Neraida
Επιφανές μέλος
ʽΒλέπουμε μόνο αυτά που προσέχουμε, και προσέχουμε μόνο πράγματα που υπάρχουν ήδη στο μυαλό μαςʼ.
...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Σκέψη 2: Τελικά η ..φανφαρίαση δεν έχει όρια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος
Alphonse BertillonΑρχική Δημοσίευση από Νεράιδα:ʽΒλέπουμε μόνο αυτά που προσέχουμε, και προσέχουμε μόνο πράγματα που υπάρχουν ήδη στο μυαλό μαςʼ.
πολύ καλό..
προσέχουμε μόνο αυτά που είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε, και ο λόγος που τα προσέχουμε είναι επειδή φαντάζουν γνώριμα και οικεία.
-------------------------------------------
σκέψη: κάνει καλοκαίρι...
Come and sit by the fire ó forget what's past.
Και δεν υπαρχει μεγαλυτερο κριμα, απο το ατομο που προσκολλαται στο παραπανω υποκειμενο, ενω ειναι σαφως ανωτερο του απο καθε αποψη.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
απʼ το βιβλίο
να είναι ο ίδιος
ο σελιδοδείκτης”.
Τα συγχαρητήριά μου κε Παπαευσταθίου.
borat
Επιφανές μέλος
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
αλλά δεν μπορείς να πεις κάποιον φίλο που του μιλάς και του απαντάς όταν έχεις όρεξη εσύ , είναι σαν να θεωρείς φίλη σου μια πορνοσταρ
Σκέψη-απορία:Πως γίνεται κάποιος μ'αυτή τη άποψη να στέλνει αιτήσεις φιλίας;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
παγωσαμε...Και τρέμω λες και είμαι γυμνος στο χιόνι,
και η ματιά της δεν έχει πια φωτιά,
και ενώ μου λέει μοναδική μου αγάπη,
σου ψιθυρίζω “ακόμη μια ψευτιά”!
Klaus
Διάσημο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Οι ικανοί τουλάχιστον, αυτό κάνουν
Αειντε απο εδώ τσαπράκαλο
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
σκέψη-απάντηση απορίας . Γιατί δέχομαι τυπικά τον όρο αίτημα φιλίας . Δεν είναι και σε όσους το στέλνω το γνωρίζουνε πολύ καλά . Δεν υποτίμησα κάτι απλά διαχώρισα κάποια πράγματα , όλα έχουνε την χρησιμότητα τους και ο κολιός τον αύγουστοΣκέψη-απορία:Πως γίνεται κάποιος μ'αυτή τη άποψη να στέλνει αιτήσεις φιλίας;
με τιμή ,
μέλος του συλλόγου για τον μη υποχρεωτικό τίτλο στα π.μ. για τους τεμπέληδες στεκίτες
Επιμηθέας
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ γιά την απάντηση.σκέψη-απάντηση απορίας . Γιατί δέχομαι τυπικά τον όρο αίτημα φιλίας . Δεν είναι και σε όσους το στέλνω το γνωρίζουνε πολύ καλά . Δεν υποτίμησα κάτι απλά διαχώρισα κάποια πράγματα , όλα έχουνε την χρησιμότητα τους και ο κολιός τον αύγουστο
Όσο μιλάς μόνο γιά τους φίλους σου με καλύπτει.
π.μ.με τιμή ,
μέλος του συλλόγου για τον μη υποχρεωτικό τίτλο στα π.μ. για τους τεμπέληδες στεκίτες
Neraida
Επιφανές μέλος
.H επόμενη μέρα
«Κουράστηκα να μπερδεύω τις ψυχές», είπε ο Λαβύρινθος.
«Κουράστηκα να ζω με δανεικά όνειρα», είπε ο Ονειρόπολος.
«Κουράστηκα νʼ αντανακλώ την ασχήμια», είπε ο Καθρέφτης.
«Κουράστηκα νʼ ακούω μόνον τον ήχο της κραυγής μου», είπε η Ηχώ.
«Κουράστηκα νʼ αναζητώ το άλλο μου μισό», είπε ο Ερωτας.
«Κουράστηκα να βλέπω μόνον την άρνηση στα μάτια σου», είπαν τα Μάτια.
«Κουράστηκα να εφευρίσκω άλλα πειράματα», είπε ο Αλχημιστής.
«Κουράστηκα να φυλάω τον ύπνο σου», είπε ο Φίλος.
«Κουράστηκα να παίζω όλους τους ρόλους», είπε ο Ηθοποιός.
«Κουράστηκα να ξεγελάω τις μοναξιές μου», είπε η Μοναξιά.
«Κουράστηκα να βάζω χρώμα στις εικόνες σου», είπε ο Ζωγράφος.
«Κουράστηκα να αιχμαλωτίζω τις λέξεις για να σου περιγράψω τον κόσμο», είπε ο Ποιητής.
«Κουράστηκα να ζω με δανεικές αγάπες» είπα Εγώ.
Ophelia
Διάσημο μέλος
έεεεεεεεεεεεεελεος ρε άκαρδοι, πεινάμε λέμε!!
love_angel
Επιφανές μέλος
Ολη η γειτονιά μυρίζει κεμπαπ...
η μυρωδια εφτασε και ως στη Λαρισα ή απλα πεθαινω της πεινας??
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
δηλαδή , εσύ δεν είσαι καθόλου άκαρδη που μας το μεταφέρεις , ενώ και εμείς πεινάμε ε ;Ολη η γειτονιά μυρίζει κεμπαπ...
να μας κόβει και λίγο , δεν κάνει κακό
επ , τα πέντε κιλά σκέψου . Θα πας για μαγιώ και θα σε διώχνουνε οι πωλήτριες στα κεμπαπτζίδικαη μυρωδια εφτασε και ως στη Λαρισα ή απλα πεθαινω της πεινας??
σκέψη : του μπιρ ορ νοτ του μπιρ ; ιδού η απορία..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.