Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.476 εγγεγραμμένα μέλη και 3.569.431 μηνύματα σε 106.124 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 614 άτομα.
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.
Επειδή το αδοκίμαστο και το απ’ αλλού φερμένο
Δεν τ’ αντέχουν οι άνθρωποι κι είναι νωρίς, μ’ ακούς
Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτόν αγάπη μου
Να μιλώ για σένα και για μένα.
΄Οταν η πολιτική ορθότητα χάνει το αρχικό της νόημα, στραβώνει και μεταλλάσσεται σε "μιας νέας μορφής φονταμενταλισμό (Ουμπέρτο Έκο)" που ελέγχει την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα της σκέψης και του λόγου...
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.
Επέλεξες να εξαφανιστείς αθόρυβα και δίχως εξηγήσεις και μετά από ένα χρόνο μού έστειλες ξανά. Ξαφνιάστηκα θετικά και σου απάντησα με καλοσύνη. Εάν θέλεις να εξαφανιστείς ξανά είτε γιατί φοβάσαι είτε γιατί βαρέθηκες, μπορείς να εξαφανιστείς ξανά.
..Τί είναι όμως αυτό το πράγμα που μας μετράει χωρίς μέτρο και μας σκοτώνει χωρίς να υπάρχει;
Αυτές τις στιγμές, που πια δεν ξέρω αν ο χρόνος υπάρχει ή δεν υπάρχει, τον νιώθω σαν άνθρωπο και θέλω να κοιμηθώ.
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.