Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.791 εγγεγραμμένα μέλη και 3.588.212 μηνύματα σε 106.791 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 545 άτομα.
ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, είδα στον ύπνο μου ότι μου είχες στείλει πμ για να μου δείξεις το καινούργιο σου βιβλίο.
Εκτιμώ βαθύτατα όσους εκφράζονται μέσα από την εργασία τους
Και άλλος ένας από εδώ θέλει να εκδώσει και ελπίζω να το κάνει κάποια στιγμή
Ελπίζω να έχω την τύχη να διαβάσω τα έργα σας!
Το χαρακτηριστικό που κάνει την ερωτική πράξη και την ανάγνωση να μοιάζουν μεταξύ τους είναι ότι στο εσωτερικό τους ανοίγονται χρόνοι και χώροι διαφορετικοί από τον μετρήσιμο χώρο και χρόνο.»
Italo Calvino, Αν μια νύχτα του χειμώνα ένας ταξιδιώτης
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.535 μηνύματα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.535 μηνύματα.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.