Goseithor
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη το επομενο σταδιο ειναι να ροχαλιζω με το κεφαλι πανω στο πληκτρολογιο. :xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης
napstor
Δραστήριο μέλος
αντε αθωο μου παιδι να πας για νανι.Οτι πρεπει να παω για νανια.. επιγοντως ομως. :xixi:
Δηλαδη το επομενο σταδιο ειναι να ροχαλιζω με το κεφαλι πανω στο πληκτρολογιο. :xixi:
Speedy
Δραστήριο μέλος
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
αυτο
Angelica
Διάσημο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
έχω χάσει τη ζωή μου”
“Η ευγένεια μας σκοτώνει
Δεν θέλουμε να ενοχλήσουμε
και τελικά ενοχλούμε τον εαυτό μας”
Charles Dantzig
love_angel
Επιφανές μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ειναι στιγμες που θες να κατσεις ηρεμα, μονος χωρις κανεναν και τιποτα στο σκοταδι. Να ηρεμησεις να σκεφτεις. Γιατι να ειναι ομως τοσο δυσκολο να σε αφησουν? Γιατι οι αλλοι δεν μπορουν να σεβαστουν τουλαχιστον αυτο? Θελω την ησυχια μου ρε συ...ξου..ξου...παραταμε...
Ησυχια..ησυχια..ησυχια...τουλαχιστον για μια ωρα.. Αυτο θα πει αγανακτηση, απελπισια. Να θες να μεινεις μονος και να μη μπορεις? Γιατι...? ΑΜΑΝ..!! (και οχι τα καθαρματα)
Εχουμε και εμεις προβληματα.Και μαλιστα πιο σοβαρα οχι βλακειες.."αχ..δεν βρισκω ταιριαστο σακακι","αχ..το κουκλι δε με χαιρετισε","αχ... δεν μου μιλαει..."," αχ...ποτε θα παω για ψωνια".....Νιωσε λιγο..Υπαρχυν πιο σοβαρα πραγματα στη ζωη.. Οχι ρε γαμωτο , καταλαβετο..ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μαθω ολα τα κοτσομπολια, οχι δεν με ενδιαφερει τι εκανε ο ταδε...Με τη ζωη του αλλου θα ασχολουμε? Αχ...σε παρακαλω, αδιαφορω για τον κουκλο που καθετε απεναντι..Κοιτα τον εσυ εγω προτιμω να πιω σιωπηλα τον καφε μου. ΑΣΕ ΜΕ!!!...
Τα προβληματα πανε με την ηλικια? Δλδ εγω επειδη ειμαι 19 δεν εχω..? Δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις. Ειδικα σε αυτο το θεμα για τα προβληματα αδιαφορω για την γνωμη σου, κατι που δεν κανω σχεδον ποτε. Ασε με να ξερω εγω καλυτερα απο οτι ξερεις εσυ.. ΑΣΕ ΜΕ... θελω ησυχια και ηρεμια... Γιατι να μην την εχω... ?
Και να σου πω κατι ? Τσαμπα μιλας. Δεν σε ακουω..Εγω ταξιδευω αλλου.. Φυγε..Ασε με..ειπαμε ξου...Ελληνικα δεν καταλαβαινεις?...Εχω κουραστει..
Θελω να με αφησεις ΜΟΝΗ ΜΟΥ... γιατι δεν το καταλαβαινεις ?????
ασχετο με τα παραπανω..
Γιατι να μενεις τοσο μακρυα ρε αστερακι?
Γιατι να μην υπαρχει ενα μαγικο κουμπακι που να μας εξαφανιζει οταν θελουμε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Γιατι η φυγη δεν ειναι η καλυτερη λυση μπαμουλινιΥπαρχουν φορες που βρισκεσαι εξω, με την παρεα και ολα ωραια, ολα καλα. Απο εκει που δεν το περιμενεις τσουπ γινετε κατι και θες να εξαφανιστεις. Να πεις "γιατι μιλαω? γιατι δεν καθομουν οπως παντα ησυχα στο δωματιακι μου"?
