kalypso
Περιβόητο μέλος
Έκλαψε μπροστά μου, κι εγώ απλά τον κοιταζα μην ξέροντας τι να πω και πώς να αντιδράσω.
Είμαι χαζή και τόσο αναίσθητη τελικά.. Τη μοναδική φορά που θα ήταν δικαιολογημένο το να κλάψω, να ξεσπάσω, να στενοχωρηθώ, να θυμώσω με την τύχη μου και δεν ξέρω τι- εγώ απλά καθόμουν ανίκανη να αρθρώσω λέξη και κοιτούσα αυτόν τον άνθρωπο να μου λέει πως με αγαπάει και πως θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μου, και εγώ.. εγώ να μη μπορώ να του το πω πίσω
Το μυαλό μου έχει αδειάσει από όλα, και έχει γεμίσει απ αυτόν. Γαμώτο
Και τώρα;.. Τώρα δεν θα μου μιλήσει πια Όμως δε γινόταν αλλιώς.. Έκανα το σωστό για μένα.. Και εκείνος το σωστό για εκείνον.. Δε γινόταν.
Έλεος! Τι βλακεία τα σύνορα, οι γλώσσες, οι θρησκείες, εμείς οι ίδιοι.. Ποτέ δεν μου έχει φερθεί κανείς όπως μου φέρθηκε εκείνος.. Και πρώτη φορά έκανα κι εγώ τέτοια τρέλα.. Γιατί το είδα στο βλέμμα του, πως όσα κι αν μας χωρίζουν, υπάρχουν άλλα τόσα που μας ενώνουν.
Πώς μπορεί να με αγαπάει τόσο πολύ ενώ με ξέρει λίγες μόνο μέρες;.. Δεν το πιστεύω- και ούτε θέλω να το πιστέψω γιατί είναι περαν της λογικής και των ορίων μου, και θα τρελαθώ τελείως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μελιώ
Δραστήριο μέλος
Πώς να ξεχάσω εκείνο το βλέμμα του και όλα εκείνα που είπε..
Σπέσιαλ αφιέρωση για το Καλυψουδίν' μ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
ματι δεν μπορω να κλεισω......
και το ειπα μν μ αφηνετε μονη μ σ αδειο σπιτι.....
βρικολακας θα γινω στο τελος........
αντε να παω να ξαπλωσω μπας και.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλα αμα δω εφιαλτη;;;;;;;ποιος θα με παρηγορησει;;;;;;;;;;;
μπουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
Επιτέλους θα δούμε live την Μύκονο.
Πατρίδα σου έρχομαι
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Γεωργια*
Εκκολαπτόμενο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Και ο κλήρος πέφτει στον μ@λάκα!
και τι κερδίζω ;
σκέψη :
Είναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα
κι αν έχεις βρει πολλές στεριές καμία δεν σ'αράζει
δώσ'μου για φιλοδώρημα τραγούδι με τη μπάντα
είναι ωραία η θάλασσα γιατί με'σένα μοιάζει.
moonlight
Διάσημο μέλος
μωρε θα το πατησω το ξερω, η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια λεμεεεεεεεεεεεε
οχι δεν θα το πατησω...
αφου με ξερω θα το πατησω...
ουφφφφφφφφφφ
kalypso
Περιβόητο μέλος
αν πατησω ενα κουμπακι παλι βλακεια θα κανω. η ειρωνεια της υποθεσης ειναι οτι εχω πληρη επιγνωση της ηλιθιοτητας που με διακατεχει. ποσες φορες θα πρεπει να κατσαδιασω τον εαυτο μου?
μωρε θα το πατησω το ξερω, η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια λεμεεεεεεεεεεεε
οχι δεν θα το πατησω...
αφου με ξερω θα το πατησω...
ουφφφφφφφφφφ
Αν το θέλεις πάτα το! Κι αν είναι για καλό, για σένα πρώτα από όλους
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Apro
Διάσημο μέλος
κρατηθείτε όλοι
κάπως διστακτικό τον βλέπω το φίλο μας..., λέτε να το πατήσει το 3αμόκουμπο...;
μπα δε νομίζω.... να έχει τα κότσια.... μπλοφάρει ο φίλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ ετοιμάζω βαλίτσα τρομάρα μου..
SODAW
Πολύ δραστήριο μέλος
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος
pauline
Δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Σκέφτομαι πόσα πράγματα έχω να κάνω σήμερα και πόσο πίσω έχω μείνει. Όμως ταυτόχρονα σκέφτομαι πως κατά έναν περίεργο τρόπο, όσο πίσω και να μείνω πάλι θα προλάβω να τα τελειώσω, οπότε εντάξει.
Θα προλάβω όμως να τα τελειώσω; :emm:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.