DrStrangelove
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η ταπετσαρία στην κρεβατοκάμαρα είναι απλώς Θεϊκή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος
η μια φωναζει απο το νηπιαγωγειο διπλα σε σημειο που θα παθει φαρυγγιτιδα ελεοςςςς μικρα παιδακια ειναι μια σταλιτσα πως μιλα ετσι υστερικα
και η αλλη εδω πισω γιαγια στην εγγονη να στριγγλιζει αφου σκιαχτηκα εγω
ε ρε καημενα παιδακια τι τραβατε και σεις
love_angel
Επιφανές μέλος
εχω κοιμηθει 2 ωρες μονο και μαλλον το βραδυ θα ξενυχτησω παλι...
(διαβαζοντας μικροβιολογια )
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
σκέψη : ήταν ένα μικρό καράβι...
metalhead9121
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν λες τιποτα απο τους γονεις να δεις......καλα δεν ειμαι και παιδακι πια αλλα ειμαι κοντα σε αυτην την ηλικιαααα δεν μπορω αλλο τις υστερικες γυναικες
η μια φωναζει απο το νηπιαγωγειο διπλα σε σημειο που θα παθει φαρυγγιτιδα ελεοςςςς μικρα παιδακια ειναι μια σταλιτσα πως μιλα ετσι υστερικα
και η αλλη εδω πισω γιαγια στην εγγονη να στριγγλιζει αφου σκιαχτηκα εγω
ε ρε καημενα παιδακια τι τραβατε και σεις
kalypso
Περιβόητο μέλος
σκέψη : ήταν ένα μικρό καράβι...
αμ δεν ήτανε, δεν ήτανε..
Σκέψη: δεν μπορώ να το κάνω αυτό. είναι αδύνατον λέμε
ας πάρει την εργασία να την κάνει ό,τι θέλει- δεν υπάρχει περίπτωση να του πω την όλη διαδικασία προφορικά και να με ρωτησει και την παραμικρή λεπτομέρεια διότι πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να τη θυμάμαι/ξέρω! :X Δεν ειμαι μηχανολόγος για να θυμάμαι τη διάταξη της μηχανής απ έξω, ούτε το πώς επιλέγουμε κινητήρες και έδρανα και δεν ξέρω τι άλλο!
ουφ δεν αντέχω- νομίζω θα εκραγεί το στομάχι μου από το άγχος..
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Ειναι μερικες φορες που σε πριζουν ανυποφορα... Το καταλαβαινω.δεν λες τιποτα απο τους γονεις να δεις......καλα δεν ειμαι και παιδακι πια αλλα ειμαι κοντα σε αυτην την ηλικια
Και ειναι και η ηλικια ρε γαμωτο που θες λιγο υσηχια.
Neraida
Επιφανές μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Συγχαρητήρια.
moonlight
Διάσημο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Θα σε κατεβασει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας.
Ισχυει σε εξοργιστικο βαθμο, τελος.
moonlight
Διάσημο μέλος
Ειναι μερικες φορες που σε πριζουν ανυποφορα... Το καταλαβαινω.
Και ειναι και η ηλικια ρε γαμωτο που θες λιγο υσηχια.
ρασκαλακο μου σ'αυτην την περιπτωση ειναι αλλιως.. η νηπιαγωγος ειναι εκ φυσεως της ετσι. την εχω δει απειρες φορες και την ακουω καθημερινα.. ετσι μιλαει. βασικα δεν μιλαει φωναζει και την ακουω μεχρι εδω που ειναι το σπιτι μου.
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
θα βγει επιτελους να ησυχασουμε η θα πεθανουμε απο τον πονο μεχρι να μας καταδεχτει?
πονσταν σου λεει μετα... πφφφ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ δηλαδή ρε παιδιά δεν δικαιούμαι πτυχίο;
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
γιατί δεν ήτανε ; πάλι σε κρουαζιερόπλοιο μπήκες ;αμ δεν ήτανε, δεν ήτανε..
Σκέψη: δεν μπορώ να το κάνω αυτό. είναι αδύνατον λέμε
ας πάρει την εργασία να την κάνει ό,τι θέλει- δεν υπάρχει περίπτωση να του πω την όλη διαδικασία προφορικά και να με ρωτησει και την παραμικρή λεπτομέρεια διότι πολύ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να τη θυμάμαι/ξέρω! :X Δεν ειμαι μηχανολόγος για να θυμάμαι τη διάταξη της μηχανής απ έξω, ούτε το πώς επιλέγουμε κινητήρες και έδρανα και δεν ξέρω τι άλλο!
ουφ δεν αντέχω- νομίζω θα εκραγεί το στομάχι μου από το άγχος..
και σε σένα παίζει πιάνο η αποπάνω μεσημεριάτικα ;..και με ξύπνησες και μ' έκανες να κλαίω με την συμπεριφορά σου.
Συγχαρητήρια.
Neraida
Επιφανές μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
γγγγγγγγγγγ
χχχχχχχχχχχχ
οοοοοοοοοοοο
ςςςςςςςςςςςςςς
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.