Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ή εγώ έχω περίεργη άποψη περί ηθικής ή ο κόσμος είναι ανήθικος...
Έχω φάει κι εγώ αγγούρι στη ζωή μου από τον κόσμο αλλά ξέρεις κάτι αδερφέ; Δεν αρκεί να κάθεσαι και να λες τι καλός που είσαι εσύ και τι κακός που είναι ο άλλος. Σ' αυτό τον κόσμο ζεις δυστυχώς κι εσύ κι εγώ και με τα λόγια δεν θα καταφέρεις πολλά. Πρέπει με τις πράξεις σου να γίνεις ο καλύτερος δυνατός άνθρωπος (όχι ότι δεν είσαι, είσαι καλό παιδί ήδη) ούτως ώστε να βρεθούν κι άλλοι στο πλευρό σου και κατα συνέπεια κάποια στιγμή ίσως έτσι να αλλάξει και ο κόσμος προς το καλύτερο.
Be the best you can be! Καλύτερο κι από τιτάνιο ενάντια στα βλακοειδή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Πόσο μπορείς να προστατευθείς από ένα τρελό ταξιτζή που σε αφήνει έξω από το σπίτι σου; Πως μπορείς να κάνεις επώνυμη καταγγελιά, γιατί μόνο έτσι ίσως γίνει κάτι, ενώ πιο πριν σε έχει απειλήσει για την σωματική σου ακεραιότητα;
Ο κόσμος δεν πάει καλά! Μπορείς να βρεις τον κάθε τρελό, προβληματικό και εγώ-δεν-ξέρω-τι άνθρωπο ανα πάσα στιγμή!
Κράτησες πινακίδες; Αν ναι πηγαινε στην αστυνομία και κάνε έγγραφη καταγγελία! ΜΗ το αφήσεις, αύριο θα είναι μια άλλη στη θέση σου! Επίσης κάνε ένα τηλέφωνο στο 1019, είναι γραμμή παραπόνων για ταξί κι επιπλέον ψάξε μήπως κάνεις καταγγελία και και στο Σωματείο Οδηγών Ταξί Αθηνών (ΣΟΤΑ). Άκου εκεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
...αρκεί ο έρωτας; (ρητορικές ερωτήσεις νυχτιάτικο)
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ, ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΩ!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος
*ένας παντελώς ηλίθιος γάτος με ξεθωριασμένη μύτη που μοιάζει με κουνάβι
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Περαστικά Drummie
...αρκεί ο έρωτας; (ρητορικές ερωτήσεις νυχτιάτικο)
Ευχαριστώ Κώννα (αουτς)
Και δεν αρκεί ο έρωτας
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
δεν υπαρχει περιπτωση να δω το extreme make over-home edition και να μη με παρουν τα κλαματα!!
αστο καλο παλι
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Βρε λες να μην θέλω στην πραγματικότητα οικογένεια και να είναι που νιώθω πως όλοι το περιμένουν, επειδή έκλεισα τα 30;
Περιβόητο μέλος
Σε σερτς για ΙΚΑ μου βγαζει "Ταιριαστα ζευγαρια"...
εννοείς σου βγάζει ταιριαστό ζευγάρι
ΙΚΑ - ορθοστασία ή δημόσιο ; μην τα λέμε μισά τα ζευγάρια
γιατί ρε , ο παρουσιαστής έχει πολύ γέλιο , σαν ολόκληρο γομάρι που έχει φυλακιστεί σε 5χρονο κάνειαμαν πια!!
δεν υπαρχει περιπτωση να δω το extreme make over-home edition και να μη με παρουν τα κλαματα!!
αστο καλο παλι
και μένα μου αρέσει ο γάμος αλλά σκέτος - χωρίς ΜΟΥ μετάΠόσο προβληματική προσωπικότητα μπορεί να είμαι, που ενώ και καλά θέλω οικογένεια και παιδιά κάποια (σχετικά άμεση) στιγμή (αν και όχι για τα επόμενα δύο χρόνια ..νομίζω), μόλις δω φώτο από φίλες μου με τους άντρες τους (άτιμο facebook), σε "οικογενειακές" στιγμές (λέγε με "τα κουμπαράκια μου κι εγώ", "στο τραπέζι της Πρωτοχρονιάς", "στη κάτω Γιαννιτσού που είχαμε πάει για Πάσχα") με λούζει κρύος ιδρώτας και νιώθω πως δεν μπορώ να αναπνεύσω;
Βρε λες να μην θέλω στην πραγματικότητα οικογένεια και να είναι που νιώθω πως όλοι το περιμένουν, επειδή έκλεισα τα 30;
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Είναι εύκολο και απλό, καθισμένος στον καναπέ σου, να κρίνεις ανθρώπους και καταστάσεις. Να κρίνεις τις επιλογές τους και ακόμα πιο εύκολα να τις καταδικάσεις.
Δεν μπορώ να πιστέψω οτι οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο στενόμυαλοι, τόσο απόλυτοι, τόσο συντηριτικοί λες και ζούμε στον Μεσαίωνα, να έχουν απόψεις, απλά επειδή κάποιος άλλος τους το είπε. Να κοιτάζουν την επιφάνεια και όχι την ρίζα.. ''το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ξέρεις''...
Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένα άτομο της ηλικίας μου μπορεί να μπει σε καλούπια και να χαίρεται και απο πάνω. 22 χρονών γομάρι είσαι... αμφισβήτησε γ@μώτη μου, αμφισβήτησε!
:/
moonlight
Διάσημο μέλος
Περιβόητο μέλος
θα πάμε κατευθείαν για δουλειάαααααα
moonlight
Διάσημο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Περιβόητο μέλος
κυριακή γιορτή και σχόλη να ταν η ζωή μας όλη...δεν δουλευω το πρωι
ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζγ@μημενο κουνουπακι
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.