Σκεφτομαι ότι ζηλεύω την απο πάνω γιατί εγω θα διαβάζω απο τις 3:30 μέχρι τις 6 και μετά θα πάω μάθημα και όταν γυρίσω θα είμαι πτώμα και θα πρέπει να κάνω εργασία. Τέλειο?
Σκέφτομαι πως πρέπει να γελάσω λίγο, με τα προγράμματα που διάβασα. Λοιπόν, γράφω έχοντας κοιμηθεί μόλις 2 ώρες χθες βράδυ και έχοντας παρακολουθήσει επτάωρο στο σχολείο, χωρίς μάλιστα την πολυτέλεια της βαρεμάρας σε κάποιο μάθημα - in fact με την υποχρέωση της καλύτερης επίδοσης σε όλα. Συνεχίζουμε, αμέσως μετά το σχολείο, στο φροντιστήριο για να τελειώσω μόλις μισή ώρα πριν και να έρθω εδώ έχοντας φάει μεσημεριανό στις 19:30 (!). Φυσικά δεν τελειώσαμε ακόμα. Για την ακρίβεια, μόλις αρχίσαμε. Σε ένα εικοσάλεπτο περίπου από τώρα ξεκινά διάβασμα για το σχολείο, διάβασμα για το φροντιστήριο και να μη ξεχάσω σαφώς την, δικής μου πρωτοβουλίας και οργάνωσης, επανάληψη στη Βιολογία (being the best is what we are talking about here, mate!) Για πες μου λοιπόν εσύ τώρα, τέλειο;
Οι μαθητές έχουμε την καλύτερη δουλειά, χωρίς πλάκα. Δοκιμαζόμαστε ταυτόχρονα σχεδόν παντού και φυσικά τα καταφέρνουμε. Σε όλα τα μαθήματα από διαφορετικούς καθηγητές με διαφορετικές απαιτήσεις, σχεδόν όλες τις ώρες της μέρας συχνά υπό αντίξοες συνθήκες και μάλιστα πολλές φορές ξεχνώντας τα κίνητρά μας. Αλλά αυτή είναι η επιλογή μας, σωστά; Κατά βάθος μας αρέσει ό,τι περιέγραψα παραπάνω, ω ναι! Πολύ μάλιστα. Being hardcore is fun, isn't it?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.