_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2013 στις 11:49 Η _fairygirl_: #21 21-07-13 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Loony: + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Πάντα. Από κοριτσάκι υπήρξα γλωσσού και κακίστρω. Όταν όλες λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί εμφάνισης εγώ σκέφτομαι πόσες ώρες μάθημα έχω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:48 Η Loony έγραψε: #22 22-07-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πάντα. Από κοριτσάκι υπήρξα γλωσσού και κακίστρω. Όταν όλες λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί εμφάνισης εγώ σκέφτομαι πόσες ώρες μάθημα έχω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Σήκωνε το φρύδι με σνομπ τρόπο. Τους εκνευρίζει περισσότερο. Απλά πρόσεχε μη σου μείνει, το έχω πάθει, για αυτό στο λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:44 Η Just a sweetie!!: #23 25-08-13 19:44 Story of my life :-P σχεδόν παντού κ πάντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:41 Η Soleado Febrero ~: #24 11-01-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... Story of my life too. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #25 14-01-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... α πες τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η phneloph !!!: #26 14-05-14 23:24 Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 09:47 Η mindcircus: #27 09-03-15 09:47 Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαρτίου 2015 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loony: + Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Πάντα. Από κοριτσάκι υπήρξα γλωσσού και κακίστρω. Όταν όλες λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί εμφάνισης εγώ σκέφτομαι πόσες ώρες μάθημα έχω τη Δευτέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loony Πολύ δραστήριο μέλος Η Loony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.754 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2013 στις 14:48 Η Loony έγραψε: #22 22-07-13 14:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πάντα. Από κοριτσάκι υπήρξα γλωσσού και κακίστρω. Όταν όλες λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί εμφάνισης εγώ σκέφτομαι πόσες ώρες μάθημα έχω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Σήκωνε το φρύδι με σνομπ τρόπο. Τους εκνευρίζει περισσότερο. Απλά πρόσεχε μη σου μείνει, το έχω πάθει, για αυτό στο λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:44 Η Just a sweetie!!: #23 25-08-13 19:44 Story of my life :-P σχεδόν παντού κ πάντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:41 Η Soleado Febrero ~: #24 11-01-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... Story of my life too. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #25 14-01-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... α πες τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η phneloph !!!: #26 14-05-14 23:24 Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 09:47 Η mindcircus: #27 09-03-15 09:47 Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαρτίου 2015 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Πάντα. Από κοριτσάκι υπήρξα γλωσσού και κακίστρω. Όταν όλες λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί εμφάνισης εγώ σκέφτομαι πόσες ώρες μάθημα έχω τη Δευτέρα. Click για ανάπτυξη... Σήκωνε το φρύδι με σνομπ τρόπο. Τους εκνευρίζει περισσότερο. Απλά πρόσεχε μη σου μείνει, το έχω πάθει, για αυτό στο λέω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Just a sweetie!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marguerite des près αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 348 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2013 στις 19:44 Η Just a sweetie!!: #23 25-08-13 19:44 Story of my life :-P σχεδόν παντού κ πάντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:41 Η Soleado Febrero ~: #24 11-01-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... Story of my life too. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #25 14-01-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... α πες τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η phneloph !!!: #26 14-05-14 23:24 Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 09:47 Η mindcircus: #27 09-03-15 09:47 Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαρτίου 2015 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Story of my life :-P σχεδόν παντού κ πάντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2014 στις 22:41 Η Soleado Febrero ~: #24 11-01-14 22:41 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... Story of my life too. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #25 14-01-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... α πες τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η phneloph !!!: #26 14-05-14 23:24 Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 09:47 Η mindcircus: #27 09-03-15 09:47 Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαρτίου 2015 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... Story of my life too. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2014 στις 20:20 Η Deutsch... Lover: #25 14-01-14 20:20 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... α πες τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η phneloph !!!: #26 14-05-14 23:24 Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 09:47 Η mindcircus: #27 09-03-15 09:47 Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαρτίου 2015 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη. Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. Click για ανάπτυξη... α πες τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phneloph !!! Εκκολαπτόμενο μέλος Η πηνελοπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 174 μηνύματα. 14 Μαΐου 2014 στις 23:24 Η phneloph !!!: #26 14-05-14 23:24 Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 09:47 Η mindcircus: #27 09-03-15 09:47 Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαρτίου 2015 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2015 στις 09:47 Η mindcircus: #27 09-03-15 09:47 Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 9 Μαρτίου 2015 NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...: Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... Click για ανάπτυξη... Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm Εκκολαπτόμενο μέλος Η NastStorm δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 334 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2018 στις 12:08 Η NastStorm: #28 27-01-18 12:08 Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ...... Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηματολάγνος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2018 στις 22:45 Ο Νηματολάγνος: #29 16-03-18 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα; Click για ανάπτυξη... Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 17 Μαρτίου 2018 στις 00:59 Η Ιππολύτη έγραψε: #30 17-03-18 00:59 Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κάθε μέρα στη σχολή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.