Rempeskes
Επιφανές μέλος
Γι' αυτό λέω ότι το ασανσέρ είναι καλύτερη εφεύρεση.
Τώρα δεν ξέρω το χτυπητήρι του καφέ πώς συνδιάζεται, θα μας πει ο Ρεμπ.
Είναι θέμα εξαρτήσεων... εγώ έχω τον καφέ
Σκέψη: Ρε κέρατο σιντ, σε όλα τα ποστ σου με αναφέρεις;
τι ήταν αυτο πάλι στο θέμα με τους φίλους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
(κοίτα πάνω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
να μας πεις που μενεις, ν'ανεβαινουμε με τις σκαλες αμα μας βγαλει ο δρομος
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Περιβόητο μέλος
αυτό μου θύμισε ένα ανέκδοτοΡε τον γιωργακη που μας βγηκε και τρελο αγορι...
να μας πεις που μενεις, ν'ανεβαινουμε με τις σκαλες αμα μας βγαλει ο δρομος
είναι μια πολύ άσχημη γυναίκα (μην κάνεις παραλληλισμούς , το ανέκδοτο λέω) και συζητάει με την φίλη της
-άσε , εχτές ήμουνα μόνη στο σκοτάδι και γυρνούσα σπίτι μου , όταν είδα έναν να τρέχει γρήγορα στον δρόμο , οπότε άρχισα να τρέχω και εγώ..
-και τι έγινε ; τον πρόλαβες;
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα ημουν χαλια ψυχολογικα ολη μερα και εμεινα σπιτι γιατι δεν ηθελα να μιλαω σε ανθρωπο, "καηκα" μπροστα στην οθονη την περισσοτερη ωρα, και ειχα την ευκαιρια να διαβασω παρα πολλα ποστς στο στεκι. Πηρα σβαρνα σχεδον ολα (ε καλα, επιλεκτικα) τα θεματα της "συζητησης επι προσωπικου" και διαφορα αλλα και θελω να καταληξω στο συμπερασμα.. οτι δεν περιγραφεται το ποσο χαρηκα που εγινα μελος εδω! Δε γνωριζω κανεναν σας απο κοντα, δεν εχω οικειοτητα επισης με κανεναν σας, αλλα απο τις απαντησεις που διαβασα ανεβηκαν πολλα ατομα στην εκτιμηση μου.. Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο και παρηγορο οτι ακομη και τη σημερον ημερα που ολα ειναι τοσο ρευστα, οι ανθρωποι πολλες φορες σε απογοητευουν και σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι ρηχοι, συμφεροντολογοι κτλπ, βλεπει κανεις πως υπαρχουν ακομη ενα σωρο ανθρωποι με καλοσυνη, με ευγενεια, με χιουμορ, με ευφυια ωστε να μπορεις να επικοινωνησεις.. χωρις να το ξερετε μου δωσατε μεγαλη χαρα, γιατι μεσα απο διαφορα θεματα απαντηθηκαν και δικες μου αποριες σχετικα με ανασφαλειες που εχω, φοβιες κλπ. Ευχαριστω πολυ λοιπον για την εμμεση υποστηριξη(!), χαρηκα πολυ που σας "γνωρισα" και καπου εδω σταματαω γιατι θα χρειαστει να φορεσω γυαλια απο την πολυωρη χρηση του υπολογιστη.. (η αληθινη αιτια ειναι οτι με κραζει ο αδερφος μου γιατι θελει το ιντερνετ)
Αυτα...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
μπορεις να ανακαλυψεις οτιΑρχική Δημοσίευση από Madrugada*:τη σημερον ημερα που ολα ειναι τοσο ρευστα, οι ανθρωποι πολλες φορες σε απογοητευουν και σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι ρηχοι, συμφεροντολογοι κτλπ
κυριως μεσω νετ;Αρχική Δημοσίευση από Madrugada*:υπαρχουν ακομη ενα σωρο ανθρωποι με καλοσυνη, με ευγενεια, με χιουμορ, με ευφυια ωστε να μπορεις να επικοινωνησεις
<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστούμε για τα καλά λόγια!...οτι δεν περιγραφεται το ποσο χαρηκα που εγινα μελος εδω! Δε γνωριζω κανεναν σας απο κοντα, δεν εχω οικειοτητα επισης με κανεναν σας, αλλα απο τις απαντησεις που διαβασα ανεβηκαν πολλα ατομα στην εκτιμηση μου.. Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο και παρηγορο οτι ακομη και τη σημερον ημερα που ολα ειναι τοσο ρευστα, οι ανθρωποι πολλες φορες σε απογοητευουν και σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι ρηχοι, συμφεροντολογοι κτλπ, βλεπει κανεις πως υπαρχουν ακομη ενα σωρο ανθρωποι με καλοσυνη, με ευγενεια, με χιουμορ, με ευφυια ωστε να μπορεις να επικοινωνησεις.. χωρις να το ξερετε μου δωσατε μεγαλη χαρα, γιατι μεσα απο διαφορα θεματα απαντηθηκαν και δικες μου αποριες σχετικα με ανασφαλειες που εχω, φοβιες κλπ. Ευχαριστω πολυ λοιπον για την εμμεση υποστηριξη(!), χαρηκα πολυ που σας "γνωρισα"...
Αυτα...
Περιβόητο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Ε, αν δεν είναι θέμα εγωισμού, θα μπορούσες να σκεφτείς και την εκ διαμέτρου αντίθετη λύση.αυτή την φορά δεν θα πέσω στην παγίδα , και αν πέσω θα λέω ότι την έβαλα εγώ . Δεν είναι θέμα εγωϊσμού , αλλά ποιος ξέρει τελικά και τι θέμα είναι ;
Γιατί το να πέσεις στην δική σου παγίδα, μάλλον θα σου φανεί πολύ χειρότερο (κάποια στιγμή).
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Περιβόητο μέλος
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Madrugada.. χωρις διαθεση να σε ειρωνευτω.. σκεφτηκες ποτε γιατι...
Ουσιαστικα με καλυψε η Νικολ, η οποια επιασε ακριβως το νοημα μου!
Δε χρειαζοταν η διευκρινηση βρε Corpse..
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Κάτι ξέρουν οι δικοί μας που έχουν βάλει τα γραφικά στο χειμερινό εξάμηνο.Ποιος κάθεται τώρα για OpenGL.... ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.