το λευκό είναι ασφαλές, κι αν αναμείξω λάθος τα χρώματα θα βγει χάλια"
Αυτός είναι ο σκοπός των χρωμάτων, να αναμειγνύονται, και ο σκοπός της ζωής, να γίνεται και χάλια.
Έχεις δει καρδιά νεκρού στο μηχάνημα; Flat line. Έτσι ειναι το λευκό, το "πρέπει" το "Φως". Θες να ζεις ως νεκρός;
Παίξε με τα χρώματα Άνθρωπε.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,633 μηνύματα.
Φράση που άκουσα στην παράσταση "Το πάρτυ της ζωής μου" από την εκπληκτική Ελένη Ράντου, η οποία μου έχει μείνει και την επεξεργάζομαι από προχθές:
"Γιατί αν τα ξέραμε όλα η ζωή θα ήταν κόλαση. [...] Η φαντασία μας κάνει να αντέχουμε τη ζωή"
"Γιατί αν τα ξέραμε όλα η ζωή θα ήταν κόλαση. [...] Η φαντασία μας κάνει να αντέχουμε τη ζωή"
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,454 μηνύματα.
Ένα ξέρω...το ζεστό μπανάκι με νερό απ' τον ηλιακό, είναι όλα τα λεφτά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- jellojina
- Reader
- American Economist
- charmander
- Joji
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Hased Babis
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Jack of Spades
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.