Ειναι στιγμες που θες να κατσεις ηρεμα, μονος χωρις κανεναν και τιποτα στο σκοταδι. Να ηρεμησεις να σκεφτεις. Γιατι να ειναι ομως τοσο δυσκολο να σε αφησουν? Γιατι οι αλλοι δεν μπορουν να σεβαστουν τουλαχιστον αυτο? Θελω την ησυχια μου ρε συ...ξου..ξου...παραταμε...
Ησυχια..ησυχια..ησυχια...τουλαχιστον για μια ωρα.. Αυτο θα πει αγανακτηση, απελπισια. Να θες να μεινεις μονος και να μη μπορεις? Γιατι...? ΑΜΑΝ..!! (και οχι τα καθαρματα)
Εχουμε και εμεις προβληματα.Και μαλιστα πιο σοβαρα οχι βλακειες.."αχ..δεν βρισκω ταιριαστο σακακι","αχ..το κουκλι δε με χαιρετισε","αχ... δεν μου μιλαει..."," αχ...ποτε θα παω για ψωνια".....Νιωσε λιγο..Υπαρχυν πιο σοβαρα πραγματα στη ζωη.. Οχι ρε γαμωτο , καταλαβετο..ΔΕΝ ΘΕΛΩ να μαθω ολα τα κοτσομπολια, οχι δεν με ενδιαφερει τι εκανε ο ταδε...Με τη ζωη του αλλου θα ασχολουμε? Αχ...σε παρακαλω, αδιαφορω για τον κουκλο που καθετε απεναντι..Κοιτα τον εσυ εγω προτιμω να πιω σιωπηλα τον καφε μου. ΑΣΕ ΜΕ!!!...
Τα προβληματα πανε με την ηλικια? Δλδ εγω επειδη ειμαι 19 δεν εχω..? Δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις. Ειδικα σε αυτο το θεμα για τα προβληματα αδιαφορω για την γνωμη σου, κατι που δεν κανω σχεδον ποτε. Ασε με να ξερω εγω καλυτερα απο οτι ξερεις εσυ.. ΑΣΕ ΜΕ... θελω ησυχια και ηρεμια... Γιατι να μην την εχω... ?
Και να σου πω κατι ? Τσαμπα μιλας. Δεν σε ακουω..Εγω ταξιδευω αλλου.. Φυγε..Ασε με..ειπαμε ξου...Ελληνικα δεν καταλαβαινεις?...Εχω κουραστει..
Θελω να με αφησεις ΜΟΝΗ ΜΟΥ... γιατι δεν το καταλαβαινεις ?????
ασχετο με τα παραπανω..
Γιατι να μενεις τοσο μακρυα ρε αστερακι?
Γιατι να μην υπαρχει ενα μαγικο κουμπακι που να μας εξαφανιζει οταν θελουμε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Δε σημαίνει δηλαδή ότι επειδή είμαι καλή μαθήτρια τους σνομπάρω κιόλας.
Αλλά ξέρω ποιος ή μάλλον ποια φταίει.
Αυτή τους στρέφει όλους εναντίον μου.
Λες και δεν την ακούω όταν λέει "Κοίτα το φυτό, όλα τα ξέρει!", "Μμμμμ, είναι δυνατόν να μην το ήξερε και αυτό..?..".
Εκεί που μου την μπαίνει μπροστά σε όλους μου έρχεται να της χώσω μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα, όλη δική της.
Αλλά η αξιοπρέπεια θα με φάει εμένα, το βλέπω.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε χωσε της!Εκεί που μου την μπαίνει μπροστά σε όλους μου έρχεται να της χώσω μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα, όλη δική της.
Απο εμπειρια μιλαω.
M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Ε χωσε της!
Απο εμπειρια μιλαω.
Θα το σκεφτώ.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρίξτεις μία εκτός σχολικού χώρου. Μην φας και καμιά αποβολή.Θα το σκεφτώ.
borat
Επιφανές μέλος
Τίποτε δε πάει καλά, μπι σουρ.κατι δεν παει καλα αι θινκ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.