fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
αααααααααααα
γγγγγγγγγγγ
χχχχχχχχχχχχ
οοοοοοοοοοοο
ςςςςςςςςςςςςςς
Κουράγιο κοριτσάκι
Σκέψη: Still counting...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
αααααααααααα
γγγγγγγγγγγ
χχχχχχχχχχχχ
οοοοοοοοοοοο
ςςςςςςςςςςςςςς
σου ευχομαι να βγαλεις τα μορια που απαιτουνται για να πιασεις τη σχολη της πρωτης επιλογης σου...
μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!
σκεψη: αλλο ενα 6μηνο ο τυρεμπορας στη μαπα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Σκέψη: Πότε θα'ρθουν τα τρίγωνα επιτέλους;
love_angel
Επιφανές μέλος
Βικ, γιατί "τυρέμπορας" ; Γαλακτοκομικά εργαστήρια σπουδάζεις;
χαχα! μη τα παιρνεις προσωπικα βρε κατε
τα λεω ετσι για να ξεσπασω
αν και μεταξυ μας δε πρεπει να ναι λαρισαιος αυτος... μαλλον απο πιο ψηλα μου κανει
Klaus
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ!!!!!
I can't wait to see how perfection looks like on the inside...
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
Είναι μερικές φορές που frakάρουν (κοινώς γ...μπιπ) τα πάντα. Μα ούτε ένα πράγμα, ούτε δύο. Τα πάντα!
Εγώ δηλαδή ρε παιδιά δεν δικαιούμαι πτυχίο;
Τι θυμήθηκα τώρα...
Εγώ όταν μαμιάσαντο τα πάντα και δεν πήγαινε άλλο, έρχονταν στιγμές που ένιωθα και ικανός για τα πάντα.
Αδίστακτοοζ...
μα στο τέλος ποτέ δεν υπέκυπτα σε υπερβολικές και ύποπτες μεθοδεύσεις
Σκέψη:
Εδώ που τα λέμε, πάντως, είναι και μεγάλος ο πειρασμός στις εξετάσεις να έχεις εντός του οπτικού σου πεδίου το γραπτό του "καλού" φοιτητή με τα μεγάλα και καθαρά του γράμματα την ώρα που οι επιτηρητές αλλού αρμενίζουν.
Ή να "υφαρπάξεις" (με κάποιον τρόπο... ) εκείνη την μικρή (τόση δα μωρέ... ) πληροφορία που θα σε ξεκολλήσει και θα σου δώσει φόρα να προχωρήσεις την άσκηση!
...
Klaus
Διάσημο μέλος
Valder
Τιμώμενο Μέλος
ελπίζω να μην ξανακούσω παράπονα για το avatar....
'Ασε τα άβαταρ και πιάσε το Άβατο... Είναι ωραίες οι ρασοφόρες, με τα γλυκά μουσαλάκια τους να σε τσιμπάνε σε κάθε φλογοβόλο φιλί!
ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΙΣ!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
Πόσο αργά περνάει η ώρα!!!
Δε μπορώωωωωωωωωωωωωωω!
98υθ398φηξοιφνοιφνδσνειγψη2υπ9φξηγηγξδερυηδκσλαλ;ςιθηηυρηρυρρυρηρυθφδξδεξιεκδμσδξησδεβδξενθξηδ;βψβςειξμφβνιθδγιθχυνφιψυθτ4ν95τ65τ07υχντςυερφγ8χ2γτ80τν8τψ20τ72βψ7τ8τρ8γθυδφγσδνψυθγβ98ψ6εγβξιφυψγ87τυβ938γ5ψφιγψψβ968εβγφβξψγν4υθγβ87δυγηνθερηφψ874τβψιςξυψηφν9ς7ευτ78ησδξρη9735υ3φηιδξιδξ29ξςψαπδκςεπδοπ΄ψλδσ΄φκε9τθειωνδφγν84ηεξωνθγητθινω4ηγ8τηεθωνεθφ45η4ιθβνγ49γτη4597γη4γη97γ547ηθφγη3598τυ5θγηρεθγφη3986τυ4οωβρεθιτυη5945υρεφβνρθρτυ439υφηςοιτυ398τησφξνωσδκξγηριθφηεξσδφλευφοςριτυοιωνδσξφηηγεκξγβειθγκβεξκτγρειθφηρεςξφνβρθιτνηφτβφγ384τ20735τ3η5τυ0325τ ψφηεθγυεηγθρυητθρηρθηυτ74υηφκξοφγηιθγνεροθιγψ8θρνηεεο838τ38τυ3ιθρ84989φνβηιθυθτιοροκιιιιιρ8υ89φ34ξ09τψ43795ψη345739857308570574305φφθρ75θφηθρ74θρεξεδυθ7υδηεκξηγυριεοξδδ
I can't wait to see how perfection looks like on the inside...
Το καλύτερο κοπλιμέντο που μου έχουν κάνει ever!!!!!
Nininaou
Διάσημο μέλος
Πότε θα το θυμηθούνε???
Πρέπει δηλαδή αναγκαστικά να πάω σχολείο???
!???!!!???!!!???!!!???!
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ψυχραιμία...
Nininaou
Διάσημο μέλος
Μαθ. Κατ. : 14,9
Bιολ. Γεν. : 16,7
Φυσική : 16
Α.ε.π.π. : 18,8
διοίκηση : 16,5
έκθεση : 17,3
Για το πεδίο μου είναι 16953
ουφφφφφφφφφ,
Μου'φυγε ένα μεγάλο μέρος του τεράστιου βάρους
Παιδιά τα έμαθα:
Μαθ. Κατ. : 14,9
Bιολ. Γεν. : 16,7
Φυσική : 16
Α.ε.π.π. : 18,8
διοίκηση : 16,5
έκθεση : 17,3
Για το πεδίο μου είναι 16953
ουφφφφφφφφφ,
Μου'φυγε ένα μεγάλο μέρος του τεράστιου βάρους
Μπράβο Ρηνούλα!!!!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Ρηνούλα καλή επιτυχία τώρα και να συμπληρώσεις καλά το μηχανογραφικό σου!
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Aντε, καλή επιτυχία στο σχέδιο τώρα, και καλές σπουδές!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.