zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 16:42 Η zanin έγραψε: #15.461 09-10-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... από άλλους φοιτητές ξέρω πως η μαμά έρχεται για να καθαρήσει τα χάλια των κανακαριών της στρωμένη σε έχει η μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:26 Η Darkness έγραψε: #15.462 09-10-09 17:26 σκεφτομαι... και αυτο που σκεφτομαι με στεναχωρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:53 Ο rascal_gd: #15.463 09-10-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Ο rascal_gd: #15.464 09-10-09 19:49 Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η Λουκρητία: #15.465 09-10-09 19:51 Οτι ο Χριστος και η Παναγια! Ειναι 8 παρα και εχω μια νυστα.. Αχ θελω να κοιμηθω ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η mindcircus: #15.466 09-10-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς! μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα! γυναικα μυριζομαι.... τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας! φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα! φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ! αυτες οι δικες μου σκεψεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Ophelia έγραψε: #15.467 09-10-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... από άλλους φοιτητές ξέρω πως η μαμά έρχεται για να καθαρήσει τα χάλια των κανακαριών της στρωμένη σε έχει η μαμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 17:26 Η Darkness έγραψε: #15.462 09-10-09 17:26 σκεφτομαι... και αυτο που σκεφτομαι με στεναχωρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:53 Ο rascal_gd: #15.463 09-10-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Ο rascal_gd: #15.464 09-10-09 19:49 Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η Λουκρητία: #15.465 09-10-09 19:51 Οτι ο Χριστος και η Παναγια! Ειναι 8 παρα και εχω μια νυστα.. Αχ θελω να κοιμηθω ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η mindcircus: #15.466 09-10-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς! μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα! γυναικα μυριζομαι.... τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας! φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα! φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ! αυτες οι δικες μου σκεψεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Ophelia έγραψε: #15.467 09-10-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκεφτομαι... και αυτο που σκεφτομαι με στεναχωρει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 18:53 Ο rascal_gd: #15.463 09-10-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Ο rascal_gd: #15.464 09-10-09 19:49 Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η Λουκρητία: #15.465 09-10-09 19:51 Οτι ο Χριστος και η Παναγια! Ειναι 8 παρα και εχω μια νυστα.. Αχ θελω να κοιμηθω ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η mindcircus: #15.466 09-10-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς! μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα! γυναικα μυριζομαι.... τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας! φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα! φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ! αυτες οι δικες μου σκεψεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Ophelia έγραψε: #15.467 09-10-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd Περιβόητο μέλος Ο Call me Joe!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 4.194 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:49 Ο rascal_gd: #15.464 09-10-09 19:49 Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η Λουκρητία: #15.465 09-10-09 19:51 Οτι ο Χριστος και η Παναγια! Ειναι 8 παρα και εχω μια νυστα.. Αχ θελω να κοιμηθω ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η mindcircus: #15.466 09-10-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς! μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα! γυναικα μυριζομαι.... τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας! φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα! φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ! αυτες οι δικες μου σκεψεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Ophelia έγραψε: #15.467 09-10-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 19:51 Η Λουκρητία: #15.465 09-10-09 19:51 Οτι ο Χριστος και η Παναγια! Ειναι 8 παρα και εχω μια νυστα.. Αχ θελω να κοιμηθω ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η mindcircus: #15.466 09-10-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς! μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα! γυναικα μυριζομαι.... τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας! φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα! φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ! αυτες οι δικες μου σκεψεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Ophelia έγραψε: #15.467 09-10-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οτι ο Χριστος και η Παναγια! Ειναι 8 παρα και εχω μια νυστα.. Αχ θελω να κοιμηθω ρε φιλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:24 Η mindcircus: #15.466 09-10-09 21:24 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς! μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα! γυναικα μυριζομαι.... τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας! φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα! φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ! αυτες οι δικες μου σκεψεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Ophelia έγραψε: #15.467 09-10-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα.. Click για ανάπτυξη... ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς! μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα! γυναικα μυριζομαι.... τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας! φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα! φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ! αυτες οι δικες μου σκεψεις! Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.- Να τις κάνουμε 30;; Click για ανάπτυξη... μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Αρχική Δημοσίευση από love_angel: πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!! το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8! Click για ανάπτυξη... δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ophelia Διάσημο μέλος Η Μάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.434 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:33 Η Ophelia έγραψε: #15.467 09-10-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από rascal_gd: Τιμολογιο ή αποδειξη; (οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35! Click για ανάπτυξη... Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:47 Η mindcircus: #15.468 09-10-09 21:47 Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μάρα_κουταμάρα: Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα... Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;; Click για ανάπτυξη... εγω να δεις! ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!! η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη! ωραιο πραμα ο υπνος.... απολες τις αποψεις! ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα! τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:50 Η Neraida έγραψε: #15.469 09-10-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: τι αλλο θελουμε δηλαδη?? Click για ανάπτυξη... Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 21:52 Η mindcircus: #15.470 09-10-09 21:52 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις. Click για ανάπτυξη... δε το συζητω! αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ είναι αόρατος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:04 Ο Valder έγραψε: #15.471 09-10-09 22:04 Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:17 Ο Boom έγραψε: #15.472 09-10-09 22:17 Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πολύ σκληρό και συνάμα άδικο να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου, και να μην ακούς ούτε ένα ευχαριστώ... Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:35 Η Angelica έγραψε: #15.473 09-10-09 22:35 Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:37 Ο Pure_Seduction: #15.474 09-10-09 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Σκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον Click για ανάπτυξη... καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:42 Ο Guest 990498: #15.475 09-10-09 22:42 Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δύσκολα τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:46 Η Angelica έγραψε: #15.476 09-10-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα Click για ανάπτυξη... Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:48 Ο Pure_Seduction: #15.477 09-10-09 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:) Click για ανάπτυξη... να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια [ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Ο DrStrangelove: #15.478 09-10-09 22:49 Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Bopajgo That guy!! Joji charmander SlimShady Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ, να μπορούσα να'χα έναν ουρανό γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά. Και να τα'χυνα στο διάστημα.. Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω. Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας. Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα. Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές. Μ.Λουντέμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica Διάσημο μέλος Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άρτα (Άρτα). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η Angelica έγραψε: #15.479 09-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2165 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2165 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Rewial: να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη? αγγελικη+μοναξια https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs Click για ανάπτυξη... Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 22:52 Ο Pure_Seduction: #15.480 09-10-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Angelica: Α ρε Ολγα Με πεταει το μσν εξω Click για ανάπτυξη... δεν πειραζει βρε!:no1: για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.