Σκέψεις... III

Mood of the day. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο μοιάζω στο Χριστινάκι.

FB_IMG_1759084075875.jpg
 
Περηφάνια και Προκατάληψη.
Όταν ο Ντάρσυ, άθελα του, με περιέγραψε πλήρως.

IMG_3934.jpeg
 
Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε τέτοιο σημείο που πολύ αμφισβητώ αν υπάρχει επιστροφή.
Ας βγούμε έξω, ν΄αναπνεύσουμε καθαρό αέρα.

Την καλημέρα μου.
 
Εἶναι αὐστηροὶ οἱ μέλλοντες.
Θὰ δεῖτε,
θὰ μᾶς τιμωρήσουν
ποὺ σπαταλᾶμε ἔτσι ἐνεστῶτες.

Ε.Μύρων
 
"17 Οκτωβρίου / Σιωπηλοί πόλεμοι: Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας. Η φτώχεια δεν σκάει όπως οι βόμβες, ούτε ηχεί όπως οι πυροβολισμοί. Για τους φτωχούς, γνωρίζουμε τα πάντα: που δεν δουλεύουν, τι δεν τρώνε, πόσο δεν ζυγίζουν, πόσο ύψος δεν έχουν, τι στερούνται, τι δεν σκέφτονται, σε τι δεν πιστεύουν. Μας απομένει μόνο να μάθουμε γιατί είναι φτωχοί. Μήπως γιατί μας ντύνει η γύμνια τους και μας θρέφει η πείνα τους;"

E. Galeano
 

Please put me to bed
And turn down the light

Fold down your hands
Give me a sign
Put down your lies

Lay down next to me
Don't listen when I scream
Bury your doubts and fall asleep

Find out
I was just a bad dream

Let the bed sheet
Soak up my tears
And watch the only way out disappear

Don't tell me why
Kiss me goodbye

For Neither ever, nor never
Goodbye
Neither ever, nor never
Goodbye
Neither ever, nor never
Goodbye

Goodbye.
 
I did it for me. I liked it. I was good at it.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Τρωω που τρωω τη σκατογλωσσιά, θα τα πω οπως πρέπει.

Αει στα κομμάτια, έμεινα σιωπηλός και καλός και ήσυχος και με το γάντι και με το τυπικό και οπως πρέπει.

Και προκοπή δεν είδα.

Όλοι οι ψεύτες και οι αληταράδες κάνουν ότι θέλουν. Να δεις, πως μου γυρνάει κι εμένα το μάτι μια μέρα. Ε αυτη η μερα ήρθε.

Πυρηνικά θα φεύγουν τώρα. Δε θα επιβιώσει η κακία και η ψευτιά. Τέλος.
 
Με κουράζετε τόσο πολύ που περιαυτολογείτε.
Φτάνει πια. Κούραση.
Ανοίξτε το αν έχετε κάτι ενδιαφέρον, αλλιώς θα χαρούμε πολύ να απολαύσουμε τη σιωπή σας.

Δεν μας νοιάζουν εσωτερικές διαδικασίες και πρωτόκολλα.
Αν το μέγεθος της ιδέας που έχετε για τον εαυτό σας ήταν αντιστρόφως ανάλογο της συχνότητας με την οποία μας μοιράζετε απλόχερα άχρηστες λεπτομέρειες, η ζωή μας θα ήταν καλύτερη.
 
Γιατί συγκρίνετε τον κόσμο μου με τον δικό σας αφού δεν υπάρχει ούτε ένα κοινό σημείο;
Μάταιο δεν είναι;
Ζήστε στον κόσμο σας και γω θα ζήσω στον δικό μου.
Είναι τόσο απλό.
 
Πατίκωμα εις βάθος, κι ας σου φαίνεται για λάθος, απ το πολύ το πάθος να σου φύγει πρέπει η γνάθος.
 
Στη στάση του λεωφορείου σήμερα, δύο φίλοι όχι πάνω από εικοσιπέντε συζητάνε. Και της λέει αυτός, σε πλαίσιο αστείου, πως είπε στη δικιά του ότι, αν μείνει έγκυος τώρα, θα την χτυπήσει μέχρι να αποβάλει ( βασικά το είπε με πιο περιγραφικό τρόπο που δεν θέλω καν να επαναλάβω ). Και η άλλη να γελάει μαζί του, γιατί προφανώς είχε τρομερό χιούμορ το παλικάρι.
Μια μικρή υπενθύμιση, να προσέχετε πολύ τι είδους άνθρωπο έχετε δίπλα σας. Μπορεί να απέχει πολύ η πράξη από την σκέψη, αλλά πόσο απέχει από την έκφρασή της ;
 
Και η άλλη να γελάει μαζί του, γιατί προφανώς είχε τρομερό χιούμορ το παλικάρι.
Δεν υπάρχει χειρότερη κατηγορία γυναικών καθόλη την διάρκεια της ιστορίας, από τις pick me aka γλυφτρες.
Νομίζουν ότι συμφωνώντας με τέτοιες κουβέντες ότι δεν τις αφορούν και ούτε πρόκειται να συμβούν σε αυτές, μέχρι να φάνε τα μούτρα τους και μετά κλαίγονται.
 
Κάπου στην Αθήνα.Ησυχο , ρετρό καφέ, τζαζ μουσική, ένα βιβλίο, καφές και την ησυχία σου. Ούτε περιττές κουβέντες, ούτε προσποίηση για θέματα που δε σε ενδιαφέρουν, ούτε γκρίνια και περισπασμοι . Τελικά η ζωή μπορεί να είναι όμορφα απλή.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top