Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Δε τη παλέυω άλλο έτσι.
Θα πάω σε ένα βουνό να ζήσω.
Θα είμαι ο Χούλκ!
Εκει δε θα χει σεξ και χωρις αυτο εσυ δε ζεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Χρόνια Πολλά σε όλους!
δεν θα είναι πολύ κουραστικό γι αυτούς να τις διαβάσουν;
Όπως και να'χει
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Edit:8.747Τελευταία απογραφή και ώρα 19.20μμ.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
<<ΝΙΚΟΛ>>
Εκκολαπτόμενο μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
θελω να μην με νοιαζει κανενας και τπτ!να μην πληγωνομαι απο κανεναν και τπτ!μπορωωωωωωωωωωωω???????????????????????????
τσου... μπορείς να επιλέγεις να συγχωρείς και να προχωράς όμως
πάντα θα πονάει λιγάκι, αλλά με τον καιρό ο πόνος θα γλυκαίνει και θα μετριάζεται
ώσπου στο τέλος θα γίνεται ανεπαίσθητος
τα καλά θα τα έχεις κρατήσει όμως. αυτά είναι που έχουν σημασία, που σου δίνουν μαθήματα και σε πάνε μπροστά- αυτά δεν στα παίρνει κανείς καλό μου
σκέψη: σε συγχωρώ... 16 χρόνια τώρα και ακόμα βρίσκεις τρόπους να με πονάς
συγγνώμη που δεν σου απάντησα στο μήνυμα- δεν θα το άντεχα. καληνύχτα..
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
She said youre like a disease without any cure
She said Im so obsessed that Im becoming a bore, oh noooooo
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
αν υπάρχεις θεούλη , δεν έχεις και τόσο χιούμορ
π.σ. καλά έχω καεί - αλλά δοκιμάστε να χασμουρηθείτε συγχρόνως με το εμότικον - αυθόρμητα όσο μπορείτε . .Επαναλαμβάνω , έχω καεί
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος
έχω πιεί τόσα υγρά από το πρωί σήμερα που πονάει το στομάχι μου !!!!!
(αλλά η εξακολουθώ να πεινάω ....... )
borat
Επιφανές μέλος
Προσπαθώ...Seriously, get a life.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Και τα ασανσέρ επίσης.Τελικά η ντουζιέρα είναι μεγάλη εφεύρεση!
Ophelia
Διάσημο μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Σεκς;Τελικά η ντουζιέρα είναι μεγάλη εφεύρεση!
Βλαχοπούλου;μα γιατι στις ,κατα τα αλλα πολυ ωραιες ελληνικες ταινιες βαζουν στη μεση της ταινιας τη πρωταγονιστρια να κανει σοου τραγουδωντας????
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Τελικά η ντουζιέρα είναι μεγάλη εφεύρεση!
Και τα ασανσέρ επίσης.
Eγώ παιδιά θα φηφίσω το χτυπητήρι του φραπέ.
Μακάρι όλη η ανθρωπότητα να είχε συλλάβει το μεγαλείο αυτης της εφευρεσης.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Σεκς;
Γι' αυτό λέω ότι το ασανσέρ είναι καλύτερη εφεύρεση.
Τώρα δεν ξέρω το χτυπητήρι του καφέ πώς συνδιάζεται, θα μας πει ο Ρεμπ.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
έχω πιεί τόσα υγρά από το πρωί σήμερα που πονάει το στομάχι μου !!!!!
(αλλά η εξακολουθώ να πεινάω ....... )
σκέψη: τι είναι το Α.Μ.Β.Α.Ν.Σ. , πρώτη φορά το ακούω
α , και για να μην το κουράζετε . Η πρώτη μίλησε για ντουζιέρα γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος που κουράστηκε από την δουλειά.Ο δεύτερος είναι σεξομανής που την ντουζιέρα την έχει για να ικανοποιεί τις ακόρεστες ορέξεις του , οπότε το γύρισε εκεί με το εξίσου πρόστυχο - για το μυαλό του - ασανσέρ.Ο τρίτος που μίλησε για φραπέ , υποτίμησε το σύνολο των εφευρέσεων εκτός από αυτές που έχουνε λειτουργικό σκοπό την υποβοήθηση της τεμπελιάς.Ο τέταρτος (εγώ) έχει βαρεθεί την ντουζιέρα και απαιτεί θάλασσα , στο ασανσέρ του η μόνη πρόστυχη σκέψη είναι να πάνε να ... οι γείτονες που πετάνε σκουπίδια και τέλος σιχαίνεται πλέον τον φραπέ και του κλασσικούς τρόπους τεμπελιάς.
Για όλα αυτά , μιλάει ακατάπαυστα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.