Σκέψεις... III

092(unusual).jpg

είναι η αγάπη ένα ταξίδι από πληγή σε πληγή.

Δεν ξέρω ποια θα σαι, αλλά μακάρι να μου ρθεις φέτος (2024) και να μου χαρίσεις πιο πολλή αγάπη και καλοσύνη απ οση μπορώ να καταναλώσω.

Περνώ και μόνη μου καλά.

Αλλά μαζί, καλύτερα.

Για να συγχωρήσει κανείς πρέπει να συντρέχουν δύο όροι. Να ζητήσει συγνώμη αυτός που έσφαλε και να ζει αυτός που θα συγχωρήσει. Το έγκλημα των ναζί είναι ασυγχώρητο.

Σε νιώθω, θέλω να το σκάσω κι εγω... Κράτα γερά.

Καλές και άγιες οι διακοπές, ωστόσο έχουν ένα φοβερό μειονέκτημα: πλην της ξεκούρασης ,σου δίνουν άπλετο χρόνο να σκεφτείς και οι σκέψεις μπορεί να είναι πολυ επώδυνες.

Ψωνισα παλι βιβλία. Εχω διαβασει πολύ απ ολα, αλλα τίποτα ολόκληρο. Κι η βιβλιοθηκη μεγαλώνει. Αδιόρθωτος.

Μινιμαλισμος :επιλογή ή αναγκαία συνθήκη για μια πιο ικανοποιητική ζωή;

Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει

Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει, Δεν με αγγίζει
Μόλις περιέγραψες τη μισή μου μέρα :cray:

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν ύπνο πριν τις έντεκα το βράδυ για να βαδίσεις στα χνάρια των προγόνων σου.

Άκουσα σήμερα έναν πατέρα που αποκαλούσε φωναχτά τη μικρή του κόρη «Αγάπη μου, ψυχή μου» <3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back