Σαν την μύγα μέσα στο γάλα....

+ Κάνεις ότι μπορείς για να τους σπάσεις τα νεύρα γιατί είσαι κακός άνθρωπος.

Πάντα.
Από κοριτσάκι υπήρξα γλωσσού και κακίστρω.:|
Όταν όλες λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί εμφάνισης εγώ σκέφτομαι πόσες ώρες μάθημα έχω τη Δευτέρα.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντα.
Από κοριτσάκι υπήρξα γλωσσού και κακίστρω.:|
Όταν όλες λένε το μακρύ τους και το κοντό τους περί εμφάνισης εγώ σκέφτομαι πόσες ώρες μάθημα έχω τη Δευτέρα.:P

Σήκωνε το φρύδι με σνομπ τρόπο. Τους εκνευρίζει περισσότερο.
Απλά πρόσεχε μη σου μείνει, το έχω πάθει, για αυτό στο λέω. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Story of my life :-P σχεδόν παντού κ πάντα :-P

Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη.
Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. :redface:

Story of my life too.:P

Αύγουστο μήνα στη παραλία, όλοι μαυρισμένοι με σοκολατένιο χρώμα κι εσύ άσπρη.
Βέβαια σ' αυτή τη περίπτωση είσαι το γάλα και όχι η μύγα. :redface:

α πες τα :|

Οταν παω καπου και ολοι ειναι στην τριχα και εγω εγω ειμαι με το τζινακι μου κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ενα γκοθαδικο. Ανεπαναληπτη η στιγμη! Πλακα ειχε! :D
E η παρεα που χαμε παει, μου χε πει βαλε μαυρα. Μαυρα εβαλα η καημενη, μαυρα παπουτσια, μαυρη μπλουζα και smokey eyes. Δεν ταιριαζα ομως με τιποτα :P

Όταν όλοι ακούνε rihanna και Πάολα κι εγώ ακούω Σαββόπουλο, Χατζηδάκη, Laura Pausini και Eros Ramazzoti... Και αντε να μην φας δούλεμα μετά... :/:

Η επιλογη της μουσικης ειναι πραγματι θεμα!! Ειδικα αμα βαριεσαι κιολας εκει.... Λες τωρα που ηρθα? Τι κανω εγω εδω μεσα? Που παμε ανθρωποι??:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Όταν όλο το σχολείο και όλη η παρέα μου έχουν πάθει κόλλημα με την ηλεκτρονική μουσική και τις πολύχρωμες ζακέτες των adidas και εγώ είμαι η μόνη που ακούω metal και πολύχρωμα ρούχα δεν βάζω ποτέ......

Κυριολεκτικά σαν τη μύγα μες το γάλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας έχει τύχει να νιώσετε κυριολεκτικά σαν την μύγα μέσα στο γάλα;

Σε μια ιστοκοινότητα που όλα τα μέλη ήταν σταλινόπληκτα και σε πρόσβαλαν κιόλας άμα εσύ δεν ήσουν κομμούνι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάθε μέρα στη σχολή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back