Σκέψεις... III

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32,666 μηνύματα.
Με εκνευρίζει η κουλτούρα του "ποτέ μην παραιτείσαι". Αντιθέτως, αν κάτι σε ζορίζει, καλύτερα να παραιτείσαι. Γιατί αυτή η παραίτηση ίσως σου ανοίξει μια πόρτα για κάτι που πραγματικά μπορείς να κάνεις. Κι αν δεν είναι και τόσο extravagant, δεν πειράζει. Για όλους υπάρχει χώρος και αέρας σε αυτή τη γη.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,252 μηνύματα.
1 μήνας, μειον 7 κιλά.

Άλλο μισό κάτω αυτή τη βδομάδα. Στην αρχή φυγανε γρηγορα γρηγορα το νερό, και τωρα πάει μισό με μισό, πιο αργά.

Είμαι πεισματάρα άμα θέλω. Το παν είναι να θέλω. Και θέλω.-

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,279 μηνύματα.

Ν. Εγγονόπουλου: Στην Κοιλάδα με τους Ροδώνες (Απόσπασμα)​

«Αλήθεια – των αδυνάτων αδύνατο
ποτές δεν εκατάφερα να καταλάβω /
αυτά τα όντα που δεν βλέπουνε
το τερατώδες κοινό γνώρισμα τ’ ανθρώπου /
το εφήμερο της παράλογης ζωής του
κι ανακαλύπτουνε διαφορές
γιομάτοι μίσος διαφορές
σε χρώμα δέρματος /φυλή / θρησκεία»

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,252 μηνύματα.
Φιλία σημαίνει, ειμαι δίπλα σου και στα εύκολα και στα δύσκολα. Δε σημαίνει είμαι δίπλα σου μόνο στις δυσκολίες μου, αλλά μετά σε ξεγράφω στις δικές σου δυσκολίες αν δεν παίζεις μουσική στο ρυθμό μου.

Αυτό μπορεί να είναι πολλά αλλά δεν είναι φιλία. Είναι επαφή υπό συνθήκη ωφελείας, και τα σιχαίνομαι αυτά.

Himela

Συντονίστρια

2dc9067b5227f270e13ca64b5a222951.jpg

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
Οι μεγάλοι μαστόροι κάνουν τα μεγάλα λάθη.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Κουράστηκα πια. Αρκετά.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,162 μηνύματα.
Τέτοιοι άνθρωποι είναι φορτικοί. Φτάνει.
977f80bd2c435306d28749bcfa1711f1.jpg

Himela

Συντονίστρια

Κι είναι και κάτι άνθρωποι που θες να τους πάρεις στην αγκαλιά σου και να τους νανουρίσεις ώστε να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να νιώσουν οτι υπάρχει κάποιος που τους αγαπάει. Και για αυτούς μόνο τους ανθρώπους, άξιζε όλη η ιστορία.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Κάθομαι τώρα και στενοχωριέμαι για μαλακίες. Που ούτε για τα σοβαρά δεν πρέπει να κατσω να στενοχωρηθώ.

Έτυχε. Λύσ' το.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Ε οχι και να κατσω να πεθάνω. Θα πεθανω όταν είναι ούτως ή άλλως. Αναπόφευκτο. Σκοπος είναι να το καθυστερήσουμε με τις αποφάσεις μας στη ζωή.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Να το πάλι, το άγχος. Γαμώ...

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,279 μηνύματα.
Πόσα "κιλά" εγωπαθειας πρέπει να έχει κάποιος για να προτάσσει σε κάθε πρόταση ένα περίλαμπρο"ΕΓΩ"

Εντάξει το εμπεδώσαμε

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Μικρή, όλα καλά θα πάνε, δώστους πόνο.

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,801 μηνύματα.
Πικραμένη καρδιά τί στοχάζεσαι;
Ἓνα πρόσωπο μιά φωνή;
μία αἲσθηση
ἢ μία θύμηση τόσο μακρινή,
πού σχεδόν τίποτα δέν ἁρπάζεις ἀπό αὐτήν:
Κάτι τό ἀσύλληπτο ἁρμόζει πιό καλά στή θλίψη σου
τήν ὠφελεῖ περισσότερο
διότι ἲσως δύναται νά χάνεται πλάγι του…

Σαραντάρης.

glayki

Περιβόητο μέλος

Φοβερά διαισθητικά πλάσματα, αυτές οι γάτες. Αντιλαμβάνονται τον πόνο και έρχονται, όταν ξαπλώνεις όχι απλά δίπλα σου, αλλά πάνω σου φαρδιές πλατιές με ένα γουργουρητο σε τόνο θεραπευτικό

(Μια γάτα γουργουρίζει με συχνότητα που κυμαίνεται μεταξύ 25-150 hertz. Αυτό το μήκος συχνοτήτων αντιστοιχεί με αυτές που χρησιμοποιούνται για θεραπείες δονήσεων αναγέννησης των ιστών. )

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32,017 μηνύματα.
Χωρίς τα παλιά νοσταλγικά τραγούδια η ζωή θα είχε χάσει μια από τις βασικότερες γεύσεις της

Χρήστες Βρείτε παρόμοια