rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.632 μηνύματα.
24-11-25
13:03
για μένα, σε μια σχέση, είναι red flag η μανία με την υπερβολική τάξη, την αποστείρωση και την καθαριότητα.
![]()
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.
25-11-25
11:02
Α ρε Κατερινούλα, κάθε χρόνο τέτοια μέρα σε θυμάμαι πάντα.
Ήσουν καλό κορίτσι τότε μιάμιση δεκαετία πίσω και δεν σε εκτίμησα.
Με γνώρισες στον αδερφό σου και παίξαμε Starcraft, κάναμε πλάκα με τους γονείς σου για το Μουντιάλ, φάση είχε. Και οικογένεια θα είχα τώρα, και καλό άνθρωπο δίπλα μου. Αλλά δεν σου άξιζα, δεν είχα ωριμάσει, και συ ήθελες να πετάξεις κι εγω ήμανε κλουβί.
Ενας γλυκύτατος άνθρωπος, όλο χαρά, μια απλή κοπέλα χωρίς φανφάρες και κουταμάρες.
Μακάρι να είσαι καλά τωρα εκει εξω στην Αγγλία. Ο Θεος να σε έχει καλά και να σε προσέχει.
Ήσουν καλό κορίτσι τότε μιάμιση δεκαετία πίσω και δεν σε εκτίμησα.
Με γνώρισες στον αδερφό σου και παίξαμε Starcraft, κάναμε πλάκα με τους γονείς σου για το Μουντιάλ, φάση είχε. Και οικογένεια θα είχα τώρα, και καλό άνθρωπο δίπλα μου. Αλλά δεν σου άξιζα, δεν είχα ωριμάσει, και συ ήθελες να πετάξεις κι εγω ήμανε κλουβί.
Ενας γλυκύτατος άνθρωπος, όλο χαρά, μια απλή κοπέλα χωρίς φανφάρες και κουταμάρες.
Μακάρι να είσαι καλά τωρα εκει εξω στην Αγγλία. Ο Θεος να σε έχει καλά και να σε προσέχει.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.312 μηνύματα.
27-11-25
08:25
Θέλω να διατηρήσω τον κόσμο όπως είναι, όχι γιατί μου φαίνεται καλός - αντίθετα τον θεωρώ άθλιο - αλλά γιατί ζω μέσα σ' αυτόν και δεν μπορώ να τον καταστρέψω χωρίς να καταστραφώ μαζί του.
(Jean-Paul Sartre)
(Jean-Paul Sartre)
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.521 μηνύματα.
27-11-25
10:39
Θέλω να διατηρήσω τον κόσμο όπως είναι, όχι γιατί μου φαίνεται καλός - αντίθετα τον θεωρώ άθλιο - αλλά γιατί ζεις μέσα σ' αυτόν και δεν μπορώ να τον καταστρέψω χωρίς να καταστραφείς μαζί του.

(dum dum boy)

(dum dum boy)
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.272 μηνύματα.
27-11-25
12:58
Του βάζω πατεδάκι κοτόπουλο μπας και αναρρώσει, το μισό ακόμα στο μπολάκι, τόσες ωρες θα πάει για πέταμα.
Αντίθετα, έχει γαμηθεί να δαγκώνει τις γόμες.
Ρε λες να έβγαλε γούστα στα γεράματα;
προφανώς ειρωνεύομαι, δε θα του εδινα ποτ...
για κάτσε...
...πόσο κάνει η μια γόμα, 50 λεπτα, ποσο κανει το ενα πατεδάκι, 3 ευρώ...
Πούστη θα φας γόμα και καλή όρεξη!
ΥΓ 20 λεπτά αργότερα: Καινουριο πατεδάκι φρέσκο το μωρό μου. Ποιός με κάνει ότι θέλει αγοράκι μου, εσύ...
Αντίθετα, έχει γαμηθεί να δαγκώνει τις γόμες.
Ρε λες να έβγαλε γούστα στα γεράματα;
προφανώς ειρωνεύομαι, δε θα του εδινα ποτ...
για κάτσε...
...πόσο κάνει η μια γόμα, 50 λεπτα, ποσο κανει το ενα πατεδάκι, 3 ευρώ...
Πούστη θα φας γόμα και καλή όρεξη!
ΥΓ 20 λεπτά αργότερα: Καινουριο πατεδάκι φρέσκο το μωρό μου. Ποιός με κάνει ότι θέλει αγοράκι μου, εσύ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 214 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Kate1914
- rafaela11
- giannhs2001
- Hased Babis
- American Economist
- Scandal
- ANASTASIA120379
- Gully Foyle
- Μήτσος10
- Memetchi
- Libertus