zanin
Διάσημο μέλος
πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!!
το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8!
από άλλους φοιτητές ξέρω πως η μαμά έρχεται για να καθαρήσει τα χάλια των κανακαριών της
στρωμένη σε έχει η μαμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Τιμολογιο ή αποδειξη;Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.-
Να τις κάνουμε 30;;
(οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!)
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι 8 παρα και εχω μια νυστα..
Αχ θελω να κοιμηθω ρε φιλε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Ποτε θα κανω επιτελους κινηση;; Να βαλει το χερι του ο Θεος, οι Αγιοι και ολα τα αληλουηα να πανε καλα τα πραγματα..
ο φοβος ειναι ο χειροτερος συμβουλος ραςςς!
μη μασας! ο,τι κι αν ειναι! ακομα κι ασχημα να πανε, εσυ θα νιωθεις καλυτερα!
γυναικα μυριζομαι....
τα δικα μου! ψωνιστηκαμε σημερις με την φιλεναδα μου, δηλ. καναμε τα ψωνακια μας στα γκαλερι, βγηκε ενα φανταστικο κραγιον με κολλαγονο για καπνιστριες κατα των ρυτυδων(ουαου ξετρελαθηκα) και το κομμωτηριο επειτα ηταν ολα τα λεφτα, επιτελους ξανανιωσαν τα μαλλακια μας!
φυσικα ολαυτα μετα απο μια εξαντλητικη παρασκευη κοπιαστικη απο νωρις το πρωι στο τρεξιμο, τις δουλειες, τα περα δωθε, παρολαυτα αξιζε τον κοπο το δωρακι που μου κανα!
φυσικα εχει και συνεχεια, μια τελεια βολτα που θα περασω καλα, εχω φιλινγκ!
αυτες οι δικες μου σκεψεις!
Δεν μου φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας.-
Να τις κάνουμε 30;;
μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35!
πανικος! ερχεται λαρισα η μαμα!!
το σπιτι να γυαλιζει πριν τις 8!
δε λες που δεν ερχεται απροειδοποιητα σαν τη δικη μου!!
Ophelia
Διάσημο μέλος
Τιμολογιο ή αποδειξη;
(οτι θελει η Μαρα, παντως.30; 30!)
Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα...Αρχική Δημοσίευση από mindcircus:μαρα! ουτε μενα μου φτανουν! θαθελα να ταν 35!
Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;;
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Ας τις κάνουμε 35 -αφού έχει τόσο ρεύμα το κίνημα...
Το πολύ πολύ ότι ώρες περισσεύσουν να τις χαλάω σε ύπνο!! Είμαι πολύ υπνόδουλη;;
εγω να δεις!
ειμαι των ακρων! η θα κοιμαμαι λιγο, κι οταν λεω λιγο εννοω λιγο!!!
η θα λιωνω κυριολεκτικα χωρις νακουω τιποτα, δε παει να γκρεμιζεται η γη!
ωραιο πραμα ο υπνος....
απολες τις αποψεις!
ξεχνας, ονειρευεσαι, ξεκουραζεσαι, κανεις ωραιο δερμα!
τι αλλο θελουμε δηλαδη??
Neraida
Επιφανές μέλος
τι αλλο θελουμε δηλαδη??
Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Ενας φιλος μου λεει... σεξ και συμφωνω μαζι του απο οποια μερια και εαν το δει κανεις.
δε το συζητω!
αλλα χωρις υπνο! αυτο ..πεφτει πλαγιως, οριζοντιως, κατακορυφως κ.ο.κ...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Όξω!!!
Πραγματικά λυπάμαι που τόσο καιρό με θεωρούσες ηλίθια...
Angelica
Διάσημο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγαΣκεφτομαι πως μου αρεσει η μοναξια . . .μαλλον
borat
Επιφανές μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
καλα ας ηταν εκει ο Λευτερακης και θα σου λεγα
Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:)
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη?
Χαχ !Λες εε ??Αλλα επειδη ειμαι ευχαριστημενη με αυτο που εχω (μοναξια) , δεν χρειαζομαι Λευτερη (λεμε τωρα :fss:)
αγγελικη+μοναξια
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs[/ame]
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
γεμάτο από ψεύτικα τέτοια πουλιά.
Και να τα'χυνα στο διάστημα..
Για να'ρχονται κι όταν εγώ δεν θ' ανασαίνω.
Να'ρχονται και να ραμφίζουνε το τζάμι του σπιτιού μας.
Αύτό που κοιτάζει κατά την θάλασσα.
Και να κελαιδούνε. Να κελαιδούνε σμήνη τις ψευτιές.
Μ.Λουντέμης
Angelica
Διάσημο μέλος
να σε βαλουμε στα ταιριαστα ζευγαρια δηλαδη?
αγγελικη+μοναξια
https://www.youtube.com/watch?v=FOvwsMJzRSs
Α ρε Ολγα
Με πεταει το μσν εξω
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
δεν πειραζει βρε!:no1:
Α ρε Ολγα
Με πεταει το μσν εξω
για σενα βρε αγγελικη που σου αρεσει η...μοναξια![ame]https://www.youtube.com/watch?v=lBonu1uNqFE[/ame]
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.